Sayfa 2/13 İlkİlk 123456 ... SonSon
244 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Çok pişmanım

bora turan
    PuNtOmAnİa !! tempesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 8308
    Edilen teşekkür: 820

Arkadaşlar GP hakkında en ufak kötü bişey yazılsa kimileri forum havasında olduğu için , kimileride sanırım gerçekten de arabalarını çok severek değer verdikleri için hemen savunmaya geçiyorlar yada kötüleyen insana karşı alaycı davranışlar içerisine giriyorlar..Bence herkesin görüşüne saygı duymak lazım tamam tabii ki çok güzel bir araba fiyatıda gayet uygundu severek beğenerek isteyerek aldık bende 1,5 yıldır biniyorum ve forumda da sürekli aktifim fakat dürüst olmak gerekirse 1-2 servis meclis dışı olmak üzere hakikatende fiat servislerinde iş yok arkadaşlar bu bir gerçek..

Benim sağ aynamda altta yer alan ufak kapak düşmüş kendiliğinden (tabi nasıl düşüyosa!!) her neyse gittim birmota arabamla servise girdim inanın ki bi allahın kuluda gelip kardeşim sen necisin niye geldin derdin ne demedi abartmıyorum 20 dakika öylece birinin yanıma gelmesini bekledim dayanamadım artık gittim kendim derdimi anlattım ve ufacık bir kapağın temin edilip de takılması 45 dakika sürdü !! Kötü niyetli biri olupda hırsızlık yapmaya kalksam sanırım 3 araba arka arkaya çalabilirdim o anda kimsenin de ruhu duymazdı inanın..Üstelik ufak bir kapak için 1 saat bekletildiğim bir serviste arabanın diğer sorunlarını da dile getirmeye ve yapılmasını istemeye nasıl korktum anlatamam, heralde 2 gün elimden alırlardı arabamı !!

Şu anda aracını satmak isteyen kimse siz de takdir edersiniz ki kendi aracını kötülemez , bende şu sıralar aracımı evlilik nedeniyle satmak -zorundayım- kötü bişey söylememem gerekiyor fakat dürüst olmak gerekirse gerçektende 2 yıldır yaşadığım sorunlar hiçde az sayılmaz..Galiba bu aracın keyfini benden sonraki sahibi sürecek..Çünkü nasıl olsa ben 2 yıldır aracın bütün sorunlarını bir şekilde giderdim fakat halende sorunsuz diyemicem..bu süre içerisinde ne kadar servise gittiğimi ne kadar zaman ve para harcadığımı,yolda kaldığımı ve başımın ağrıdığını anlatamam..

Arabayı aldıktan 15 gün sonra silecek kolu çalışmadı,serviste kol değişti bu seferde fıskiyesi çalışmadı hadi doğru tekrar servise,sonra tıkırtı burcu sorunu çıktı,sonra gösterge panelinden ses gelmeye başladı,arkasından da camın önündeki hava kanalından ses geldi hadi doğru servise,10 gün sonra bagaj pandizotundan ses geldi,sonra yukarı kaldırdığım sürücü koltuğu tekrar bindiğimde kendiliğinden !! aşağı düşmeye başladı,bunu da yaptık sonra arka kapılar açılmamaya başladı,tavanda lekeler çıktı,direksiyondan ses geldi,gösterge ışıklları ve uyarıları çalışmadı hadi servise,sonra birde arabanın arka çamurluğunda satılmadan önce servis tarafından kısmi boya atıldığı anlaşıldı mahkemelik olduk 1 yıl da onunla avukatla uğraştık, gülermisin ağlarmısın hadi bakalım bu yazdıklarım sadece benim başıma gelenler..Birde benim yaşamadığım fakat diğer araçlarla ilgili olan başka sorunlar var (üstelik sıfır alınan araçlarda çıkan sorunlar) onlarıda forumu dikkatle takip edenler çok iyi bilirler..Yani bütün GP sorunlarını saymaya kalksak arabadan geriye bişey kalmıyo doğru düzgün

Yani arkadaşlar bu araç konusunda dertli insanlara karşı savunmaya geçmeden,alay etmeden önce bir kez daha düşünün derim..HONDA CİTY gibi hiç çekici bir tarafı olmayan tipsiz meymeletsiz bir arabayla Ankara-Bolu yolculuğu yaptım otoban ve dağ yolu karışık,yemin ederim 1 saat sonra kendi arabamdan soğudum diyebilirim maalesef..

(Eleştirilerim için kimse kusura bakmasın bende bir GP kullanıcısıyım üstelikde aracımı satmaya çalışıyorum bile bile kötülemiş oldum..Ayrıca yukarıda yazılan olayların hepsi tek tek yaşanmıştır arkadaşlar,kaydı kuydu forumda konusu herşeyi sabittir..)
    Konu tempesty tarafından (12/01/2008 Saat 13:15 ) değiştirilmiştir.

2. Bu mesajı için 8 kişi tempesty'ye teşekkür etti:

Aslı KILINÇ
    quixotic2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34 NLP 37
    Edilen teşekkür: 100

herkesin görüşü ve düşüncesi farklıdır tabi. Herkesin görüşüne saygı duyarım.
    Daihatsu Copen

C E
    cenkeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 45

Tebrikler Tempesty arkadaşım aracını satma aşamasındayken bile geçmişte ve şu anda yaşadığın sorunları dürüstlükle yazmışsın keşke herkes aynı dürüst ve samimi davranışlarda bulunabilse. Forumların genelinde marka fanatikliğidir gidiyor, sorunlar dile getirilip paylaşılsın diye kurulan forumlarda arkadaşlar savaş verircesine sorunlu araçlarını savunuyorlar. Açıkçası bizler gibi yeni araç alanlarda sorunları olupta geri plana atılan şeyleri bilmeden araç alıyoruz ve aynı sorunları yaşayarak tecrübe ediyoruz. Ancak bu tavırın sayesinde Fiat doğru şeyler yapmasada araçlar satılıyor nasıl olsa mantığıyla kalite sorunlarının üzerinde durmuyor bile. Marka fanatikliği yerine sorunlar konuşulsa organize olarak toplu şikayette bulunulsa Fiat marka imajını biraz da olsa düzeltmek istiyorsa bunları değerlendirip sorunlara çözüm bulsa nasıl olurdu? Burada marka fanatikliği yapan arkadaşlara fabrika ödülmü veriyor, yoksa ekstra paramı veriyor yoksa bedavamı veriyor arabaları yapmayın arkadaşlar hepimiz para yatırıyoruz bu arabalara bu tavrınız sayesinde hem siz sorunlarınızı çözemiyor hemde yeni kullanıcılara haksızlık etmiş oluyorsunuz. Benim yaşadığım 300 km deki aracımda görebildiğim sorunlarım ise 1. Direksiyonumdaki kumanda ışıkları çalışmıyor ve servis pişkinlilkle bundan sonra gelecek araçlarda böyle diyebiliyor. 2. Aracım Dinamik olmasına rağmen aktif modeldeki 2 satırlı yol bilgisayarı var ve yine servis pişkinlilkle bundan sonra gelecek araçlarda böyle diyebiliyor.. Peki neden web sitesinde bu donanimlar çikarilmiştir denilmiyor onuda geçtim hala daha dinamik modelde çok amaçlı gösterge standart. Demekki benim aracım standart dışı 3.Göremediğim sorun veya kırpıntılar (pardon bundan sonra böyle denilebilecek) ne olabilir sorunsunun moral bozukluğu var. Benim yaşadığım sorunlar çok ciddi şeyler olmamasına rağmen büyük hevesle yeni alınan arabadan beklediklerimle gördüklerim arasındaki anlamsız ve çok küçük maliyet kaygılarından oluşan eksiklerdir.

5. Bu mesajı için 2 kişi cenkeri'ye teşekkür etti:

Aslı KILINÇ
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34 NLP 37

Cenkeri ithamların ağır olmuş üzüldüm açıkçası. Arabanla ve servisinle ilgili sorunlar yaşayabilirsin ve bunu dile getirebilrsin. bende arabamla ve servisimle sorun yaşamayan bir kullanıcı olarak düşüncelerimi dile getirdim. bunları söylediğim için Fiat ın bana ne madalya taktığı oldu nede para verdiği.......
    Daihatsu Copen

bora turan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 8308

Aslı hanım ne benim yazdıklarım ne de (zannetmiyorum ki-)cenkeri arkadaşımızın yazdıkları size veya başka birine ithafen yazılmış şeyler değil yanlış anlamayın..Ama buna bende katılıyorum,benimde bu arabayı kötülemekle yada hakkında olumsuz şeyler yazmakla hiçbişey elime geçmiyor (üstelik benimde severek beğenerek binbir zahmet aldığım ve 2 yıldır da tepe tepe kullandığım bir araba yani nasıl sevmem),savunana yada fiat markasını çok sevenin de eline bişey geçmez sonuçta ben Fiat a düşman olsam ne olur sevsem ne olur o yine Fiat araba yine GP...Fakat evet bu araç ben aldığımda da sorunluydu(-muş..) aradan 2 yıl geçti sıfır alan arkadaşlarıda görüyoruz sene 2008 halen sorunlu maalesef bu bir gerçek..

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Aslı KILINÇ
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34 NLP 37

bu tabiki bir gerçek. bende buna saygı duyarım dedim zaten. fakat cenkeri beyin böyle bir ithamda bulunması hiç hoşuma gitmedi. konuyla alakalı başka bir kullanıcının bu topic altında yorumu olmadığına göre otomatikman söylenenler bana kalıyor. açıklamanız ve ilginiz için teşekkür ederim bora bey.
    Daihatsu Copen

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

* *
    Puntocu spyofthegod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 104

arkadaşlar şimdi bende 2008 GP aldım hatta daha teslim almadım araba amasyadan gelecek ve ben Tofaşın yada şöyle diyim koçların şahinin sağ aynasını parayla sattığını bildiğim ve kardeşimin fiat ana bayisinde çalışmasına rağmen sizin yazdığınız ve sizin bilmediğiniz birçok şeyi bilmeme rağmen bu arabayı seçtim. Niye seçtim çünkü imkanlarım dahilinde gücüm buna yetti. Yani arabayı alıpta burada kötülemek bizlere yakışmaz zaten ama sorunlarını hep birlikte dile getirip çözüm yolunu yani doğru teşhisi koymak bize düşer. Servislere gittiğinizde siz ne söylerseniz ona göre bakarlar diğer yönleri hiç araştırmazlar. Siz doğru teşhis koyabilirseniz iş doğru şekilde yapılır. Birde unutmayalım burası Türkiye ve çalışanlarda senin benim gibi kişiler. İş ve çalışma hayatı mantığı Türkiyede farklı yürür. Memur zihniyeti diye bir tabir var nihayetinde.
    İnsanın kendi şahsına rahmeti, başkasına rahmetinden daha büyüktür.

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

umut kaya
    goldumut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 ST 562
    Edilen teşekkür: 151

pişman olanlar olabılır,bende ufak tefek sıkıntılar yasadım ama hıcbır zaman pişman olmadım,aksıne cok sevıyorum aracımı..

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Engin DURUER
    Fire in the hole ! Genius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 674

Bence bu forumun amacı sorunlarımızı çözmek için ortak hareket etme zemini temin etmek ve tecrübelerden yararlanarak en doğru hareket tarzını seçmek için yardımcı olmaktır diye düşünüyorum. Bu yüzden tempest-bora arkadaşımızın yazdıklarını sonuna kadar haklı ve yerinde bir tespit olarak değerlendiriyorum. Arızalar için yapılacak değerlendirmelerin marka içindeki tekrar sıklığı ve çözüm üretimindeki başarısıdır. Her arabada sorun çıkabilir ama verdiğim kriterler için ortalamaları dikkate alınmalıdır. Örnek WV'de 10 arıza vardır ama Reno'da 20. Reno 20 sorunda %90 verim almıştır ama WV'de bu oran %80 olmuştur, sizce hangisi daha iyi servis başarısı yakalamış yada müşteri memnuniyeti sağlamıştır. Sorgulanması gereken budur bence
    GP in mirror is faster than they appear !

16. Bu mesajı için 3 kişi Genius'ye teşekkür etti:

ertan yıldırım
    brvhgt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 515

tamam arabalarda sorunlar varda arabayı aldıktan sonra plastiği işçiliği kötü diyenlere nedemeli alırken bakarken denerken gözler kapalımıydı

18. Bu mesajı için 5 kişi brvhgt'ye teşekkür etti:

Aslı KILINÇ
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34 NLP 37

ama bunu servisleri veya kullandığın arabayı kötüleyerek, insanlara kötü ithamlarda bulunarak yapamayız. ortak bir nokta bulunur, herkes şikayetlerini dile getirir ve bunun ortak bir çözümü bulunur. Fiat ın da bu konuda müşteri memnuniyeti adına kurmuş olduğu bir müşteri hizmetleri var zaten. yaşanılan sorunları direk Fiat ın kendisine aktarma imkanı mevcut yani.
    Daihatsu Copen

bora turan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 8308

Engin beyin tesbitine tamamen katılıyorum..Ve benim yazımın içerisinde kesinlikle bu aracın işçiliği kötü plastiği kötü gibi bir ifade mevcut değil elbette aracı görerek,elleyerek,dokunarak ve cebimizdeki paaya göre aldık,tabii ki biraz daha fazla param olsaydı bir üst sınıf arabalara bakardım ama benim yazdığım ve yaşadığım sorunlar aracı alırken görebilecek yada test edebilecek şeyler değil,uzun vadeli kullanmayla ortaya çıkan , biraz aracın biraz da Fiatın sorumluluğunda olan hatalar..Bunları alırken bilmek,öngörmek mümkün değil..Ne kadar ekmek o kadar köfte evet ama aynı ücrete sahip,tipsiz ve puntonun çekiciliğinin yanından bile geçemeyen Honda City gibi bir araçtaki diğer farkları görüp kendi aracımdan uzaklaşıyorsam benimde bu noktada oturup düşünmem gerekiyor haliyle..Bende arabamı seviyorum,sevmesem 4000 ytl gibi ciddi bir para harcayıp modifiye etmez keyif almazdım..Sadece sırf bu araca sahibim diye onu övmek istemiyorum eleştirilecek çok fazla yönü de mevcut..Bu eleştiriler ise diğer markalardan biraz daha fazla gibi..(Alınan verime göre) Bunun zevk ve tercih gibi göreceli bir mesele olduğunu da düşünmüyorum işte yazılanla yaşanılanla herşey apaçık ortada..yorum farkı mümkün değil..Herkese iyi forumlar.

Engin DURUER
    Fire in the hole ! Genius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 674

Alıntı brvhgt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam arabalarda sorunlar varda arabayı aldıktan sonra plastiği işçiliği kötü diyenlere nedemeli alırken bakarken denerken gözler kapalımıydı
    buda bir yere kadar haklı bir gerekçe olabilir, sonuçta buradaki pek çok arkadaşımız arabaları bir araçtan çok bir arkadaş olarak sevmekte ve onlarla ilgili pekçok detayı bilmektedirler. Bundan 4 sene öncesine kadar bende şu an dışarıdaki pek çok insan gibi arabalardan çok fazla anlamayan bir insandım. Fakat çevremin buna bağlı olarak genişlemesi ile pekçok kriter ve teknik öğrendim. İnsanlar bilgi yetersizliği yada tecrübe eksikliği nedeniyle bazı sorunları yada gözüne hoş gelmeyen şeyleri daha sonradan farkedebiliyorlar. Ben bunu birebir tüketici haklarına müracaat ettiğimde bana söylediklerinden biliyorum. Uzmanı olmadığınız çok kapsamlı bir konuda eksikliği yada hatayı fark ettiğinizde 1 ayı geçmiş olsa bile hala şikayet hakkınız bulunuyor demişti.

Özetle bu şikayetleri yada memnuniyetsizlikleri dile getirirken kendimize yakışacak olanı ve olması gerekeni yaparak dile getirmektir. Şikayet etmek başka, çamur atmak başka bir mevzu. Her ikisi birbirinden farklı olsada hepsine verilecek bir cevap mutlaka vardır.
    GP in mirror is faster than they appear !

22. Bu mesajı için 2 kişi Genius'ye teşekkür etti:

İZMAİL A
    ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİYİZ iso1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    2008
    Edilen teşekkür: 15

Aslı hanım bir daha koç grubu bır arac alcağımı sanmıyorum

Aslı KILINÇ
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34 NLP 37

Alıntı iso1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslı hanım bir daha koç grubu bır arac alcağımı sanmıyorum
    ismail bey karar sizin tabiki. yukarıda yazılanları okudunuzmu bilmiyorum ama benim aracım henüz 1,5 aylık. benimde ileride bu sorunları yaşamayacağımın garantisini ne fiat nede ben verebilirim. önemli olan sorunların üzerine giderek çözümler üretmektir. siz de fikrinizi dile getirdiniz, sorunlarınızın çözümü için mutlaka yardım alacağınız noktayı bulursunuz. benim anlatmak istediğim karalama kampanyasından vazgeçilmesi.... umarım anlaşılır olmuştur.... ilginiz için teşekkür ederim.
    Daihatsu Copen

* *
    Puntocu spyofthegod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 104

Arkadaşlar şimdi aracımı yıkattım yani eski punto yu neyse yıkamada bir Gp vardı ve sahibine sordum araçlla ilgili bir probleminiz varmı diye kendisinin söylediklerini aktarıyorum. Aracın sahibi olmadığını aracın şirket aracı olduğunu ve şirkette 40 adet Gp olduğunu söyledi hiçbir araçtan dolayı problem çekmediklerini söyledi. 40.000 km yapmış araçla ve şirketteki en az km sahip araç olduğunu söyledi. Diğer araçlarında en az km sahip olanı 90.000 de. Benim düşümcem araçlarda da heralde beyaz eşyadaki gibi şansa ihtiyaç var.
    İnsanın kendi şahsına rahmeti, başkasına rahmetinden daha büyüktür.

Aslı KILINÇ
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34 NLP 37

forumda zaten yazıldı aracı sıfır alanlar için. aracın fabrika çıkışında bazı sorunlar çıktığı belirtildi. mesela direksiyondaki teyp kontrol tuşlarının ışıklarının yanmadığı gibi vs... tabiki şans işi. alıp tepe tepe hiç şikayeti olmadan kullananda var. ilk aldığı andan itibaren sorun yaşayanda var.
    Daihatsu Copen

bora turan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 8308

Bu kara mizah oluyo demekki yani Fiat işimizi tamamen şansa bırakmış durumda ve insanlar paralarını verip rezil oluyolar kimileri ise vezir oluyolar..Şirket arabalarında sorun çıkmıyor benim kapalı garajda sakladığım daha 2 yıllık ama daha henüz 19.000 km deki aracımda sorun çıkıyor..Bu da bence ayrı bir tartışma konusu..

Ortada herhangi bir karalama kampanyası yok bende tepe tepe kullanıyorum bu arabayı çok seviyorum,beni çok az yolda bıraktı çok da kahrımı çekti bunun yanı sıra forumla birlikte dolaylı olarak bana birçok dost kazandırdı, en önemlisi (belki bunu açıkladığım için kızabilir ama) beni hayatımın kadınıyla,ömrümün kalan kısmını geçireceğim insanla tanıştırdı !!

Daha ne olsun yani bu aracın bende çok özel bir yeri var asla yadsıyamam bunu..O yüzden objektif davrandığıma emin olabilirsiniz,arabamı şu an satma aşamasındayım belkide bu yazdıklarım dolayısıyla potansiyel müşterilerimden de olabilirim ama tekrar ve son kez söylüyorum bu araba sorunlu,servisleri ise başka sorunlu...

Bunlarıda hiçbir amaç için yazmıyorum ve görmezden geldiğinizinde farkındayım ama punto fanatikliği de artık bi yere kadar yani..

28. Bu mesajı için 2 kişi tempesty'ye teşekkür etti:

İZMAİL A
    ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİYİZ iso1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    2008
    Edilen teşekkür: 15

aslı hanım benım kızdıgım fıatın tuketıcıyı bıraz saf gıbı gormesı benım aldıgım arac1200 km oldu bır bucuk aylık arac tampon baglantı cıvatası pası harıc hıcbır sorun yokhatta o arıza için gıttım sevıs kalabalıktı na ıkı gunlugune arac verdıler.nım kızdıgım konu kımıne esantıyon paspas bıle vermezken kımıne nasıl 300ytl lk sıs lambası hedıye edıyor.kımının arcı dınamık actıve yol bılgısayarı takılı kmının dıreksıyon ışığı yanmıyor..... Ben arcı ıkı ay once koc indirimlı 21 aldım ıkı ay önce alanlar 23 23.5 indirimsiz aralık ayında alanlar koc indırımsız 20 ye sız kaca aldınız acaba bu nasıl anlayış. vatandas bu kadar safmıbu nasıl anlayış. kımse paryı kolaay kazanmıyor yoksa aractakı karızma acayıp bence audi a 3 te bıle boyle dış görünüş yok daha bunun gıbı ben arabamı almadan bu sıteye uye oldum resmsn araca aşık oldum hala gecelerı penceremden arabama bakıyorum cızılmesın dıye yıkatmıyorum bıle ıyık grı almısım bu arada.neyse bende arabayı almadan vaz gecıyordum az kalsın sıtede okuduklarımdan sonra ama bu fıyata bukadar karızmatık bır arac alamazdım clio yada fıesta resmen şirket calısanı aracı tabı sızinde yukarda söylediğiniz gibi uzlasıpsorunları cozmelı bu aksam işim olmadığı halde arabamla trafık durulunca gezıcem yınede herseye ragmen guzelllllllll ya GP ıyı aksamlar
    akıyorum
    .

VOLKAN ÇOBAN
    PERSEUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34VG8155
    Edilen teşekkür: 81

Alıntı Baran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar geçen günlerde bu konuda yaptığım açıklamaları hatırlarsınız bana hak verirsiniz sanırım, murat bey çok haklı servislerde insana ilgi alaka yok eğer okursanız sizlere geçen gün yaşadıgım bir olayı anlatacagım,

Fiat servisinde aracımın içine kavucuk paspas vermediler, verirsek halı paspasları alırız dediler, bende almadımda vermedimde cıktım gittim, aksam eve abim geldi ondada 2008 passat var hemen paspalarına baktım cok hosuma gitti, nerden aldın abi dedim servisten dedi ertesi gün passatın servisinde bittim sabah erkenden, daha aracımı park etmedim yanımda bir eleman bitti, buyurun nasıl yardımcı olabilirim falan sonra içeri girdik bir ilgi bir alaka cay soylediler hatta yemek bile dedim ben yeni kahvaltı yaptım, sonra boyle bir paspasa ihitiyacım var dedim abimin tavsiyesi uzere geldim dedim abimin plakasını sordular baktılar evet oranın musterisi hemen reonu gosterip secin dediler istedigim paspası aldım kokmaz dediler ve kokmuyorda inanaın passatın orjinal paspasına sadece 30 ytl verdim herkese tavsiye ederim halılar toz oluyordu. bu arada bizim fiatın servise gidiyorum içeri giriyorum cıkıyorum ne oldu diyen bile yok bırakın hoşgeldin diyen yok..

Bu arada volkan coban bey tabki her araçta sorun cıkabilir benim ilk aracım degil bu ama onemli olan arzıların güler yüz ve anlayış içinde giderilmesidir. başka servislerde güler yüz anlayış hatta adam gibi hizmet var

Not: piyasada bu paspaslara en az 50 ytl fiat cekiyorlar

Güzel söylüyorsunuz ben 3 adet vw değitirdim o kadar para verdikten sonra o kadarcık hizmet versinler Ayrıca size Orta Anadolu Fiat 'ı tavsiye ederim. Ben orda baya ilgi gördüm. Size sunu söyliyim servisinizden şikayetiniz varsa lütfen müdürüne ya da fiatın müşteri hizmetlerine başvurun ve takip edin. Eminim onlar da kendilerini geliştirecek ve daha iyi hizmet verecekler.

Sayfa 2/13 İlkİlk 123456 ... SonSon