Bende 3 te orada olayım beklerken sohber ederız sıkılmaz canımız :)
Printable View
ben sürekli alıyorum yaklaşık 2 aydır. bende hiçbir problem yok. ayrıca sürekli denetime tabi tutuluyorlar 4 kat fazla solvent olması mantıksız bence. eğer böyle bir şey varsa koyulan benzinin bi miktarını pet şişeye koyun yetkili mercide incelettirin sonra gerçekse tazminat davası açın
Plevne caddesindeki ne zaman açılıyor bilgisi olan varmıdır?
Yarın bende 12 civarı gibi orada olacagım. Banada mail attılar sonra sitede gördüm orada heralde ufak bir ankara bulusması olacak forum grandepunto tr olarak :)
bugün açılışa gittim arkadaşlar benzin 3.07 euro dizel ise 2.60 15 dakika da sıra geliyor imkanı olan denesin derim...
Bu full pet normal zamanda benzinde %7 indirim diyor fakat yaptığı indirim %3.5 bilginize..
95 oktan pompa fiyatı 4.08-4.10 arası... 4.10 u baz alırsak full pette 3.95 e satılan 95 oktan %3.5 indirimli.. yani yine ucuz ama %7 aldatmaca.. ayrıca son zamlar tüpraş çıkış fiyatı 14 kuruş zamlandı.. bu durumda fullpet 3.81 den 3.95 e çıkardığı 95 oktan fiyatıyla zammı birebir yansıttı ve diğer istasyonlarla arasındaki 15 kuruşluk farkı koruyor.. yani indirim artık hak getire.. onlar da diğerlerinin kimliğine yavaş yavaş bürünecek gibi..
Bugun tam 12 ye çeyrek kala iskitlerdeki bayideydim. cok az benzin vardı 135 liraya fulledim depoyu. ben biraz erken geldigim icin sıranın bana gelip işimin bitip cıkması 1 saati buldu. 97 kurşunsuz aldım. dediginiz fiyattan. Arabada herhangi sıkıntı yok çok şükür hatta sarsıntılı calısan arabam dahada bi sakinledi daha once opet ten alıyodum benzini onun dısında ses artması pis benzin falan öyle birşeye denk gelmedim. plevnedeki bayide yol üstündeydi dönerken orayada baktım. Bitmek üzere. İskitlerdeki bayiye sordugumda orası en gec 2 aya acılır dedi. Bakalım hayırlısı. Bu zamlar bitmez.
Bende gıttım Serhat 15:30 gıbı oradaydım 44.5 lt benzın aldım 136 tl tuttu 15 dk da sıra geldı 1-2 km sıra vardı.
İstasyon yetkılısı ıle sohbet ettık sızın bu yakıtın kalıtesı dusukmus,solvent degerı yuksekmıs ne iş dedim beyfendi gunde 50 ton yakıt satıyoruz dıger subelerde boyle satarsak kım gelır buraya bır hafta sonra sen gelırmısın gelmezmısın meyve veren agac taslanır sız kullanın bakın oyle karar verın dedı
Bu arada forumdan arkadas gelır dıye bekleyeyım dedım ama ıstasyon kalabalık beklenecek yer yok trafıkte sıkısık ıstasyondan cıktım.
Aldıgım yakıtla 15 km yaptım defalarca dur kalk motoru stop et dıger benzınlerden bır farkını gormedım
Ya bugün ordan geçerken gördüm Ankaradaki fullpeti. Hemen yanında TOTAL var. Bir afiş asmıştı. EURODİZEL 3.34 TL diye TOTAL.Artık kırsal motorin adı altında satamıyorlar ya. Acaba eurodizel diye kırsal motorin kaptırmasın bize.
dün bende aldım 3.30 civarı 10-15 dk bekledim sıra geldi. Işık yeni yanmıştı depoyu full ledim. Bende bi değişiklik fark etmedim.
Bu adamlar toptancısı gıbı akaryakıtın..Aracı kullanmıyorlar o yuzden uygun satıyorlar halıyle sürümdende kazanıyorlar
Dün bende aldım. Işık yanarken fulledim...
Daha önce de sayısız kere diğer firmalarda fullemiştim...
Araçta herhangi bir şekilde performans kaybı ya da tekleme falan olmadı...
Ancak...
Belki benim kuruntum ama, depodan lakır lukur sesler geliyor. sanırsınız ki bagajda her tarafı kapalı ve içi su dolu bir kap var ve araba sallandıkça su sesi de lakır lokur geliyor.
Yanlış anlaşılmasın kötüleme ya da başka bi sebeple yazmıyorum bunu.
Ama sesler baya dikkat çekici, arkada oturanlar bile fark edip bagajda su mu taşuyorsun dediler.
Siz de de bunun benzeri bi sorun oldu mu?
Bende full den aldıgım zamanlar oldu. üstelik lpg sini kullandım. gayet güzel.