Sayfa 6/13 İlkİlk ... 2345678910 ... SonSon
244 sonuçtan 101 ile 120 arası

Konu: Çok pişmanım

Emin Şen
    FoR_ReaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Erzurum
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 63

Bugün arkadaşımın 307' sini servise çağırdılar. Mektp geldi ve sorunun ne olduğu bildirilmeden acilen tüm seri servise çağrılmış aracını bugün götürdü ve hala servisden konu hakkında bir bilgi yok

ertan yıldırım
    brvhgt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 515

fırat kardeş ben hiçbirzaman normal diye savunmadım bende en az senin kadar gittim ama sorunum çözüldü biraz önce alsancaktan sahil yoluyla çeşme otobana çıktım box yay 17 jant ne varsa yüklendim 180 190 tık yok süper zevk alıyorum bu arabdan yol tutuş süper ama bu demekki sorunlarını görmezlikten gelicem halloldu herşey yolunda emotıon olayınında sonuna kadar erkasındayım bu her firmada böyledir

* *
    Puntocu spyofthegod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 104

Konu

Alıntı brvhgt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fırat kardeş ben hiçbirzaman normal diye savunmadım bende en az senin kadar gittim ama sorunum çözüldü biraz önce alsancaktan sahil yoluyla çeşme otobana çıktım box yay 17 jant ne varsa yüklendim 180 190 tık yok süper zevk alıyorum bu arabdan yol tutuş süper ama bu demekki sorunlarını görmezlikten gelicem halloldu herşey yolunda emotıon olayınında sonuna kadar erkasındayım bu her firmada böyledir
    Konuyla alakası yok ama normalde araçlarımızın yaptığı son hız nedir. 180 190 görünce şaşırdım. Benim şu andaki punto 170 sonra kadran 175 e kadar geliyor sonra tık yok oda yokuş aşağı.
    İnsanın kendi şahsına rahmeti, başkasına rahmetinden daha büyüktür.

ertan yıldırım
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz

bne düz otobnada gördüğüm hızı yazarsam yeni bir polemik olur ama şunu söyleyim 5 i iyice birtirip öyle altıya al birde km yükseldikçe son hızda artıyor ilk başlarda pek atak değildi ama benimki 40000 barajında

SARP BAHAR
    Power Of Japan Little F.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 95

Alıntı spyofthegod Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyla alakası yok ama normalde araçlarımızın yaptığı son hız nedir. 180 190 görünce şaşırdım. Benim şu andaki punto 170 sonra kadran 175 e kadar geliyor sonra tık yok oda yokuş aşağı.
    Benim astra'da sizin motorun aynısı var 90 bg lik 190-200 arası değişiyor.200 yukarısını hiç görmedim daha.

bne düz otobnada gördüğüm hızı yazarsam yeni bir polemik olur ama şunu söyleyim 5 i iyice birtirip öyle altıya al birde km yükseldikçe son hızda artıyor ilk başlarda pek atak değildi ama benimki 40000 barajında
    Ertan Abi yazarmısın hızı.Zaten her taraf polemik
    Konu Linos tarafından (15/01/2008 Saat 00:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood! (Lütfen forum kurallarını okuyalım!!!)

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ertan yıldırım
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz

ben azıcık söyleyim 200 rahat geçiyor

8. Bu mesajı için 2 kişi brvhgt'ye teşekkür etti:

* *
    Puntocu spyofthegod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 104

Kızgın

ben azıcık söyleyim 200 rahat geçiyor
    Vaybe iştahım kabardı ciddi 200 geçiyorsa süper. Arabayı kendim gidip alıcam heralde daha dayanamıyacam.
    İnsanın kendi şahsına rahmeti, başkasına rahmetinden daha büyüktür.

SARP BAHAR
    Power Of Japan Little F.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 95

Maşaallah

Ben 6 ayda 11000 km oldu ama adam akıllı uzun yol yapmadım.Hep istanbul içi 200 üstüne çıkamadım.

ertan yıldırım
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz

izmirde çeşme otobanının üçkuyular narlıdere gişeler arasını bilenler bilir o düzlükte 5 te 160 170 arasını görüyorum 6 da 210 geçiyor yanılma manılma anlamam ne gösteriyorsa o ayrıca n95 gps açıkken hız göstergeleri büyükn oranda tutuyor umarım polemik olmaz dediğim gibi araçta box var yay var 17 jant 205 45 her depoda würth katkı var var oğlu var

yücel akar
    yucelakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 70

sizde haklısınız ama sizi kontroliçin çağırmışlardı sanırım sorunçıkmadan tedbir almışlar en azından sorumluluk almışlar bu tip hatalar her firmada varyada olabilir diyecem ve yine pekçokkişi bana kızacak işçilik ve malzeme kalitesi çok tartışılsı bunun sonunu bulamayız bence sınıfının standartlarında sonuçta diğer aynı sınıf araçlarda aynı malzeme ve kalitede yalnız şuna katılmıyorum fıatı tofaş değil tofaşı fıat kuırtarmıştır nekadar kızarsanız kızın fıat şuanda avrupada satışlarda ilk 5 te toplamda sorun burda tofaşta yani sanayici zihniyetinde ne diyim geçmiş olsun ama tofaş bu kolay kolay değişmez şunuda belirteyim çokkızdığım zamanlar oldu ama hiç pişman değilim iyiki almışım puntomu
    murat arkdaşımız 2005 yılında (2004 te olabilir) fiat ın zararının çok büyük oranda türkiye de satılan doblo lar sayesinde düşürüldüğünden bahsediyo yani tofaş ın fiat ı kurtardığı doğrudur

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Fiat ı kara geçiren denildiği gibi Doblo, GP ve General Motors la olan evliliğin bitmesi

ertan yıldırım
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz

Alıntı yucelakar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    murat arkdaşımız 2005 yılında (2004 te olabilir) fiat ın zararının çok büyük oranda türkiye de satılan doblo lar sayesinde düşürüldüğünden bahsediyo yani tofaş ın fiat ı kurtardığı doğrudur
    doblo bir basamktır sanki dobloyu tofaş kendimi üretti durup dururken heralde avrupada dünyada bu aracı tofaş diye almadılar fıat diye aldılar ha burda ha italyada doblo başarılı bir arçtır ayrıcafı at sadece otomobil üretmiyor italya demek fıat demek elinde zarar eden pek çok girişimi sattı mesela torinodaki kayak tesislerini ayrıca gm den ayrılarak hisselerinin karınıda alıp yoluna devam etti neredeyse juventusu bile satacaklardı tofaşa kuş serisini bitirin bitirmezseniz fabrikayı bırakın çekin gidin diyende fıattır zorla kalktı kuş serisi

. .
    Korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 254

Juventus Fiat'ın mı?

ufuk altaş
    grande26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 56

Arkadaşlar(Puntistler),İnsan sevdiğini yerden yere vururmuş ! Her ne olursa olsun(bir takım can sıkıcı arızalar yaşamış olsam da) aracımı seviyorum.Onu adeta ailemden bir bireymiş gibi görüyorum.Sanırım bizim araçlarımıza olan kızgınlığımız ,dersine iyi çalışmayan evlatlarımız gibi(gerçi maşallah kızım zehir gibi)Böyle karakter sahibi bizi sevindiren de üzen de araçlara sahip olduğumuz için hepimiz aslında çok şanslıyız.Neredeyse fanatizm sınırında araçlarını seven ve laf söyletmekten haz etmeyen arkadaşlarımızı da çok iyi anlıyorum.Yeri gelip kendimizin de acımasızca eleştirdiği bizlerin araçlarımızla olan duygusal bağı bozamayacağı görüşündeyim.Ben biraz da nazara falan geliyoruz diye düşünüyorum.Artık memnuniyetlerimi ve övgülerimi uluorta söylememeye gayret ediyorum,bol bol döşemeyi kaşıyorum..Hepimize kazasız ,belasız,esenlikle sürüşler..

Engin DURUER
    Fire in the hole ! Genius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 674

Aşk başka iş başka, sorun yaratan ve sizi mağdur eden firmalar varsa mümkün olan her şekide peşini bırakmamak lazım. Arabada olsa, cep telefonuda olsa, televizyonda olsa farketmez.
    GP in mirror is faster than they appear !

Emre @
    ekorkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 437

Benim de araba daha 1000 km de iken antalya alanya arasında dümdüz yolda kasmadan 6 ıncı viteste 180 gördü ben çektim. Sanki biraz daha gidecek gibiydi. Şimdi 2200 km yi geçti ve performansı o zamankine göre bile daha iyi. Yani her geçen km daha da açılıyor araba.

Esas konuya gelinirse, bundan önceki işyerimin patronunun yeni volvo s40 ı vardı. Aynı direksiyon kitlenme sorunu onda da olmuştu ve büyük kaza atlatılmıştı. Demek ki her arabada olabiliyor böyle sorunlar. Allah kimseye kaza bela vermesin.

Bu arada benim de arabamda sorun bile denilemeyecek ufak tefek kalite hataları var. Ön havalandırma ızgaraları anormal kalitesiz. Sattığım 10 senelik tempram da bile çok daha kaliteli hissi veriyor çatırtı çuturtu çıkarmıyordu. Pazar günü showroom da yeni tjet GP ye oturdum onda da aynı dandiklikte maalesef. Ayrıca havalandırma kumandalarının bulunduğu çerçevenin yüzeyinde her elimi attığım zaman hissettiğim plastik kabarması gibi bir çapak var. Bunu da ileteceğim değiştirilmesi için. Arabanın tavanında ön camdan arka cama kadar boylu boyunca uzanan iki plastik şeridin teki kalktı. Teslim alırken kalkıktı da yola çıkacağım için özen göstermedim. Yapıştırılması lazım. Daha 2000 km yi yeni geçmiş olmama rağmen arabanın düz gitmesi için direksiyonu çok hafif sağa eğimli tutmam gerekiyor. Fakat sağa sola çekme yok. Belki bir ayar icap edebilir. Bir de havalandırma üfleme şiddeti çok yeterli gelmedi bana bindiğim diğer arabalara göre. Siz ne dersiniz?

En son olarak da bir arkadaşın daha Active 90 HP lik sipariş ettiğini okudum bir önceki sayfada. Yazabilir mi acaba onda 3 satır bilgisayar ve boyalı ayna var mı?

Engin DURUER
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz

Alıntı ekorkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabanın tavanında ön camdan arka cama kadar boylu boyunca uzanan iki plastik şeridin teki kalktı. Teslim alırken kalkıktı da yola çıkacağım için özen göstermedim. Yapıştırılması lazım.
    Aracımı teslim almak için gittiğimde aynısı bende de vardı, söyledim ve teslim alırken birşey yoktu. Sonradan yine kalkmaya başladı. Ucunu kalkan yönün tersine iyice kıvırarak yeniden oturtun, hatta az miktarda silikonda sürebilirsiniz düzelecektir.

Fatih Şen
    fatihsen67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    67 ZT 888
    Edilen teşekkür: 21

Bu arabayı almam büyük hataydı. Eminim bana katılanların sayısı çok fazladır.

Engin DURUER
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz

Alıntı fatihsen67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arabayı almam büyük hataydı. Eminim bana katılanların sayısı çok fazladır.
    Size nacizane tavsiyem eğer sorunların çözümünde bir sonuca ulaşılamayacağına inanıyorsanız ve aracınızdan artık zevk almıyorsanız ''satmak'' olacaktır. Yoksa para verip zevk yada ihtiyaç için aldığınız bir arabadan dolayı sinir sahibi olmanıza gerek yok

22. Bu mesajı için 8 kişi Genius'ye teşekkür etti:

ertan yıldırım
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz

Alıntı fatihsen67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam Söylediklerine katılmıyorum. Bizlere Tofaşı yada Fiatı savunman anlamsız...
    allah allah ay burda ben nerde tofaşı fıatı savundum ya ben ters okuyorum yada siz nerden ne sonuç çıktı evet fıat heray bana 10 milyar veriyor gir heryerde beni savun diye heyallahım şurda yazdıklarımın hangisinde fıatı svundum sadec kendi arcımdan örnekler vererk konuştum hiçbir zaman işkembeden sallamadım

Sayfa 6/13 İlkİlk ... 2345678910 ... SonSon