245 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Çok pişmanım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Aslı KILINÇ
    quixotic2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34 NLP 37
    Edilen teşekkür: 100

Alıntı Baran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar geçen günlerde bu konuda yaptığım açıklamaları hatırlarsınız bana hak verirsiniz sanırım, murat bey çok haklı servislerde insana ilgi alaka yok eğer okursanız sizlere geçen gün yaşadıgım bir olayı anlatacagım,

Fiat servisinde aracımın içine kavucuk paspas vermediler, verirsek halı paspasları alırız dediler, bende almadımda vermedimde cıktım gittim, aksam eve abim geldi ondada 2008 passat var hemen paspalarına baktım cok hosuma gitti, nerden aldın abi dedim servisten dedi ertesi gün passatın servisinde bittim sabah erkenden, daha aracımı park etmedim yanımda bir eleman bitti, buyurun nasıl yardımcı olabilirim falan sonra içeri girdik bir ilgi bir alaka cay soylediler hatta yemek bile dedim ben yeni kahvaltı yaptım, sonra boyle bir paspasa ihitiyacım var dedim abimin tavsiyesi uzere geldim dedim abimin plakasını sordular baktılar evet oranın musterisi hemen reonu gosterip secin dediler istedigim paspası aldım kokmaz dediler ve kokmuyorda inanaın passatın orjinal paspasına sadece 30 ytl verdim herkese tavsiye ederim halılar toz oluyordu. bu arada bizim fiatın servise gidiyorum içeri giriyorum cıkıyorum ne oldu diyen bile yok bırakın hoşgeldin diyen yok..

Bu arada volkan coban bey tabki her araçta sorun cıkabilir benim ilk aracım degil bu ama onemli olan arzıların güler yüz ve anlayış içinde giderilmesidir. başka servislerde güler yüz anlayış hatta adam gibi hizmet var

Not: piyasada bu paspaslara en az 50 ytl fiat cekiyorlar

Yanlız servislerin hepsini aynı kefeye koymak doğru değil bence. Türkiye genelinde bir çok şehirde yüzlerce olmak üzere Fiat servisi var. İnanın aralarında müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve müşterinin her isteğini karşılamaya çalışan servis sayısı çok fazla. Yaşadığınız şanssızlıklar için üzüldüm açıkçası. Geçmiş olsun. Puntonun orjinal paspası servislerde 30 ytl karşılığında satılıyor. Gri ve siyah olmak üzere 2 rengi mevcut.
    Daihatsu Copen

2. Bu mesajı için 2 kişi quixotic2'ye teşekkür etti:

erkan erkan
    soldierkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DT5153
    Edilen teşekkür: 26

fiatın motor teknolojisi süper işçilik kaliteside grande puntoda fena değil ama daha kaliteli olabilirdi

SAVAŞ CIL
    svs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 1

Soru Slm herkeseeeeeeeeeeeeeeeee

abıler bakın araç allah yapısı değil her marka her modelde aksaklıklar çıkabılır

fiat opel ford herneyse
    ama
    üretim hatası olan yada bir serinin çoğunda rastlanan arıza için müşteriye her türlü ulaşılması gerekir bence
    bu da fiatta göremediğim tek olay

2006 model 1.3 multijet 90hp arabam 30 000km de
    ve garajda yatan bir araba
    30 000 in en az 20 000 kmsini uzun yolda yaptım

forumda bu gün okuyorumda başıma gelen olaylardan sikeyetci olanlar var

direksiyon arızaları.............................
    30 000 km kullanılan bir aracın ve hemen hemen bu serideki tüm araç sahiplerinin günahı fiata güvenip 0 araç almakmı

arıza su an 1500tl civarında ve benim hiçbir hatam olmadığı halde ben bunu ödemek zorundayım
    neden zarar görsün herkes
    herkesin durumu müsayit değil belki bi emeğin karşılığında alınmış bir araç bu ve kullanıcısa eziyet çektiriyo
    buna hiçbir bayi ve fiat yetkilisi de farklı açıdan bakmıyor
    yazıkkkk
    gerçek müşteri memnuniyeti bu değil böyle olmamalı

ve bana yardımcı olabılecek biri varmı burda paylaşın lütfen
    bu üretim hatası olan araçlar için ne yapmamız gerekir
    neden boş yere bizden çıkıyo zararı
    ne yapmalıyız acabaaaa
    Konu anvil tarafından (14/01/2009 Saat 16:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: Lütfen büyük harflerle yazmayalım