bebeto85 Nickli Üyeden Alıntı
Benim gözlemlediğim olay,geçen yıl sitemiz bu kadar kalabalık değildi,Dolayısıyla sahip olunan araç sayısıda azdı.Ayrıca site yeni kurulduğu için,araba yeni olduğu için herkesin içerisinde bir heves vardı ve bu heves sorunları görmezden gelmemize,üstünde fazla durmamıza neden oluyordu.
Ne zaman ki site büyümeye başladı,araba sayımız da artmaya başladı,bu sefer farklı sesler çıkmaya başladı.
Önceden siteninde psikolojik etkisi ile sorunları kimse önemsemiyordu ama sorunlar ortaya çıkmaya başladığından beri,herkes kendi sorunlarını yavaş yavaş ortaya koymaya başladı.
Özellikle 2007'nin ikinci yarısı itibarıyla Punto problemli konularda artış olduğunuda görebiliriz.
Ben üniversite öğrencisiyim,7 ay içinde 20 den fazla servise girdim.Bi arabaya bu kadar ayıracak vaktim yoktu,sattım gitti.
Bu sınıfta bu paraya en kalitesi bu demekte çözüm değil ki.Sonuçta bu araba rakiplerinden 2-3 milyar daha ucuz.10 mılyar ucuz değil ki.
Bence araba tercih ederken hangi ülkenin aracı olduğuna dikkat etmek gerekiyor.Bu araba İtalyan dolayısıyla sert susp,basit işçilik,iyi bi motor mantığı var.Süsp sertliği ve özensiz işçilikle dağılmalar ve sorunlar japon ve almanlara göre daha kolay gerçekleşiyor.