.
Printable View
.
uğurcum bence ramazan en doğrusunu yapmış..hesabınıda artsı eksısıyle yapmış kararını vermiş.bu arada bende bu konuda herkeze fullden almamaları için uyarıda bulunuyorum..forum uyeleride dahil ..bu arada fullun sağlıklı yakıt sattığna sahsen inanmıyorum ben..tamam olması gereken normlar ve standartlar içinde ama diğer firmaların yuksek performanslı geliştirilmiş yakıtlarının arasında çok vasat kalmakta..tamam ucuz ama nedeni de bu katkısız ve geliştirilmemiş.95 oktanıda 97 oktanıda aynı fiyat ikisinide alın kullanın arada farkmı var? tabıkı yok...diğer ıstasyonlarda iki yakıt arasındaki performans farkı hıssedilir sekılde var ama fullde bi tık yok...bu bır gercekk..
.
Burada en önemli olanlar, yağlayıcılık özelliği, setan sayısı ve viskozite bunlar da zaten ölçülmemiş... Setan indeksi setan sayısına yakı değer verir ama asla birebir olduğu garantisi vermez...
ayrıca ısıl değeri de verilmemiş... performansı doğrudan etkileyen özellikler...
Açıkcası ben vicdanen rahatım sonuçta kendi gözlemlerim doğrultusun da bu yorumlarda bulunuyorum ben almıyorum artık fullden yakıt ve almayacam da alanlara da tavsiyem almamaları ve tekrar diyorum bunu vicdanen rahat bir şekilde söylüyorum.
Yakıttaki katkı olayına gelince bana yakıta katkı katmadıklarını Tüpraşın yakıtını sattıklarını ve başka bir yerden yakıt almadıklarını raporum ile ilgili bilgi vermek için arayan bayan söyledi. Ben yakıtın renginden kokusunda nedir ne değildir diye anlayacak gözlem bilgisine sahip değilim ancak kullandığım yakıt ile ilgili aldığım yol duyduğum motor sesi yaşadığım sıkıntılar vs. benim bu yakıttan uzak durmam için yeterli sebeplerdir. İsteyen istediği yerden yakıt kullanır ama ben burada ve çevremdeki insanlara da almamaları konusunda uyarıda bulunuyorum.
Açıkcası test sonuçlarında nelerin önemli olduğunu bilmiyorum ancak sizin bu söylediklerinizi bana raporu gönderen kişiye soracağım ve bunların da test edilmesini talep edeceğim. Sonuçta bu yakıt performans ve tüketim tarafında ucuz bir yakıt değil aksine pahalı bana göre...
95 oktan ve 97 oktan arasındaki farkları aracıma koyduğumda aradaki farkı anlıcak kadar iyi bir şöför oldugumu dusunuyorum.kımse kullandığnız aracta farklı bir etki yaratmaz diyemez.diyende hiç birşey bilmiyen bir insandır.motorlarımız 95 oktana göre yapılmış doğrudur..ama senın o dediğn yanmaymış manmaymış falan filan hikaysei bana hiç açıklayıcı gelmedi...bundan 3 sene önce shellin 100 oktan benzini vardı buyuk ihtimalle kullanmamışssındır pahalıdır dıye..ben çok uzun zaman kullandım..pahalı olduğundan rağabet görmedi ve satıştan kaldırıldı..eğer senın dediğn gibi 95-97 veya 100 oktan her ne ise araçlarımız 95 oktana göre ayarlandığı için hiç bir performans artısı sağlamadığını varsayarsak 100 oktan benzini aracıma koyduğumda ara hızlanmalar yokuş yukarı ve son hızdaki perforrmans artısı nerden çıkıyor? heralde oda piskolojik yada km göstergesindeki son hızda psikolojık olorak etkilenip 5-10 km fazla gösteriyor.. bu arada sen benzin konusunda aşşmıssın?95 oktan benzine hangi deterjanı tavsiye ediyorsun performans artısı açısından? omo matık iyimidir ? yada persil? beyazlar için yada renkliler için fark edermi?yada bir lt benzine nekadar ve nasıl koyuyoruz sulandırıpmı yoksa ölçeklemi? yumuşatıcı koysak acaba eksozdan çıkan kokuya bahar esintisi etkisi yaparmı? bu arada benım vicdanım çok rahat kullanmam
kullananada kullanma derim...aracımda gortugum değişiklikler kullanmamam için yeterli bir etkendir...son sözümde budur..
Arkadaşlar kımımız Full'un yakıtından memnunuz kimimiz memnun değiliz bildiğiniz üzere malum akaryakıt fıyatlarıda basımızdakılerın sayesınde aldı basını gıdıyor.Full'de bugune özel %12 indirim var ilgilenenlere duyrulur.
20 MARTTA FIYATLAR BU SEKILDE IDI BUYUK IHTIMAL AYNIDIR
SADECE HAVALAR DEĞİL CEPLERİNİZ DE ISINIYOR !
BUGÜN ( 27 Mart 2012) öğlen 12: 00 - gece 24: 00 saatleri arası AKARYAKIT VE LPG' de %12 ' ye varan indirim sizleri bekliyor.
BU FIRSATI KAÇIRMA !!!
Full Ataköy Marina ve Full Bodrum Marina istasyonlarımız bu kampanyaya dahil değildir. Kurumsal ve Ticari kartlar bu kampanyadan faydalanamamaktadır.
(20 MART) Kampanya süresince geçerli olan pompa satış fiyatlarımız;
95-97 Euro LPG
İSTANBUL 4,18 3,58 2,36
ANKARA 4,18 3,58 2,4
KOCAELİ 4,17 3,58 2,4
İZMİR 4,18 3,58 -
MERSİN 4,18 3,58 -
BURSA 4,18 3,6 2,37
ANTALYA 4,2 3,61 2,43
ESKİŞEHİR 4,19 3,61 2,42
FULL ŞİŞLİ (İST) 4,18 3,58 2,35
bu kadar yorumdan sonra ben de mi alsam full den ne yapsam ya. beykent full şubesi dizel 3.77 ben de mi alsam ne yapsam? araç dizel olunca biraz benimki yusuf yusuf ediyor bir şey olur diye.
Arkadaşlar groupon'da bugüne özel bi Full kampanyası varmış. Groupona özel bu kartla Full istasyonlarından bir yıl boyunca ekstra %8 indirim daha kazanılıyormuş, fiyatı 115 TL.
Link => Tüm FULL İstasyonlarında Akaryakıt Alımlarında %7ye Varan Mevcut İndirime Ek %8 İndirim!
Not: Daha önce hiç Fullden akaryakıt almadım, sadece kullanan arkadaşlar için paylaşmak istedim
Bahçeşehirde yeni Full istasyonu açıldı bir ara tüm akaryatıklarda %25 indirim vardı kuyruk olmuştu:D
onun yerine kredi kartı indirimlerini kullanın çok daha uyguna alırsınız mazotu şu an ben bonus shell indirimini kullanıyorum her 50 tl ye 5 tl veriyor %10 indirim yapar yani mazot bana 3.60 a geliyor ayrıca shell den çok memnun kaldım yakıt ortalamam şehir içi 5.6 şu an
Valla ben dün ilk defa Full den mazot aldım ve tesadüfmüdür yoksa ilgisi varmıdır bilmiyorum ama ısıtma bujisi hatası verdi..Yakıttan kaynaklanırmı bilmiyorum ama huylandım..
Selamlar,
Ben Ocak ayından beri İzmir-Çınarlı full'den euro dizel yakıt alıyorum, yukarıdaki kampanya gibi bir kampanyadan 110TL'ye %8 indirim kartı almıştım, en son cumartesi günü 3.52'den yakıt aldım, herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar... Yakıt tüketimiminde de herhangi bir değişiklik olmadı, çevre yolu max. 110-120 km hızla 4.8lt ortalama (multijet 90 - 6 vites).