-
murat bence işin aslı fiat güzel araçlar yapıyor.fakat kontrolünü yapamıyor kontrolünüde biz yapalım hadi bulduğumuz arızayı yaptıracak servis nerde peki?örneğin benim aracımda bir tıkırtı pul sesi gibi bir ses vardı cevizlibağ fırat otoya gittim arıza olarak bana turbonuz değişcek dendi ve 1800 tl turbosu vay efendim benim aracım 90 beygirmiş turbosuda beygiri gibi pahalı bu sesin turboyla alakasını sordum turbonun kanatçıkları ses yapıyomuş.aracı geri istedim yaptırmadım 55 tl arıza tespit parası aldılar. sokak arası tamircisine gittim sesi söyledim şarj dinamosunun kasnağı değişcek dedi ve değiştirdik ses gitti.şimdi bende soruyorum muhakkak bir fiat servis yetkilisi bunu okur sizin bu araçlardan anladığınız bukadarmı?turbodan pul sesi gelirmi sokak arasındaki tamircinin bulduğu sesi siz neden bulamadınız?ben 80 tly işi hallettim siz 1800 tly alıp turbomu değiştirseydiniz ve sorun hallolmasaydı ne cevap verecektiniz?ondan sonrada heralde motoru aşağı alırdınız.işini adam gibi yapan servis varsa arkadaşlar banada söyleyin bende gidicem.
-
selam arkadaşlar
problemsiz marka yoktur..
diğerlerine bakarak bu paraya fiat gerçekten çok iyi.
ayrıca sorunlarınızda kesinlikle tek servise gitmeyin değişik servis ve ustalardan görüş alın..
egine engineer
-
arada bir böyle çok eski konuların hortlaması iyi oluyor, birde konuyu açan bişeyler yazsa nolmuş ne bitmiş gibisinden :)
-
Hem araba pazarında baktığımızda B segmenti olarak geçse de bana göre C segmentine hazırlık sınıfı gibi araçlara biniyoruz. Sınıfındaki araçlara göre en sorunsuzu. Siz sorun aramak istediğinizde 50 tane çıkar. Ama sonuçta ekonomik, seri ve en az yürüyeninde sorun çıkan bir araba. İç işçiliği kötü orası başka bir mesele fakat arabanın işlevlerini yerine getirdiği sürece problem yok bence.