Arkadaşlar GP hakkında en ufak kötü bişey yazılsa kimileri forum havasında olduğu için , kimileride sanırım gerçekten de arabalarını çok severek değer verdikleri için hemen savunmaya geçiyorlar yada kötüleyen insana karşı alaycı davranışlar içerisine giriyorlar..Bence herkesin görüşüne saygı duymak lazım tamam tabii ki çok güzel bir araba fiyatıda gayet uygundu severek beğenerek isteyerek aldık bende 1,5 yıldır biniyorum ve forumda da sürekli aktifim fakat dürüst olmak gerekirse 1-2 servis meclis dışı olmak üzere hakikatende fiat servislerinde iş yok arkadaşlar bu bir gerçek..
Benim sağ aynamda altta yer alan ufak kapak düşmüş kendiliğinden (tabi nasıl düşüyosa!!) her neyse gittim birmota arabamla servise girdim inanın ki bi allahın kuluda gelip kardeşim sen necisin niye geldin derdin ne demedi abartmıyorum 20 dakika öylece birinin yanıma gelmesini bekledim dayanamadım artık gittim kendim derdimi anlattım ve ufacık bir kapağın temin edilip de takılması 45 dakika sürdü !! Kötü niyetli biri olupda hırsızlık yapmaya kalksam sanırım 3 araba arka arkaya çalabilirdim o anda kimsenin de ruhu duymazdı inanın..Üstelik ufak bir kapak için 1 saat bekletildiğim bir serviste arabanın diğer sorunlarını da dile getirmeye ve yapılmasını istemeye nasıl korktum anlatamam, heralde 2 gün elimden alırlardı arabamı !!
Şu anda aracını satmak isteyen kimse siz de takdir edersiniz ki kendi aracını kötülemez , bende şu sıralar aracımı evlilik nedeniyle satmak -zorundayım- kötü bişey söylememem gerekiyor fakat dürüst olmak gerekirse gerçektende 2 yıldır yaşadığım sorunlar hiçde az sayılmaz..Galiba bu aracın keyfini benden sonraki sahibi sürecek..Çünkü nasıl olsa ben 2 yıldır aracın bütün sorunlarını bir şekilde giderdim fakat halende sorunsuz diyemicem..bu süre içerisinde ne kadar servise gittiğimi ne kadar zaman ve para harcadığımı,yolda kaldığımı ve başımın ağrıdığını anlatamam..
Arabayı aldıktan 15 gün sonra silecek kolu çalışmadı,serviste kol değişti bu seferde fıskiyesi çalışmadı hadi doğru tekrar servise,sonra tıkırtı burcu sorunu çıktı,sonra gösterge panelinden ses gelmeye başladı,arkasından da camın önündeki hava kanalından ses geldi hadi doğru servise,10 gün sonra bagaj pandizotundan ses geldi,sonra yukarı kaldırdığım sürücü koltuğu tekrar bindiğimde kendiliğinden !! aşağı düşmeye başladı,bunu da yaptık sonra arka kapılar açılmamaya başladı,tavanda lekeler çıktı,direksiyondan ses geldi,gösterge ışıklları ve uyarıları çalışmadı hadi servise,sonra birde arabanın arka çamurluğunda satılmadan önce servis tarafından kısmi boya atıldığı anlaşıldı mahkemelik olduk 1 yıl da onunla avukatla uğraştık, gülermisin ağlarmısın hadi bakalım :) bu yazdıklarım sadece benim başıma gelenler..Birde benim yaşamadığım fakat diğer araçlarla ilgili olan başka sorunlar var (üstelik sıfır alınan araçlarda çıkan sorunlar) onlarıda forumu dikkatle takip edenler çok iyi bilirler..Yani bütün GP sorunlarını saymaya kalksak arabadan geriye bişey kalmıyo doğru düzgün :)
Yani arkadaşlar bu araç konusunda dertli insanlara karşı savunmaya geçmeden,alay etmeden önce bir kez daha düşünün derim..HONDA CİTY gibi hiç çekici bir tarafı olmayan tipsiz meymeletsiz bir arabayla Ankara-Bolu yolculuğu yaptım otoban ve dağ yolu karışık,yemin ederim 1 saat sonra kendi arabamdan soğudum diyebilirim maalesef..
(Eleştirilerim için kimse kusura bakmasın bende bir GP kullanıcısıyım üstelikde aracımı satmaya çalışıyorum bile bile kötülemiş oldum..Ayrıca yukarıda yazılan olayların hepsi tek tek yaşanmıştır arkadaşlar,kaydı kuydu forumda konusu herşeyi sabittir..)