Kesinlikle eğer araçtan soğuduysanız değiştirmenizi tavsiye ederim ben çıkardığı sorunlar yüzünden satma tarftarı değilim ne zaman yeni daha üstün bir araç alırsam o zamn satmayı düşünürüm oda sadece sıfır honde type-r :D inşallah
Printable View
Kesinlikle eğer araçtan soğuduysanız değiştirmenizi tavsiye ederim ben çıkardığı sorunlar yüzünden satma tarftarı değilim ne zaman yeni daha üstün bir araç alırsam o zamn satmayı düşünürüm oda sadece sıfır honde type-r :D inşallah
Şimdi bu araca biniyorsak,morali daha da fazla bozmanın anlamı var mı arkadaşlar.
Kendi negatif elektriğimizi başkalarına da geçirmenin anlamı yok.
Durmadan temcit pilavı gibi ortaya getirip-kötü-bozuk-kahretsin demenin manası yok...
Benim 2004 Model olan Puntom şimdiye kadar normal servis ihtiyaçları hariç hiçbir problem çıkarmadı. Gelecek olan Gp dende bu performansı bekliyorum.:notworth:
'Çok pişmanım' başlığını yazarak başlattığım bu konu artık fikir alışverişi olmaktan çıktı, tartışmaya dönüştü.Bu forumda ki amaç insanların birbirine destek olması sorunlarını paylaşması değilmi.Bakıyorumda artık olay 'YA SEV YA TERKET' muhabbetine döndü.Bence birbirimizi kırmadan üzmeden yazmaya devam edelim.Konuyu yine Gp'ye getireyim.
Benim araçım bugün itibari ile 300 km oldu ve beni yine servis cağırdı daha önce 100 km de gitmiştim.Frenlere bakmak için çağırmışlar.Bugün gitmişken şu EFSANE OLMAYA ADAY DİREKSİYON KUMANDA TUŞLARI' nın yanmadığını değiştirmelerini istedim.Hemen yokuş yaptılar,Ama başıma geleceği bildiğim için tedbirliydim, geçen hafta forumdan bir arkadaşta aynı servise gitmiş ve değiştirmiş hemen onu söyledim bu sefer seslerini çıkarmadılar.Sipariş verdiler gelince değiştireceklermiş.Şimdi sakın bana kimse bu her arabada olur her serviste olur gibi şeyler yazmayın.Forumdan okuyorum her yerde farklı uygulamalar var, bazı servisler değiştiryor parçayı, bazıları problem yaratıyor, call center sizin arabanızda yok böyle bir özellik diyor.Gelin çıkın işin içinden.Bu olayın sebebi Tofaş herhalde.Bu olayları takip etmiyorlarmı,servis bülteni yayınlayıp çözmesi gereken Tofaş değil mi? Biz neden servisle muhatabız,Zaten sitesini bile güncelleyemeyen bir firmadan ne beklenir.Artık şunu biliyorum Tofaş bu işi yapamıyor.Ben bu iş için Koç Holding'e kadar gideceğim.Bu millet enayi değil.
Kazasız günler
Murat SANDIKÇI
pişman olanlar kullanmasın o zaman bir önce satsın arkadaşlar kullanan arkadaşları da
demoralize etmesinler lütfen
Sevgili kardeşim, öncelilkle senle polemiğe girmek istemiyorum sen benim yazdıklarımı okumadan yorum yapıyorsun.Kimsenin moralini bazmak için burada değiliz sadece birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.İnsanların kazık yemelerini veya servislerde olması gereken standarların aynı olmasına gayret ediyoruz.Hem dikkatli okursan yazdıklarımı araçla ilgili değil Tofaşla ilgili .Bize memnun değilseniz satın diyorsun, sende memnunsan yazma ve yorum yapma bence.Sanırım senin bir problemin yok.O zaman moralinde bozulmaz....
Sevgili arkadaşlar lütfen yazılan yazıları tam manasıyla okumadan sırf msj yazmak için yada savunma mekanizmasını çalıştırıp karşı tarafı anlamadan savaş açmak için yazı yazmayalım .. herkes fikrini söylemekte özgür ama saygı sınırlarını aşmadan. Kırıcı ,tartışma yaratıcı kelimeler kullanmayalım....
Arkadaşlar, dunden berı forumda bu topicte yazılanları buyuk bır saskınlık ve esefle okuyorum.
Boyle kalıtelı ve duzeyli olması için caba sarfettıgımız sitemizdeki anlamsız ve hatta bazen kısısel tartısmaların yasanması gerçeği hiç istemesekte gunden gune artarak devam ediyor. Problemlerimiz yokmu. Var tabiki her araçta olduğu kadar. Ancak GP lerimizi bu kadar yerden yere vuracak kadar, sanki karalama kampanyası yaparmışcasına değil !!!
Sonuçta bu platform bizim ve LÜTFEN değerini bilelim zor bulduk kolay kaybetmeyelim.
Biz GP cileri daha ileriye, daha kaliteliye ve daha güzele götürecek nice forum başlıkları temennisiyle....
abicim bu sitede sorunlarımızı elbet yaczacağız ama ben konuyu takip ediyorum sürekli keşke almasaydım allah kahretsin v.b. sözler yazmşsınız eğer beğenmiyorsanız almasaydınız madem aldınız ya satın yada başka bi model yada marka arabayla takasa girin bu kadar basit bende arabayı ilk aldığımda 1-2 ay servisten çıkmadım ama bu kadar problem etmedim ne ben ne de diğer arkadaşlarım örn bahçelili arabası 4. viteste gaz almıyordu yanılmıypoorsm ama bu kadar problem etmedi aynı şekilde femoli abimin arabasına yanılmıyorsam 2 kez yeniden yazılım yüklendi
bencede bu kadar fevri davranmanın gereği yok. arkadaşlar sorunları aynı olanlar zaten bir başlık altında toplanıyor ama bunu kişisel hakaret boyutuna taşımak buradaki üyelerin hiçbirine yakışmaz. araçlarınızla ilgili memnuniyetsizliklerinizi dile getirebilirsiniz fakat bunun karşısında arabasından memnun olanlarada tepki vermeniz yanlış. aynı şekilde arabasından memnun olanlarında şikayeti olanlara verdikleri tepkiler doğru değil. el birliğiyle şikayeti olan arkadaşlara yol göstermeye çalışmak hepimiz için doğru bir hareket olacaktır.
ertan arkadaşa katılıyorum bursa buluşması adı altında toplu fabrıkaya
gidelım koç ailesine karşı büyük tepki olacaktır benimde 2 kere havalandırma ızgarası
degişti ama kesinlikle tekrar degişecek görünüyor tırnakları cok adi
ÇOK pismanim. Banada sonunda bunu soyletti Fiat musteri hizmetleri tebrik ediyorum.
Son üretilen Dynamiclerin birçok serisinde hatalar var. Bununla bakalım nasıl başa çıkacaklar. Sannirim "TOFAŞve/veya FIAT ürünlerde ve özelliklerinde her zaman teknik veya ticari nedenlerden bağımsız olarak değişiklikler yapma hakkını saklı tutmaktadır. Araçlar ve ürünler ile bunların Bayi ve Yetkili Satıcıları ile ilgili nihaî bilgi temini için TOFAŞ ve/veya TOFAŞ FIAT Bayi ve Yetkili Satıcıları ile temasa geçilmesi önemle rica olunur." bu nedenlerden dolayı kimse hakkını savunamayacak.
Evet Fiat donanim degsikliklerine gidiyor ve kırpıntılar basladi. Bizler aynı fiyata satılan alman ve japon arabalarında olmayan aksesuarları icin aldık bu arabaları kırpsınlar bakalım kime satacaklar aracı. Bu degisiklik yapma konusunda da soyle etik olmayan bir konu var mesela ben araci alırken test yaptığım araçta yol bilgisayarı 3 satırdı ve direksiyon ışıkları yanıyordu, eger donanim degisikligine gidiliyorsa satış anlaşması yapılırken eksik olan donanım müşteriye tebliğ edilmelidir. Ben aracımı 15 aralıkta anlaşarak yılbaşında teslim aldım ve bana bu degisikliklerden bahsedilmedi bile hepsini kendim kesfettim. Düşünün siz emotion donanımda bir araç alıyorsunuz 6 airbagli aracı teslim alıyorsunuz bir süre sonra bakım esnasında veya Allah korusun aracın 1 airbagli olduğunu kaza yaşayarak öğreniyorsunuz ve başınıza olmadık işler geliyor. Uç örnekler veriyorumki konunun ciddiyeti anlaşılsın. Müşteriye tebliğ edilmediği sürece bu kırpıntıların kanuni yollarda haklı çıkacağımızın göstergesidir. Ben aracımda olmayan bu kırpıntılar icin degisim hatta iade talebinde bulundum. Gerci bir direksiyon ışığını değiştiremeyecek kadar umursamaz "FIAT", araç değiştirirmi ayrı konu. Ama benim bildiğim bir şey varki bir dahaki araç alımımda Fiatın yakınından bile geçmeyeceğim. Yani Hayat boyu FIAT' mı asla :)
Cenkeri sen ve aracında böyle hatalar olanlar sonuna kadar haklılar ve haklarını aramalılar. Sadece koçun yaptığı pisliği anlatmak için bunu eklemiştim. Daha öncede yazmıştım bu adamlar şahinlerin sağ aynasını parayla satarak bu duruma geldiler. Böyle hatalı araçları bilerek getirmedikleri ne malum.
Evet dediğiniz gibi avrupa ülkelerinde yapsınlar bakalım aynı değişiklikleri ne gibi tazminatlar ödüyorlar müşterilerine. Bu gibi şeyleri olsa olsa Türkiye' de yaparlar, bizim gibi müşterilerde kıvranır durur, bir kısım müşteri bu meşakatli yollara başvurmaz kaderine razı olur, kazanan ise hep Fiat olur. Galiba bizim ülkemizin kaderi, biz hakkımızı aramadığımız sürece hiç değişmeyecek.
Tuncel Bey , tekrar merhaba az önce özelden de yazdım size,sorunu cözdük,yarın değişiyor kumanda ışıkları.Servislerin ortak bir tutumda olmaması ilginç, bende bunun isyanındayım ama bazı arkadaşlar yanlış anlıyorlar.Burada birlıkte hareket edersek sorunları daha hızlı ve kararlı çözeriz.Bakın bu kumanda işıkları konusunda Cenkeri arkadaşımıza Bursa da zorluk çıkarıyorlar.Bende aynı sorunu yaşadığım için plakamı ve bilgilerimi verdim ve beni rahaklıkla servise emsal gösterebililirsin dedim.Bunu asla aferin almak için yazmıyorum sadece birlikte olmamız ve hareket etmemiz gereğini tekrar vurgulamak için yazıyorum.Bende araçala ilgili birçok bilgiyi formda ki arkadaşlardan öğrendim.
Kazasız Günler
Murat SANDIKÇI
abicim yanlış anlama durumuumuz sizin çok pişmanım keşke amasaydım dediğinizden dolayı ama sorununuz çözüldüyse ne mutlu bize ama eminim arabanızı çok seveceksinniz