Sayfa 1/13 12345 ... SonSon
244 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Çok pişmanım

  1. #1
    murat sandıkçı
    murat sandıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03/12/2007
    Yaş
    53
    Mesajlar
    68
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 35

    Standart Çok pişmanım

    Bazı arkadaşlar bana sitem edecek ama ben GP FIAT VE TOFAŞ için birşeyler yazacağım.Lütfen Tofaştan birileri forma girip bunları okuyorsa biryerlere artık birşeyler söylesinler,eğer herşeyi biliyorlarsada gerekenleri yapsınlar.Bundan yaklaşık 17 sene önce yine bir Tofaş bayisinde 90 model Şahin aldım.O zamanlar bilenler bilir ne kalite,ne Avrupa Birliği standartları, ne airbag.... hiç birşey yok, araç bu al veya alma.Yıl 2007 bir çok standartlar geldi ama ne Tofaş ne de Fiat; aynı yerde değişen birşey yok.Ne satış ekibinde, ne servisinde, ne call centerde, ne de araçlarda.İnternet sitelerini bile günceleyemeyen bir firmadan ne bekleyebilirsiniz ki.Sİnanılmaz göze hitap eden güzellikte araçlar yapıyorlar ama kalite sıfır, işçilik sfır.Bu tasarım ekibi başka firmalarda olsa adamlar yok satarlar.Fiat'ı 4-5 sene önce Tofaş kurtardı adamlar batıyordu.Şimdi GP'ye 5 sene garanti vermişler, herhalde bu sefer onları kimse kurtaramaz. Aracım 200 km de 150 km de supap kapağı ayarı için çağırdılar gittik, şimdi direksiyondaki kumanda düğmelerinin ışıkları yanıyormu yanmıyormu işi çıktı, bakalım onu nasıl çözeceğiz.İnanın sinirlenmemek için araça binmiyorum.Herkese kazasız belasız günler.


  2. #2
    bora turan
    PuNtOmAnİa !! tempesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02/03/2007
    Yaş
    46
    Mesajlar
    3.059
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 8308
    Edilen teşekkür: 820

    Standart

    Siz de çok haklısınız,bence bu yazıya verilecek hiçbir cevap yok maalesef..Katılıyorum..

  3. Bu mesaj için teşekkür edenler:


  4. #3
    ertan yıldırım
    brvhgt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17/12/2006
    Yaş
    42
    Mesajlar
    1.266
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 515

    Standart

    sizde haklısınız ama sizi kontroliçin çağırmışlardı sanırım sorunçıkmadan tedbir almışlar en azından sorumluluk almışlar bu tip hatalar her firmada varyada olabilir diyecem ve yine pekçokkişi bana kızacak işçilik ve malzeme kalitesi çok tartışılsı bunun sonunu bulamayız bence sınıfının standartlarında sonuçta diğer aynı sınıf araçlarda aynı malzeme ve kalitede yalnız şuna katılmıyorum fıatı tofaş değil tofaşı fıat kuırtarmıştır nekadar kızarsanız kızın fıat şuanda avrupada satışlarda ilk 5 te toplamda sorun burda tofaşta yani sanayici zihniyetinde ne diyim geçmiş olsun ama tofaş bu kolay kolay değişmez şunuda belirteyim çokkızdığım zamanlar oldu ama hiç pişman değilim iyiki almışım puntomu
    Konu brvhgt tarafından (10/01/2008 Saat 17:50 ) değiştirilmiştir.

  5. Bu mesajı için 2 kişi brvhgt'ye teşekkür etti:


  6. #4
    Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01/02/2007
    Yaş
    46
    Mesajlar
    12.708
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

    Standart

    Geçmiş olsun Murat Bey

    Fiat ın işçilik ve iç mekan malzeme kalitesini hep eleştirmişimdir.Ancak bunun yanında Fiat Grubu üretmiş olduğu motor teknolojileri ve tasarımlarıyla dünyada adından sıkça söz ettirmiş ve ettirmektedir.Örneğin Multijet hala kendi hacminde dünyanın en iyi dizel motoru durumunda.Ancak Türkiyede eskiden beri yapılmakta olan Tofaş önyargısı hala devam etmekte bu durumdan da Fiat Markası kötü etkilenmektedir.Kullanmış olduğumuz araçların eksileri olmakla birlikte kendi sınıfında en iyi birkaç araç arasındadır.Şahsi fikrim birinci olduğudur Tabi segmentin premiumlarını hesaba katmamalıyız.Avrupada sadece belirli bir standartta kabul edilen hatta zaman zaman eleştirilen Vw, Ford gibi firmalar Türkiyede göklere çıkarılmakta ve bunların bize sunmuş olduğu eski-basit teknolojiler bile gözardı edilmektedir.

    Sizin durumunuza gerçekten üzüldüm ama buna biraz da şanssızlık diyelim.Her araçta karşılaşılmayan bir durum.Ancak servis ve satış temsilcileri konusunda söylediklerinize katılıyorum ve buna diğer markaları da dahil ediyorum.Yalnız inanın ki fiat.com.tr dünyadaki en güncel ve detaylı site kesinlikle, tekrar geçmiş olsun...

  7. Bu mesajı için 6 kişi ABNEW'ye teşekkür etti:


  8. #5
    murat sandıkçı
    murat sandıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03/12/2007
    Yaş
    53
    Mesajlar
    68
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 35

    Standart

    Bazı şeyler var arkadaşlar bunları göz ardı edemeyiz.Formda okuyorum örneğin bir arkadaşta stepne yerine kit çıkmış, servis bunlar böyle gelyor diye çıkmış işin içinden.Ben duallogic vites aldım kullanım kılavuzu çıkmadı, aradım callcenter i kargo ile gönderdiler.Böyle birşey olabilirmi.Kitapcıktan hiçbirşey anlaşılmıyor İtalyancadan direkt cevirmişler herhalde berbat birşey.Site güncel değil dedim, onu da bir kaç örnekle anlatayım, donanımda benim araçta sıcaklık gstergesi yok görünüyor oysa ki var , aynalarım boyalı oysaki donanımda yok görünüyor.Araçın kapıları açılmıyor diyenler, ilk gün teslim almaya gidipte aracı bir türlü çalıştırıp teslim alamayanlar,daha neler neler.Yine söylüyorum araca 5 yıl garanti vermişler.Tek iyi tarafı bu, tıkırtı duydum mu servisteyim, sanırım 5 yıl bu böyle gidecek.

  9. #6
    Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16/12/2006
    Yaş
    35
    Mesajlar
    9.484
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

    Standart

    Her markada sorun çıkabilir...
    ki bukadar çok satılan bir araçta bence bu seviyede problem çokta anormal değil.
    ki bu nispeten ucuz sayılabilcek bir marka...

    dayımın ağustosta aldığı SIFIR audi a6 da titreme problemi var bunca zamandır sorun çözülmedi dava açıldı...
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

  10. Bu mesaj için teşekkür edenler:


  11. #7
    Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05/02/2007
    Yaş
    36
    Mesajlar
    5.068
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

    Standart

    bizde volkswagen le iki kere mahkemelik olduk 2 ay araçsız kaldık ozanın dediği gibi,seri üretim olduğu sürece sorunsuz bir araç veya mal bulmak mümkün değil malesef..ama sorunları çözmedeki hızlılık ve hizmet politikası bence burda asıl etkili olması gereken konudur..
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay


    SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

  12. #8
    . .
    Korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    27/12/2006
    Yaş
    45
    Mesajlar
    1.034
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 254

    Standart

    O kadar para verip bu tip sorunlarla karşılaşmak can sıkıcı tabii. Olmaması gerekir. Daha dikkatli üretilmesi gerekir aracların. Sorun her markada yaşanabilir. Ama bir markanın her modelinde de yaşanmaz. Fiat bu konuda çok duyarsız. Ben şimdiye kadar(2 sene) arıza denilebilecek bir sorunla karşılaşmadım ama kapı kolu ayarsızlıkları,son günlerde süspansiyonlardan gelen sesler vs. beni baya soğuttu.
    Alternatif olarak japon aracı denemek istiyorum ama geçen gün Aurisle ilgili bir forumu okudum. TOYOTA olmasına rağmen onlarda da hatalar olabiliyor. Birinde bagaj lambasının soketini takmayı unutmuşlar mesela. Fiat yapsaydı yerden yere vururduk. Biraz önyargı var tabi bizde de. En iyisi yolda kalmadığınız sürece takmayın. Bu arada kıliyo 3 bizimkilerden bariz bir biçimde daha sorunlu bir araba. Sakın düşünmeyin.
    -Ayrıca ön cam ızgarası benim de durduk yere kırıldı. Parça bekleniyor şimdi.
    -İnternet sitesinde de hala Aralık ayı kampanyaları vs. var. Ducatonun resimleri eki kasaya ait. Lineayı yakında T-jet motor seçeneğiyle görecekmişiz... Yakıt tüketim değerleri yok vs. Uyuyolar resmen. Tasarım güzel ama işletme sıfır sitede.
    Konu Korhan tarafından (11/01/2008 Saat 08:26 ) değiştirilmiştir.

  13. Bu mesaj için teşekkür edenler:


  14. #9
    alp bal
    alpbal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02/11/2007
    Yaş
    41
    Mesajlar
    105
    Nereden
    Çorum
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 67

    Standart

    m. s. kardeşim
    aynen katılıyorum

  15. #10
    VOLKAN ÇOBAN
    PERSEUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10/05/2007
    Yaş
    46
    Mesajlar
    153
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34VG8155
    Edilen teşekkür: 81

    Standart

    Alıntı murat sandıkçı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazı arkadaşlar bana sitem edecek ama ben GP FIAT VE TOFAŞ için birşeyler yazacağım.Lütfen Tofaştan birileri forma girip bunları okuyorsa biryerlere artık birşeyler söylesinler,eğer herşeyi biliyorlarsada gerekenleri yapsınlar.Bundan yaklaşık 17 sene önce yine bir Tofaş bayisinde 90 model Şahin aldım.O zamanlar bilenler bilir ne kalite,ne Avrupa Birliği standartları, ne airbag.... hiç birşey yok, araç bu al veya alma.Yıl 2007 bir çok standartlar geldi ama ne Tofaş ne de Fiat; aynı yerde değişen birşey yok.Ne satış ekibinde, ne servisinde, ne call centerde, ne de araçlarda.İnternet sitelerini bile günceleyemeyen bir firmadan ne bekleyebilirsiniz ki.Sİnanılmaz göze hitap eden güzellikte araçlar yapıyorlar ama kalite sıfır, işçilik sfır.Bu tasarım ekibi başka firmalarda olsa adamlar yok satarlar.Fiat'ı 4-5 sene önce Tofaş kurtardı adamlar batıyordu.Şimdi GP'ye 5 sene garanti vermişler, herhalde bu sefer onları kimse kurtaramaz. Aracım 200 km de 150 km de supap kapağı ayarı için çağırdılar gittik, şimdi direksiyondaki kumanda düğmelerinin ışıkları yanıyormu yanmıyormu işi çıktı, bakalım onu nasıl çözeceğiz.İnanın sinirlenmemek için araça binmiyorum.Herkese kazasız belasız günler.




    Sana şöyle bir kaç örnek vereyim diğer markalarla ilgili hepsi benim ve çevremin başına gelen olaylar.
    1. Sıfır hyundai getz dize aracımı aldığım ilk ay turbo sistemi komple değişti.
    2. 2000 model bora aracım 1 sene garantisi vardı bittiği gün çorap söküğü gibi arızalar gelmeye başladı.
    3. babamın opel astrası ki onu da sıfır almıştık şanzıman yuzunden sattık.
    4. Kia Sorentoların depoları tamamen değişti.

    Bu gibi bir sürü örnek sıralayabilirim. Bu yüzden aracın geneline ya da bu markaya fazla yüklenmemk lazım. Mekanik ve elektronik bir sürü sistemin birleşiminden meydaa gelen yeni araçlarda her türlü arıza meydana gelebilir. Bu atamamen şanstır. Tabi ki ne kadar ekmek o kadar köfte demiş atalarımız. Ben 13 ay kullandım GP ve aracım pert oldu yine GP aldım çünkü hiç sorun yaşamadıım. Senin olayın bence şanssızlıktan öteye değil. Burada dikkat edilecek unsur servislerin yaklaşımı eğer aracın konusunda sana sonsuz destek veriyorlarsa bundan daha ötesi tamamen şanstır.

    Sakın yanlış anlaşılmasın benimkisi diğer tüm markalarda yaşanan olaylara göndermek yapmak. Kimseyi düşünceleri için suçlamıyorum.

  16. #11
    Sedat POLAT
    spolat77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09/09/2007
    Yaş
    46
    Mesajlar
    69
    Nereden
    Yalova
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 14

    Standart

    Murat bey haklısınız.ilk defa fiatı tercih ettim fakat birdaha aynı hatayı kesinlikle yapmayacagım.

  17. #12
    ufuk altaş
    grande26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02/12/2007
    Yaş
    53
    Mesajlar
    242
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 56

    Standart

    Murat Bey, öyle sanıyorum Fiat gerekli son kontrolleri biz araç sahiplerine bırakıyor.Şanslıysanız aracınız çalışıyor ,bayiden çıkıp maceraya atılıyorsunuz.Ben öyle sanıyorum ki hepimiz ilerde 'efsane' olarak anılacak araçlara sahip olduk(tabiki ,arıza konusunda !!!)

  18. Bu mesaj için teşekkür edenler:


  19. #13
    Emin Şen
    FoR_ReaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    06/12/2007
    Yaş
    43
    Mesajlar
    299
    Nereden
    Erzurum
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 63

    Standart

    Valla ben bu site olmasaydı arabada ne var ne yok hayatta bilmezdim öğrenmezdim Çevremde punto kullanan yokki bilgi alayım birçok şeyi bu siteden öğrendim siteye bakaram nerdeyse 75 beygirlerde asr hill holder var sanıyordum

  20. Bu mesajı için 2 kişi FoR_ReaL'ye teşekkür etti:


  21. #14
    Ah-MeT
    Ziyaretçi Ah-MeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Standart

    Alıntı murat sandıkçı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazı arkadaşlar bana sitem edecek ama ben GP FIAT VE TOFAŞ için birşeyler yazacağım.Lütfen Tofaştan birileri forma girip bunları okuyorsa biryerlere artık birşeyler söylesinler,eğer herşeyi biliyorlarsada gerekenleri yapsınlar.Bundan yaklaşık 17 sene önce yine bir Tofaş bayisinde 90 model Şahin aldım.O zamanlar bilenler bilir ne kalite,ne Avrupa Birliği standartları, ne airbag.... hiç birşey yok, araç bu al veya alma.Yıl 2007 bir çok standartlar geldi ama ne Tofaş ne de Fiat; aynı yerde değişen birşey yok.Ne satış ekibinde, ne servisinde, ne call centerde, ne de araçlarda.İnternet sitelerini bile günceleyemeyen bir firmadan ne bekleyebilirsiniz ki.Sİnanılmaz göze hitap eden güzellikte araçlar yapıyorlar ama kalite sıfır, işçilik sfır.Bu tasarım ekibi başka firmalarda olsa adamlar yok satarlar.Fiat'ı 4-5 sene önce Tofaş kurtardı adamlar batıyordu.Şimdi GP'ye 5 sene garanti vermişler, herhalde bu sefer onları kimse kurtaramaz. Aracım 200 km de 150 km de supap kapağı ayarı için çağırdılar gittik, şimdi direksiyondaki kumanda düğmelerinin ışıkları yanıyormu yanmıyormu işi çıktı, bakalım onu nasıl çözeceğiz.İnanın sinirlenmemek için araça binmiyorum.Herkese kazasız belasız günler.
    kardes dediklerinde cok haklısın. insanın basına bi şansızlık geldimi ardı arkası bitmiyor baska bi aracta benım basımada cok geldi -hararet musiri-silindir kapağı-merkezi kilit beyni gibi üst üste

  22. #15
    ertan yıldırım
    brvhgt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17/12/2006
    Yaş
    42
    Mesajlar
    1.266
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 515

    Standart

    vay be ne dandik bir arabaymış bu punto ne çok dertliymişiz meğer efsane konusunda arıza olcak araçlara biniyormuşuz hadi bakalım hayırlısı

  23. #16
    Kenan Kuday
    stilo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11/08/2007
    Mesajlar
    58
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 8

    Standart

    tamam bindiğimiz arabalara çok fazla haksızlık etmeyelim
    arızalar her arabada çıkar

    ama fiatında şu gerçeği kabul etmesi lazım ;

    dış tasarımına gösterdiği özeni iç işciliğinde göstermiyor.

    küçük ayrıntıları göz ardı ediyor.

    okyanusu geç,yor derede boğuluyor.

    umarım bravo da bu imajını biraz düzeltir.

  24. #17
    Güntaç Kölay
    guntac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03/11/2007
    Yaş
    53
    Mesajlar
    72
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 SN 890
    Edilen teşekkür: 38

    Standart

    Ya evet bence de. Söylemeden geçemeyeceğim.

    Grande Punto'yu görüp test sürüşünü yaptıktan sonra gidip başka bir araba alsaydım. çok pişman olacaktım.

    2 ayda 3.500 km yol yaptık tık demedi. tek bir sorun ya da sıkıntımız yok. bende bu araç tarihinde efsane olurum herhalde.

    Şaka bir yana benzer problemleri yaşıyor olsam açıkcası yıkılırdım. sanırım önemli olan problemlerin çıkması değilde hızla ve güler yüzle giderilebilmesi.

  25. #18
    Baran
    Ziyaretçi Baran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Standart

    Evet arkadaşlar geçen günlerde bu konuda yaptığım açıklamaları hatırlarsınız bana hak verirsiniz sanırım, murat bey çok haklı servislerde insana ilgi alaka yok eğer okursanız sizlere geçen gün yaşadıgım bir olayı anlatacagım,

    Fiat servisinde aracımın içine kavucuk paspas vermediler, verirsek halı paspasları alırız dediler, bende almadımda vermedimde cıktım gittim, aksam eve abim geldi ondada 2008 passat var hemen paspalarına baktım cok hosuma gitti, nerden aldın abi dedim servisten dedi ertesi gün passatın servisinde bittim sabah erkenden, daha aracımı park etmedim yanımda bir eleman bitti, buyurun nasıl yardımcı olabilirim falan sonra içeri girdik bir ilgi bir alaka cay soylediler hatta yemek bile dedim ben yeni kahvaltı yaptım, sonra boyle bir paspasa ihitiyacım var dedim abimin tavsiyesi uzere geldim dedim abimin plakasını sordular baktılar evet oranın musterisi hemen reonu gosterip secin dediler istedigim paspası aldım kokmaz dediler ve kokmuyorda inanaın passatın orjinal paspasına sadece 30 ytl verdim herkese tavsiye ederim halılar toz oluyordu. bu arada bizim fiatın servise gidiyorum içeri giriyorum cıkıyorum ne oldu diyen bile yok bırakın hoşgeldin diyen yok..

    Bu arada volkan coban bey tabki her araçta sorun cıkabilir benim ilk aracım degil bu ama onemli olan arzıların güler yüz ve anlayış içinde giderilmesidir. başka servislerde güler yüz anlayış hatta adam gibi hizmet var

    Not: piyasada bu paspaslara en az 50 ytl fiat cekiyorlar
    Konu Baran tarafından (12/01/2008 Saat 11:27 ) değiştirilmiştir.

  26. Bu mesajı için 2 kişi Baran'ye teşekkür etti:


  27. #19
    cihangir ozturk
    chn73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13/04/2007
    Mesajlar
    291
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 87

    Standart

    arkadaslar sonuçta mercedes bmw almadık.sınıfının en donanımlı aracını en ucuza aldık.ufak tefek sorunlar mutlaka olacaktır.bu sınıftaki reno dan çok daha problemsiz bir otomobile biniyoruz.

  28. #20
    Aslı KILINÇ
    quixotic2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31/12/2007
    Yaş
    41
    Mesajlar
    425
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34 NLP 37
    Edilen teşekkür: 100

    Standart

    Alıntı Baran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar geçen günlerde bu konuda yaptığım açıklamaları hatırlarsınız bana hak verirsiniz sanırım, murat bey çok haklı servislerde insana ilgi alaka yok eğer okursanız sizlere geçen gün yaşadıgım bir olayı anlatacagım,

    Fiat servisinde aracımın içine kavucuk paspas vermediler, verirsek halı paspasları alırız dediler, bende almadımda vermedimde cıktım gittim, aksam eve abim geldi ondada 2008 passat var hemen paspalarına baktım cok hosuma gitti, nerden aldın abi dedim servisten dedi ertesi gün passatın servisinde bittim sabah erkenden, daha aracımı park etmedim yanımda bir eleman bitti, buyurun nasıl yardımcı olabilirim falan sonra içeri girdik bir ilgi bir alaka cay soylediler hatta yemek bile dedim ben yeni kahvaltı yaptım, sonra boyle bir paspasa ihitiyacım var dedim abimin tavsiyesi uzere geldim dedim abimin plakasını sordular baktılar evet oranın musterisi hemen reonu gosterip secin dediler istedigim paspası aldım kokmaz dediler ve kokmuyorda inanaın passatın orjinal paspasına sadece 30 ytl verdim herkese tavsiye ederim halılar toz oluyordu. bu arada bizim fiatın servise gidiyorum içeri giriyorum cıkıyorum ne oldu diyen bile yok bırakın hoşgeldin diyen yok..

    Bu arada volkan coban bey tabki her araçta sorun cıkabilir benim ilk aracım degil bu ama onemli olan arzıların güler yüz ve anlayış içinde giderilmesidir. başka servislerde güler yüz anlayış hatta adam gibi hizmet var

    Not: piyasada bu paspaslara en az 50 ytl fiat cekiyorlar

    Yanlız servislerin hepsini aynı kefeye koymak doğru değil bence. Türkiye genelinde bir çok şehirde yüzlerce olmak üzere Fiat servisi var. İnanın aralarında müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve müşterinin her isteğini karşılamaya çalışan servis sayısı çok fazla. Yaşadığınız şanssızlıklar için üzüldüm açıkçası. Geçmiş olsun. Puntonun orjinal paspası servislerde 30 ytl karşılığında satılıyor. Gri ve siyah olmak üzere 2 rengi mevcut.
    Daihatsu Copen

  29. Bu mesajı için 2 kişi quixotic2'ye teşekkür etti:


Sayfa 1/13 12345 ... SonSon

Benzer Konular

  1. Nasıl Pişmanım bir bilseniz Arkadaşlar...
    engincantan33 tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 17
    Son Mesaj: 08/01/2013, 00:21
  2. Ben pişmanım ya siz??
    asqhelon tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 110
    Son Mesaj: 01/02/2007, 13:31

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com