Fatih sıranı beklermısın arkadasım daha başkentte yok ya ulen kocaman baskentte yok ayıp ayıp baskentten sonra İzmirde sıra :)
Sözlesmesı bıten ıstasyonlarda acıyorlar bıldıgım kadarıyla ne zaman bıter ozaman sızın orada galıba
Printable View
Ya Zeynel kardeşim,bizim burada da petrolcülerin neredeyse hepsi bu yıl değiştirdi firmalarını.O zaman ben bu Fullpet'i ancak ve ancak rüyamda görürüm bir 5 yıl kadar. :) Sıra beklesem de olmaz ki ya!!! Bu haksızlık,biz de aynı hizmetten faydalanmak istiyoruz.:cheers00: Kanunlarımızda "Uygulamayı isteme hakkı" var bu kanunu Fullpet'e hatırlatmakta fayda var o zaman. :) :) :)
Bir de Türkiye genelinde 100(?) istasyon açacaklarmış diye bir haber okumuştum.Marmara,Ege,İçanadolu bölgelerinde olacakmış bu istasyonlar.İnşallah bu yüzün birisi de burada olur.
dizel arabanın şakası olmaz, 3 kuruş tasarruf edeyim derken içime kurt düşüremem. 4 tl de olsa mehmetcik vakfi opet e devam.
Kırşehire de istiyoruuz :)
FULL MERTER TOZKOPARAN İSTASYONUMUZ İLK GÜNE ÖZEL %25 İNDİRİMLİ FİYATLARIYLA 25.01.2011 SALI GÜNÜ HİZMETE AÇILIYOR!
Alıntıdır:kaynak full.com.tr
Arkadaslar kendımı reklamcı gıbı hıssedıyorum artık, ama 3.96 ya yakıt alırken canım sıkılıyor sızlerınde boyle dusundugunu varsayarak bırazdaha uygun akaryakıtı hatırlatmak ıstedım sadece
Tozkoparan dedınde recep ıvedıgın filmindede vardı tozkoparan yardım :D
Hep beraber mertere
FULL - İstasyonlarımız
Arkadaslar fullden 1 yılda yakıt almanız durumunda dıgerlerine gore ne kadar kara geceğini hesaplayın
ful.den başka hiçbir yerden almıyorum artık. ilk başta teraddüt etmedim değil açıkçası ama şu an gönül rahatlığıyla kullanıyorum
FULL HAREM İSTASYONUMUZ İLK GÜNE ÖZEL %25 İNDİRİMLİ FİYATLARIYLA 02.02.2011 TARİHİNDE HİZMETE AÇILIYOR!
Bu kampanya Full Harem istasyonumuzsa 02.02.2011 Çarşamba günü 12:00 - 24:00 saatleri arasında geçerlidir..
ALINTIDIR
FULL GÖZTEPE LİBADİYE İSTASYONUMUZ İLK GÜNE ÖZEL %25 İNDİRİMLİ FİYATLARIYLA 11.02.2011 CUMA GÜNÜ HİZMETE AÇILIYOR!
Bu kampanya Full Göztepe Libadiye İstasyonumuzda 11.02.2011 Cuma günü 12:00 - 24:00 saatleri arasında geçerlidir.
alıntı kaynak:FULL - Ana Sayfa
opetten başka bir benzin istasyonu önermiyor ama fiat
Tabıkı onermezler neden verıyorlar o YGS kartını sadece bızden alın dıye forumdada cok yazıldı cızıldı YGS kartı hakkında sorun oldugunda ıstasyon bınbır bahane yaratıp sucu kendısı uzerınden atmaya calısıyor fıyat must.hızm onları desteklıyor.
Bu forumda YGs kartı ıle yazılan her makaleyı okudum neredeyse sıkıntı cıkınca herkes sucu arac sahıbıne atmaya calısıyormus onun ıcın öpet ygs hıkaye su var dızeller ıcın bırsey dıyemem cunku dızlede yakıtın kalını ıncesı,sulusu falan var kımısı yazmıs öpet dısında yakıt aldım dızelın enjeksıyonuna zarar verdı dıye ama benzınlı araclarda sıkıntı olmaz dıye dusunuyorum forumdan da bır cok kısı fulden yakıt alıyor bır sorun cıkmamıs öpetle,fulun yakıtları aynı yerden alındıgı ıcın bır fark yok denmıs arkadasın tekı depoda 50 tl oynuyor ılk gun acılısı neredyse
taktırdım tüpü umrumda değiller full shell opet :D 2.15 ten dolduruyorum depomu :D
valla ben hep shell den alıyorum ama full de dediğiniz gibi çok güzel kampanyalar yapıyor ve sahibi TÜRK ise neden bizim kardeşimiz kazanmasın ki? destekliyorum..
otogaz fullde 2.04 arkadaşlar
Bugun Ankara istasyonunun önunden gectım ofıslerın iç kısımları kalmıs sadece tabela hersey hazır Subat ılk haftaydı ama Subat sonunu bulur en fazla
sonra demesinler b sorun olunca gidip opetten alsaydın :( he bide bizim burası ilçe bitane opet var oda 4 km falan uzakta . ben her benzin ihtiyacımda bukadar mesafe kat etmek zorundayım