Sayfa 7/15 İlkİlk ... 34567891011 ... SonSon
295 sonuçtan 121 ile 140 arası

Konu: Full Akaryakıt

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Alıntı takres Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarın 3 gibi ordayım abi baktım fark yok hep ordan alırım plevne caddesinde yapımı süren istasyon bana 500 metre uzaklıkta
    Bende 3 te orada olayım beklerken sohber ederız sıkılmaz canımız
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

zafer durukan
    zaferdurukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34dp 4611
    Edilen teşekkür: 44

ben sürekli alıyorum yaklaşık 2 aydır. bende hiçbir problem yok. ayrıca sürekli denetime tabi tutuluyorlar 4 kat fazla solvent olması mantıksız bence. eğer böyle bir şey varsa koyulan benzinin bi miktarını pet şişeye koyun yetkili mercide incelettirin sonra gerçekse tazminat davası açın

Zynl krcn
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34

Alıntı zaferdurukan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben sürekli alıyorum yaklaşık 2 aydır. bende hiçbir problem yok. ayrıca sürekli denetime tabi tutuluyorlar 4 kat fazla solvent olması mantıksız bence. eğer böyle bir şey varsa koyulan benzinin bi miktarını pet şişeye koyun yetkili mercide incelettirin sonra gerçekse tazminat davası açın
    Zafer abi bak bu fıkır iyimıs bu test belesse yaptırayım ben Serhatta dızeli pete koysun kısacası su adamlar ucuz sattıgı ıcın rakıp fırmalar hersey dıyebılır belkı gercektır belkı hıkayedır bunu bılmenın tek yolu kısısel gırısımlerımız olacaktır
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

Serbay Çakırlı
    Serbay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 16

Plevne caddesindeki ne zaman açılıyor bilgisi olan varmıdır?

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende 3 te orada olayım beklerken sohber ederız sıkılmaz canımız

06 bj 9680 abi plaka erken giden yer kapsın veya kaynak yapalım

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 524

Yarın bende 12 civarı gibi orada olacagım. Banada mail attılar sonra sitede gördüm orada heralde ufak bir ankara bulusması olacak forum grandepunto tr olarak

Zynl krcn
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34

06 bj 9680 abi plaka erken giden yer kapsın veya kaynak yapalım
    Serhat banka sırası ya araya sıkıstırırız senı kocaman arabayı nasıl kaynak yapcaz benım plakada 06BY0154
    Zeynel KARACAN

Serhat Serhat
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok

Serhat banka sırası ya araya sıkıstırırız senı kocaman arabayı nasıl kaynak yapcaz benım plakada 06BY0154
    abi mercedes s class değil ya sanki küçüçük gp ben bi yere sıkıştırırım

Serhat Serhat
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok

bugün açılışa gittim arkadaşlar benzin 3.07 euro dizel ise 2.60 15 dakika da sıra geliyor imkanı olan denesin derim...

raptor .
    Jettlüü sedini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 545

Bu full pet normal zamanda benzinde %7 indirim diyor fakat yaptığı indirim %3.5 bilginize..

95 oktan pompa fiyatı 4.08-4.10 arası... 4.10 u baz alırsak full pette 3.95 e satılan 95 oktan %3.5 indirimli.. yani yine ucuz ama %7 aldatmaca.. ayrıca son zamlar tüpraş çıkış fiyatı 14 kuruş zamlandı.. bu durumda fullpet 3.81 den 3.95 e çıkardığı 95 oktan fiyatıyla zammı birebir yansıttı ve diğer istasyonlarla arasındaki 15 kuruşluk farkı koruyor.. yani indirim artık hak getire.. onlar da diğerlerinin kimliğine yavaş yavaş bürünecek gibi..
    HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..

Serhat Serhat
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok

Alıntı sedini Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu full pet normal zamanda benzinde %7 indirim diyor fakat yaptığı indirim %3.5 bilginize..

95 oktan pompa fiyatı 4.08-4.10 arası... 4.10 u baz alırsak full pette 3.95 e satılan 95 oktan %3.5 indirimli.. yani yine ucuz ama %7 aldatmaca.. ayrıca son zamlar tüpraş çıkış fiyatı 14 kuruş zamlandı.. bu durumda fullpet 3.81 den 3.95 e çıkardığı 95 oktan fiyatıyla zammı birebir yansıttı ve diğer istasyonlarla arasındaki 15 kuruşluk farkı koruyor.. yani indirim artık hak getire.. onlar da diğerlerinin kimliğine yavaş yavaş bürünecek gibi..

normalde mazot 3.50 3.55 arası iken full de 3.30 bu da tam %7 ye geliyor...

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 524

Bugun tam 12 ye çeyrek kala iskitlerdeki bayideydim. cok az benzin vardı 135 liraya fulledim depoyu. ben biraz erken geldigim icin sıranın bana gelip işimin bitip cıkması 1 saati buldu. 97 kurşunsuz aldım. dediginiz fiyattan. Arabada herhangi sıkıntı yok çok şükür hatta sarsıntılı calısan arabam dahada bi sakinledi daha once opet ten alıyodum benzini onun dısında ses artması pis benzin falan öyle birşeye denk gelmedim. plevnedeki bayide yol üstündeydi dönerken orayada baktım. Bitmek üzere. İskitlerdeki bayiye sordugumda orası en gec 2 aya acılır dedi. Bakalım hayırlısı. Bu zamlar bitmez.

Zynl krcn
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34

bugün açılışa gittim arkadaşlar benzin 3.07 euro dizel ise 2.60 15 dakika da sıra geliyor imkanı olan denesin derim...
    Bende gıttım Serhat 15:30 gıbı oradaydım 44.5 lt benzın aldım 136 tl tuttu 15 dk da sıra geldı 1-2 km sıra vardı.
    İstasyon yetkılısı ıle sohbet ettık sızın bu yakıtın kalıtesı dusukmus,solvent degerı yuksekmıs ne iş dedim beyfendi gunde 50 ton yakıt satıyoruz dıger subelerde boyle satarsak kım gelır buraya bır hafta sonra sen gelırmısın gelmezmısın meyve veren agac taslanır sız kullanın bakın oyle karar verın dedı
    Bu arada forumdan arkadas gelır dıye bekleyeyım dedım ama ıstasyon kalabalık beklenecek yer yok trafıkte sıkısık ıstasyondan cıktım.
    Aldıgım yakıtla 15 km yaptım defalarca dur kalk motoru stop et dıger benzınlerden bır farkını gormedım
    Zeynel KARACAN

Serhat Serhat
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok

Bende gıttım Serhat 15:30 gıbı oradaydım 44.5 lt benzın aldım 136 tl tuttu 15 dk da sıra geldı 1-2 km sıra vardı.
    İstasyon yetkılısı ıle sohbet ettık sızın bu yakıtın kalıtesı dusukmus,solvent degerı yuksekmıs ne iş dedim beyfendi gunde 50 ton yakıt satıyoruz dıger subelerde boyle satarsak kım gelır buraya bır hafta sonra sen gelırmısın gelmezmısın meyve veren agac taslanır sız kullanın bakın oyle karar verın dedı
    Bu arada forumdan arkadas gelır dıye bekleyeyım dedım ama ıstasyon kalabalık beklenecek yer yok trafıkte sıkısık ıstasyondan cıktım.
    Aldıgım yakıtla 15 km yaptım defalarca dur kalk motoru stop et dıger benzınlerden bır farkını gormedım

15:10 gibide ben ayrıldım abi istasyondan bende yaklaşık 10 km falan yaptım şimdilik bir gariplik yok 37.5 litre 100 liralık da ben aldım ben gittiğim sırada red bull da mini cooper ı çekmiş red bull dağıtıyordu ben depoyu dolduracağım sıra bitirip gittiler

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Ya bugün ordan geçerken gördüm Ankaradaki fullpeti. Hemen yanında TOTAL var. Bir afiş asmıştı. EURODİZEL 3.34 TL diye TOTAL.Artık kırsal motorin adı altında satamıyorlar ya. Acaba eurodizel diye kırsal motorin kaptırmasın bize.

mustafa tamer
    mustelf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 62

dün bende aldım 3.30 civarı 10-15 dk bekledim sıra geldi. Işık yeni yanmıştı depoyu full ledim. Bende bi değişiklik fark etmedim.

Deniz Asil
    Desert Eagle Kriminal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864
    Edilen teşekkür: 2519

Bu adamlar toptancısı gıbı akaryakıtın..Aracı kullanmıyorlar o yuzden uygun satıyorlar halıyle sürümdende kazanıyorlar
    I ' m c a p u l i n g . . .

Muharrem AYTÜRK
    fraust - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yakut Kırmızı
    Edilen teşekkür: 162

Dün bende aldım. Işık yanarken fulledim...
    Daha önce de sayısız kere diğer firmalarda fullemiştim...
    Araçta herhangi bir şekilde performans kaybı ya da tekleme falan olmadı...
    Ancak...
    Belki benim kuruntum ama, depodan lakır lukur sesler geliyor. sanırsınız ki bagajda her tarafı kapalı ve içi su dolu bir kap var ve araba sallandıkça su sesi de lakır lokur geliyor.
    Yanlış anlaşılmasın kötüleme ya da başka bi sebeple yazmıyorum bunu.
    Ama sesler baya dikkat çekici, arkada oturanlar bile fark edip bagajda su mu taşuyorsun dediler.

Siz de de bunun benzeri bi sorun oldu mu?
    Ya kendine bir yol seçmelisin, ya da kendi çizdiğin yoldan gitmelisin!..

hasan ali Z.
    HasanAliz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 116

Alıntı kara kız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ALMAYIN ARKADAŞLAR YAZIK VERECEĞİNİZ PARAYA ...

DİĞER KONUYU OKUYUN LÜTFEN
    arkadaşlar size full ile ilgili bir haberim var...dün çayını içmek için gittiğim motor ustası bir arkadaşıma full den aldığım benzin olayını anlattım..oda bana gecenlerde bir müsterısının fullden ucuz diye ust uste aldığı 3 depodan sonra motor lambasının yandığını ve aracın asırı derecede sarsıntılı sekılde calıstıgdan sıkayet ederek servisine geldığını soyledi...araça yaptığı mudahalelerden sonra bir enjektörün tamemen bozulduğunu ve görevini yerine getiremez hale geldiğini ve diğer enjöktörlerinde durumunun pek iç açıçı olmadığnı soyledi ve araca aynı serviste 5,000 km once bakım yapıldığnı ve bakım esnasında enjektorlerınde değiştigi soyledi..işfull un ucuz benzinin sırrıda benzinin içindeki solvent oranının normalden 4 kat daha fazla olmasıymış depodakı yakıtı boşaltıp belli bır sure beklettıkten sonra ıkı farklı maddenın ayrıldığnı gözlerıyle gormüşler..hatta banada gosterdi elinm şişeyi aldım ve ıkı ayrı katmanın anında bırbırıne karıştığnı gördüm..tam sorucaktım ee benzın deposunda bunlar ayrısırca arac nasıl çalısıyor diye? sormama gerek kalmadı en ufak bır harekette tamamen bırbırıne karıştı..birde oktan değeri düşükmüş arkadaşlar..zaten 95 ve 97 oktanın aynı fiyat olmasıda bana çok saçma gelmişti....anladığım kadarıyla şikayetler artcak gibi geliyor bakalım ne olcakk...

tekrar söylüyorum ne gazını,ne mozotunu nede benzinini almayın arkadaşlar....ucuz olmasının elbette vardır bır nedeni .....
    ben açıldığından beri FULL den alıyorum bir sıkıntı yaşamadım.

EMRE DENİZ
    EviLdeaTh emredniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Arizona Bej
    Edilen teşekkür: 7

Bende full den aldıgım zamanlar oldu. üstelik lpg sini kullandım. gayet güzel.

Sayfa 7/15 İlkİlk ... 34567891011 ... SonSon