:) valla kardeşim ben denedim hepsini hele ki po aldım geçenlerde çok iyi falan prodizel çıktı dediler deneyim dedim sonuç hüsran abi shell den gerisi yalan..
Printable View
:) valla kardeşim ben denedim hepsini hele ki po aldım geçenlerde çok iyi falan prodizel çıktı dediler deneyim dedim sonuç hüsran abi shell den gerisi yalan..
valla zeynel senin sonucu merak ediyorum bitir bakalım su sehellden aldığın benzini..2 ay önce yazdım canım kardeşim hatırladın dimi?bunlrın alayı sahtekar..ben opetten 97 e devam su an için bi sikintı ve farklılık yok...sen shellı bitir bide fullde ndoldur oda bıtsın km yı karsılastır sonra benı bi ara ankaraya gelım full ıstısyonunu molotoflayalım..acayip kılım bu full pete gercekten birde pişmiş pişmiş arayıp kendılerını savunuyorlar ..
artık birçoğumuz FULL.den benzin almıyor sanırım başlık boş kalmış :) 19 mayısta % 14 indirim yaptık dediler yinede ordan almadım. çünkü hesap ediyorum ortada indirim falan yok. zaten diğer akaryakıt firmaları da kampanyalarla FULL:den daha çok indirim yapıyorlar.
benzini de inanın çok kötü. arabam kendine geldi FULL.ü bırakınca. o neydi ya öyle bir ara bas allah bas araba gitmiyordu :) ilk başlarda sorun yoktu iyi benzin sattılar ama sonradan bozdular işi. zaten şikayetvar.com dan okuyabilirsiniz herşeyi :
ŞikayetVar / Şikayet Oku / Full Akaryakıt
o değilde bu full herkese mesaj atıyormuş zamlardan önce bende numaramı vermiştim bana niye atmıyor ya:D
son 100 tllik dizeli başka bir opetten aldım,araba hem çok sesli çalışıyor hem gitmiyor...motorun sesi değişti..opette olsa bildik yerden almak lazım,içine karışım koyan bütün istasyonlar çöker de sahipleri altında kalır inşallah...
Arkadaşlar ben de hep opetten alıyordum yakıtı geçenlerde BP den aldım arabada fark edilir bi şekilde performans artışı hissettim,araba canavara dönüştü resmen.. Litre fiyatı da bir depoda 4-5 tl oynuyor...şaşırdım doğrusu....Karar verdim bundan sonra bp den yakıt alacağım.
ben bp den aldığımda inan arabam 2 lt fazla yaktı şaştım kaldım..shellden alıyorum artık..
bende totalden alıyorum bi sıkıntı yaşamadım ama arabada sanki bi tekleme var gibi.. totalin yakıtı ile ilgili bilgisi olan varmı?
tesadüf total aldım arabayı yıkatırım diye bi daha mı bi daha araba tekledi motor gürültülü çalışmaya başladı artık BP alıcam bakalım nasıl devam edecek performans
bende m-oil den aldım hiç memnun kalmadım arkadasla rollinge cıktık resmen içimden gecti aynı aracla basa bas giderdik hep :)
Ben de Bp'den benzin aldığımda çabuk bittiğini hatırlıyorum.Total olarak ise Bravo'mu 10000 km de iken aldım şu an 56000 km deyim.Aldığımdan bu yana şirketin indirimli kartı olduğu için Total'den hatta şehir dışına çıkmadıkça kendi istasyonu olan Bonjourlardan alıyorum.Başıma bi şey gelirse sizin için bedava tecrübe olur :D
İZMİR’DE BİR İLK ! FULL İZMİR ÇINARLI İSTASYONUMUZ İLK GÜNE ÖZEL %25 İNDİRİMLİ FİYATLARIYLA 26.07.2011 SALI GÜNÜ HİZMETE AÇILIYOR
Bu kampanya Full İzmir Çınarlı istasyonumuzda 12:00 - 24:00 saatleri arasında geçerlidir.
Bir araç kampanya kapsamında en fazla 150 TL'lik akaryakıt alabilir.
*LPG satışımız henüz başlamamıştır
1561 Sok. No:51 Çınarlı-Konak / İzmir ( Çınarlı Doğum Hastanesi karşısı)
2 depo aldım 9 litre ortalama ile gezdim , almam daha.
akıllarda soru işareti bırakan fullden bir atak gelmiş tıklayıp okumanızı tavsiye ederim :)
FULL Garanti Sistemi E-Brosur
FULL ANTALYA KEPEZ İSTASYONUMUZ İLK GÜNE ÖZEL %25 İNDİRİMLİ FİYATLARIYLA 15.11.2011 TARİHİNDE AÇILIYOR.
Bu kampanya Full Antalya Kepez istasyonumuzda 12:00 - 24:00 saatleri arasında geçerlidir.
Bir araç kampanya kapsamında en fazla 150 TL'lik akaryakıt alabilir.
*İstasyonumuzda LPG satışımız henüz başlamamıştır.
Full Antalya Kepez
Konuksever mah. Gazi Bulvarı No:322 Muratpaşa-ANTALYA (Mısır çarşısı karşısı)
Full dizelini sanırım 8 tam depo olarak kullandım ve araçta bariz bir gürültülü çalışma ve performans kaybı yaşamaya başladım. Araç garantili bayram öncesi yetkili serviste bilgisayara bağlattığımda 1 tane enjektörün diğer 3 tanesinden daha kötü çalıştığını hassasiyet değerlerini kabul edilemeyecek kadar farklı olduğunu söylediler. Bana yakıtı nereden aldığımı sormadan direk fullden yakıt alıp almadığımı sordular bende aldığımı söyleyince almasanız iyi edersiniz diye bir uyarıda bulundular. Bugün bosch car servise uğradım aracı kontrol ettiler ve onlarda aynı şekilde fullun dizel yakıtının kötü olduğunu ve kısa vadede depoyu fullerken kar ettirir gibi göründüğünü ama hem alınan yol hemde ilerisi için sorun çıkarttığından kesinlikle tavsiye etmediklerini söylediler.
Full garanti kartım vardı üzerindeki 444 numarayı 10 defa aradım çaldı çaldı cevap veren olmadı bende merkezlerini aradım aracımın enjektörlerinde yakıt kaynaklı sorun olduğunu yetkili servis ve bosch servisinde aynı kanıda olduklarını söyleyince araç plakamı adımı soyadımı telefon numaramı aldılar konu ile ilgili tuv yetkililerine bilgi aktaracaklarını ve beni arayacaklarını söylediler ama kimse aramadı. Yarın tekrar rahatsız edecem onları bakalım ne çıkacak sonuç şuan itibari ile fullden yakıt almayı tamamen kestim tekrar opete dönüş yapacağım.
Bilginize.
Ramazan abı sana zahmet gelısmelerı paylasırmısın forumda
Dızel aracım olsa sahsen bende almam ama arac benzınlı sızın dızel gıbı sorun cıkarmaz dıye dusunuyorum yanılıyormuyum acaba ?
bir kez denedim bir daha kullanmadım, hem araba isteksiz gidiyor hem gürültülü hemde bariz az km yapıyor.