birotteau Nickli Üyeden Alıntı
Ben aracimdan heryerde de belirttigim gibi memnunum. Bunu tarafsiz olmaya calisarak soyluyorum. Ama cevremdeki insanlarin Fiat'a onyargilari nedeniyle keske biraz daha para verip Opel alsaydim da cevreme daha az laf anlatsaydim dedigimde oluyor. Bu arada Opel'in de sorunsuz olmadigini tahmin edersiniz, dinledigim Opel Corsa hikayeleri burada okuduklarimdan cok daha acikli, gozyasi dolu.
Babam VW Polo kullaniyor, aldigimizin 2. haftasi calismiyordu_(0km), aku baglantisi duzgun degilmis. Simdi eminim aranizda bu cok onemli bir sorun degil diyerek VW'i savunmaya calisanlar da olabilir,sorarim onlara bu sorunun aynisi ile GP'de karsilastiklarinda neden Fiat'i savunmazlar da yerin dibine sokarlar. Kuzenim ozel VW servisi isletiyor, burada GP sahiplerinin yasadiklarindan daha komik olaylar yasiyorlar, Audi de bile. Size 3 hafta once Auto Show'da okudugum bir okur mektubunu anlatayim. Arkadasin bir tanesi 0km A3 almis. Bu arac bizimkinden bir miktar pahali hepiniz bilirsiniz. Kapilarindan tikirtilar geliyormus,Audi ve tikirti,inanilmaz. Daha inanilmazi yetkili servisin cevabi:"bu arac 3 kapi, kapılari buyuk ondan"..Audi sahibinden gozyaslariyla biten bir mektup, nasil cok acikli degil mi?
Ben GP'mden memnunum.
Herkese selamlar
ahmet