aslı hanım benım kızdıgım fıatın tuketıcıyı bıraz saf gıbı gormesı benım aldıgım arac1200 km oldu bır bucuk aylık arac tampon baglantı cıvatası pası harıc hıcbır sorun yokhatta o arıza için gıttım sevıs kalabalıktı na ıkı gunlugune arac verdıler.nım kızdıgım konu kımıne esantıyon paspas bıle vermezken kımıne nasıl 300ytl lk sıs lambası hedıye edıyor.kımının arcı dınamık actıve yol bılgısayarı takılı kmının dıreksıyon ışığı yanmıyor..... Ben arcı ıkı ay once koc indirimlı 21 aldım ıkı ay önce alanlar 23 23.5 indirimsiz aralık ayında alanlar koc indırımsız 20 ye sız kaca aldınız acaba bu nasıl anlayış. vatandas bu kadar safmıbu nasıl anlayış. kımse paryı kolaay kazanmıyor yoksa aractakı karızma acayıp bence audi a 3 te bıle boyle dış görünüş yok daha bunun gıbı ben arabamı almadan bu sıteye uye oldum resmsn araca aşık oldum hala gecelerı penceremden arabama bakıyorum cızılmesın dıye yıkatmıyorum bıle ıyık grı almısım bu arada.neyse bende arabayı almadan vaz gecıyordum az kalsın sıtede okuduklarımdan sonra ama bu fıyata bukadar karızmatık bır arac alamazdım clio yada fıesta resmen şirket calısanı aracı tabı sızinde yukarda söylediğiniz gibi uzlasıpsorunları cozmelı bu aksam işim olmadığı halde arabamla trafık durulunca gezıcem yınede herseye ragmen guzelllllllll ya GP ıyı aksamlar
akıyorum
.