Ben pendikde Full den aldım 2-3 kez farklı bir istasyondan da aldım ancak hiçbir fark ve sıkıntı yaşamadım. Uzun vadede de sıkıntı yaşatacağını zannetmem.
Printable View
Ben pendikde Full den aldım 2-3 kez farklı bir istasyondan da aldım ancak hiçbir fark ve sıkıntı yaşamadım. Uzun vadede de sıkıntı yaşatacağını zannetmem.
bende dayanamadım doldurdum opetten %5 indirimle. Ankara kazan'a doğru açılan lojistikdeki opette %5 indirim var. üstüne yakıt kart diye birşeye para yüklerseniz tüm opetlerde %4 indirim veriyor.
SEVGİLİSİ OLANA DA OLMAYANA DA...
Sevgilisi olana da Olmayana da!
14 Şubat a özel İstanbul ve Gebze deki tüm istasyonlarımızda %14 indirim
Bu kampanya 14.02.2011 tarihinde, 12:00 -24:00 saatleri arasında tüm istasyonlarımızda geçerlidir. Bir araç kampanya kapsamında en çok 150 TL'lik akaryakıt alabilir.
off ankarayada bi açılsa mesela konya yoluna
Perşembe günü Ankara da açılıyor..
Arkadaşlar iskitlere konya yolundan nasıl ve nerden gidiliyor
Konya yolundan Ankamall a kadar gel ortadan köprü altına grip sağa kıvrıl. 1 km kadar gittikten sonra sol tarafta göreceksin zaten..
arkadaslar gazı uıv.hast onunden tandogana gırdıgınızde mavı ısareti takıp edersenız bulursunuz.veya tcdd demır yolu onunden gıdınız kırmızı cızgı
Konya yolu ankamall dan sag donup gıdersenız ıstasyon karsı serıdde kalır ve karsı serıdede gecmek ıcın fazladan 300m gıdersınız (MOR CIZGI) en kolayı mavı ve kırmızı cızgıler bence
Arkadaslar yarın ıskıtlere yolu dusune olursa bır bakabılırmı su % 25 ındırım olayına adamların web sayfasında acılısla alakalı bır sey yok acaba bu persembemı yoksa sonrakı haftalardakı persembemı acılıyormus bu arada öglen 12:00 -24:00 arası bu indirim
sımdı full musterı hızmetlerı ıle konustum (4443855 ) istasyon acıkmıs fakat acılıs tarıhı bellı degılmıs henuz web sayfamızda ilan edılecek dıyor kafam karıstı yarın % 25 varmı yokmu sımdı
Zeynel hayranım sana ...
moil şirketi yuzde 10 la en iyi fiyatı veriyor..istanbulda.
Moil 4,03 den satıyor benzini. sitesiden baktım. FULL ise 3,90