haftayadır abi büyük ihtimal...
Printable View
ankarada satışa başlamışlar açılış olmamış öylemi peki benzini ankarada kaçtan veriyorlar alan arkadaş varmı.?
Acaba LUK OIL bu yüzden mi eurodizeli bugün 3.17den satıyordu. olur mu olur.
LİNK
https://forum.grandepuntotr.com/gene...l-3-17-tl.html
Lpg ruhsatı almadıkları için bugün açamamışlar. Salı günü açılacakmış..
Alper tesekkurler su kapı esgıde gelırse topluca yakıt alıp esıgıde sızın begenısıne sunarım ınsallah
full ataköy marina ve full bodrum marina ilk güne özel %25 indirimli fiyatlarıyla 26.02.2011 tarihinde hizmete açılıyor!
Salı günü orada olmaya çalışacağım İnş görüşebiliriz.
https://img195.imageshack.us/img195/5706/plevne.png
Uploaded ImageShack.us
tam olarak neresinde??
bugün önünden geçtim plevne caddesinde yapımı sürüyor hala ali uğurlu fiat bayiini geçtikten yaklaşık 1 km sonra solda...
FULL ANKARA İSKİTLER İSTASYONUMUZ İLK GÜNE ÖZEL %25 İNDİRİMLİ FİYATLARIYLA 01.03.2011 SALI GÜNÜ HİZMETE AÇILIYOR!
Bu kampanya Full Ankara İskitler istasyonumuzda 12.00 - 24.00 saatleri arasında geçerlidir
Suan benzın 3.90
Motorın 2.04
ALMAYIN ARKADAŞLAR YAZIK VERECEĞİNİZ PARAYA ...
DİĞER KONUYU OKUYUN LÜTFEN
arkadaşlar size full ile ilgili bir haberim var...dün çayını içmek için gittiğim motor ustası bir arkadaşıma full den aldığım benzin olayını anlattım..oda bana gecenlerde bir müsterısının fullden ucuz diye ust uste aldığı 3 depodan sonra motor lambasının yandığını ve aracın asırı derecede sarsıntılı sekılde calıstıgdan sıkayet ederek servisine geldığını soyledi...araça yaptığı mudahalelerden sonra bir enjektörün tamemen bozulduğunu ve görevini yerine getiremez hale geldiğini ve diğer enjöktörlerinde durumunun pek iç açıçı olmadığnı soyledi ve araca aynı serviste 5,000 km once bakım yapıldığnı ve bakım esnasında enjektorlerınde değiştigi soyledi..işfull un ucuz benzinin sırrıda benzinin içindeki solvent oranının normalden 4 kat daha fazla olmasıymış depodakı yakıtı boşaltıp belli bır sure beklettıkten sonra ıkı farklı maddenın ayrıldığnı gözlerıyle gormüşler..hatta banada gosterdi elinm şişeyi aldım ve ıkı ayrı katmanın anında bırbırıne karıştığnı gördüm..tam sorucaktım ee benzın deposunda bunlar ayrısırca arac nasıl çalısıyor diye? sormama gerek kalmadı en ufak bır harekette tamamen bırbırıne karıştı..birde oktan değeri düşükmüş arkadaşlar..zaten 95 ve 97 oktanın aynı fiyat olmasıda bana çok saçma gelmişti....anladığım kadarıyla şikayetler artcak gibi geliyor bakalım ne olcakk...
tekrar söylüyorum ne gazını,ne mozotunu nede benzinini almayın arkadaşlar....ucuz olmasının elbette vardır bır nedeni .....
kullandıkta sonra görüşlerinizi yazarsanız sevinirim...
Bende denıyecem