Bugün arkadaşımın 307' sini servise çağırdılar. Mektp geldi ve sorunun ne olduğu bildirilmeden acilen tüm seri servise çağrılmış aracını bugün götürdü ve hala servisden konu hakkında bir bilgi yok
Printable View
Bugün arkadaşımın 307' sini servise çağırdılar. Mektp geldi ve sorunun ne olduğu bildirilmeden acilen tüm seri servise çağrılmış aracını bugün götürdü ve hala servisden konu hakkında bir bilgi yok
fırat kardeş ben hiçbirzaman normal diye savunmadım bende en az senin kadar gittim ama sorunum çözüldü biraz önce alsancaktan sahil yoluyla çeşme otobana çıktım box yay 17 jant ne varsa yüklendim 180 190 tık yok süper zevk alıyorum bu arabdan yol tutuş süper ama bu demekki sorunlarını görmezlikten gelicem halloldu herşey yolunda emotıon olayınında sonuna kadar erkasındayım bu her firmada böyledir
bne düz otobnada gördüğüm hızı yazarsam yeni bir polemik olur ama şunu söyleyim 5 i iyice birtirip öyle altıya al birde km yükseldikçe son hızda artıyor ilk başlarda pek atak değildi ama benimki 40000 barajında:)
ben azıcık söyleyim 200 rahat geçiyor:)
Maşaallah :)
Ben 6 ayda 11000 km oldu ama adam akıllı uzun yol yapmadım.Hep istanbul içi 200 üstüne çıkamadım.
izmirde çeşme otobanının üçkuyular narlıdere gişeler arasını bilenler bilir o düzlükte 5 te 160 170 arasını görüyorum 6 da 210 geçiyor yanılma manılma anlamam ne gösteriyorsa o ayrıca n95 gps açıkken hız göstergeleri büyükn oranda tutuyor umarım polemik olmaz dediğim gibi araçta box var yay var 17 jant 205 45 her depoda würth katkı var:) var oğlu var
Fiat ı kara geçiren denildiği gibi Doblo, GP ve General Motors la olan evliliğin bitmesi:)
doblo bir basamktır sanki dobloyu tofaş kendimi üretti durup dururken heralde avrupada dünyada bu aracı tofaş diye almadılar fıat diye aldılar ha burda ha italyada doblo başarılı bir arçtır ayrıcafı at sadece otomobil üretmiyor italya demek fıat demek elinde zarar eden pek çok girişimi sattı mesela torinodaki kayak tesislerini ayrıca gm den ayrılarak hisselerinin karınıda alıp yoluna devam etti neredeyse juventusu bile satacaklardı tofaşa kuş serisini bitirin bitirmezseniz fabrikayı bırakın çekin gidin diyende fıattır zorla kalktı kuş serisi
Juventus Fiat'ın mı?
Arkadaşlar(Puntistler),İnsan sevdiğini yerden yere vururmuş ! Her ne olursa olsun(bir takım can sıkıcı arızalar yaşamış olsam da) aracımı seviyorum.Onu adeta ailemden bir bireymiş gibi görüyorum.Sanırım bizim araçlarımıza olan kızgınlığımız ,dersine iyi çalışmayan evlatlarımız gibi(gerçi maşallah kızım zehir gibi)Böyle karakter sahibi bizi sevindiren de üzen de araçlara sahip olduğumuz için hepimiz aslında çok şanslıyız.Neredeyse fanatizm sınırında araçlarını seven ve laf söyletmekten haz etmeyen arkadaşlarımızı da çok iyi anlıyorum.Yeri gelip kendimizin de acımasızca eleştirdiği bizlerin araçlarımızla olan duygusal bağı bozamayacağı görüşündeyim.Ben biraz da nazara falan geliyoruz diye düşünüyorum.Artık memnuniyetlerimi ve övgülerimi uluorta söylememeye gayret ediyorum,bol bol döşemeyi kaşıyorum..Hepimize kazasız ,belasız,esenlikle sürüşler..
Aşk başka iş başka, sorun yaratan ve sizi mağdur eden firmalar varsa mümkün olan her şekide peşini bırakmamak lazım. Arabada olsa, cep telefonuda olsa, televizyonda olsa farketmez.
Benim de araba daha 1000 km de iken antalya alanya arasında dümdüz yolda kasmadan 6 ıncı viteste 180 gördü ben çektim. Sanki biraz daha gidecek gibiydi. Şimdi 2200 km yi geçti ve performansı o zamankine göre bile daha iyi. Yani her geçen km daha da açılıyor araba.
Esas konuya gelinirse, bundan önceki işyerimin patronunun yeni volvo s40 ı vardı. Aynı direksiyon kitlenme sorunu onda da olmuştu ve büyük kaza atlatılmıştı. Demek ki her arabada olabiliyor böyle sorunlar. Allah kimseye kaza bela vermesin.
Bu arada benim de arabamda sorun bile denilemeyecek ufak tefek kalite hataları var. Ön havalandırma ızgaraları anormal kalitesiz. Sattığım 10 senelik tempram da bile çok daha kaliteli hissi veriyor çatırtı çuturtu çıkarmıyordu. Pazar günü showroom da yeni tjet GP ye oturdum onda da aynı dandiklikte maalesef. Ayrıca havalandırma kumandalarının bulunduğu çerçevenin yüzeyinde her elimi attığım zaman hissettiğim plastik kabarması gibi bir çapak var. Bunu da ileteceğim değiştirilmesi için. Arabanın tavanında ön camdan arka cama kadar boylu boyunca uzanan iki plastik şeridin teki kalktı. Teslim alırken kalkıktı da yola çıkacağım için özen göstermedim. Yapıştırılması lazım. Daha 2000 km yi yeni geçmiş olmama rağmen arabanın düz gitmesi için direksiyonu çok hafif sağa eğimli tutmam gerekiyor. Fakat sağa sola çekme yok. Belki bir ayar icap edebilir. Bir de havalandırma üfleme şiddeti çok yeterli gelmedi bana bindiğim diğer arabalara göre. Siz ne dersiniz?
En son olarak da bir arkadaşın daha Active 90 HP lik sipariş ettiğini okudum bir önceki sayfada. Yazabilir mi acaba onda 3 satır bilgisayar ve boyalı ayna var mı?
Bu arabayı almam büyük hataydı. Eminim bana katılanların sayısı çok fazladır.
allah allah ay burda ben nerde tofaşı fıatı savundum ya ben ters okuyorum yada siz nerden ne sonuç çıktı evet fıat heray bana 10 milyar veriyor gir heryerde beni savun diye heyallahım şurda yazdıklarımın hangisinde fıatı svundum sadec kendi arcımdan örnekler vererk konuştum hiçbir zaman işkembeden sallamadım