Az önce full e yaptığım şikayet için beni de aradılar iskitler istasyon müdürü tekrar gelin deneyin falan dedi.Yaklaşım ve ilgileri gayet iyiydi...
Printable View
Az önce full e yaptığım şikayet için beni de aradılar iskitler istasyon müdürü tekrar gelin deneyin falan dedi.Yaklaşım ve ilgileri gayet iyiydi...
Serhat gıder ıken soylede bende geleyım senın ıcınde uygunsa
belkı beles verecekler yakıtı ??
bırde suna yorum yapsan bıı zahmet
https://forum.grandepuntotr.com/gene...i-yakiyor.html
12 nolu yorum resımlı
Onur dızele yanlıslıkla benzın koyduklarında dahı sucu bıze atmaya calısan ,servısten bu yakıtta su var dıye rapor alınıp ıstasyona gerı gıdıldıgınde sız koydunuz deyıp hıcbırsekılde sucu kabul etmeyıp,hatta baskın cıkma gayretı ıcerısınde olan istasyonları gorupte sadece bır maıl ıle sızden aldıgım yakıt fazla yakıyor dıye bır memnunıyetsızlıgı dınlemelerı ,musterıye yaklasımları gayet guzel bence sonucta elde net bır verı yok gıbı istasyon deget dıyebılır hava soguk, sen devırsız kullanıyorsun ,cok basıyorsun gıbi yorumlar ıle musterıyı basından cok ama cok kolayca savabıleceklerı yerde arayıp,dınlemelerı super,umarım bızım ısteklerımız sıkayetlerımız karsısında kendılerını duzeltırler
Beyler 80km de neredeyse ceyrek depo benzın yakmısım ceyrege cok yakın 8 adet cızgı var (45/8=5.625 ) herbır cızgı 5.625 lt benzın dıyebılrız benım aracta tahmını 9 lt falan yakmıs ve ortalama yakıt 8.4 guzükuyor aracı agrasıf kullanmıyorum sakınım yakıtı fazla yakan olaylarıda yapmıyorum ama bu 8.4 cıdden fazla bende full.com.tr sıkayetımı yazdım bakalım artık bu gıdısle shell e devam edecegız bır kezdaha fulleyecem durum degısmez ıse shell-opette yım artık
dün akşam mailimden sonra ofısı kapatıp eve giderken yakıtı aldığım istasyon müdürü murat bey aradı 30 yaşında bizim akranımız ve halden anlayan birisiydi gerçekten..beni istasyona davet etti yüz yüze görüşmek için..müsait olmadığmı ve telefonda görüşebileceğimi söyledim..başladı anlatmaya firma prensiplerinden girdi müşteri memnunıyetınden çıktı..firmanın gecmışıyle ilgili bir çok bilgi verdi..ve su an için full petın tuv turk le bır anlaşma içersinde oldugunu soyledi vurgulayarak..opetın yakıt guvence sıstemının bı başka versıyonu dıyebılırız..arac modelı ve markası ne olursa olsun full den kaynaklanan bır yakıt sıkıntısı meydan geldiği zaman arıza yapan araç tuv turkun kurduğu bır merkeze çekılecek ve masfarları full den karsılanacakmıs ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum..adam kesinlikle yakıtında bır sıkıntının olmadığını vurguluyor ama ben bılıyorum aracımı 5 senedır kullanıyorum ve memnun kalmadığımı söyledim defalarca... yaktın tüprastan aynı rafınerıden alındığını bız sadece aradaki taşıyıcıları aradan çıkarttığmız için boyle bir indirime gittiklerini söyledi..ve diğer tüm akaryakıt firmalarından ciddi tehdit aldıklarını ve camur atmak ıcın ellerınden gelenı yaptıklarını soyledi..gayet guzel ve mantıklı açıklamalar yaptı ve yuz yuze görüşmekl için ısrar etti.hatta söyle bir iddia da bulundu boşaltın aracınızın deposunu doldurun bızden kaç km yaptınız tespit edelim gidin sonra hangi akaryakıt şirketini kullanıyorsanız oradan alın dedi..ıddıa ediyorum bızım yakıt daha fazla yol alıcak dedi..bende yanılırsanız ne olcak dıye sordum ..siz soylediğiniz şeyi ıspat ediceksiniz dedi.akabınde benım zaten ıspat edicek bır durumumum olmaduığını soyledim yakıtınızı kullandım memnun kalmadım kalıtesız yada ıcınde kalıteyı dusurucek bır katkı var dedim...km bazında ve performansta buyuk kayıp yasadım dedim..tekrar başladı ban benzin içeriğini saymaya başladı yok 95 oktan 67 sente ymış falan filan ben anlamam dedim bu teknik açaıklamalardan aldığım lt'le gittiğim yola bakarım murat bey dedim..bana 2 ay içerisnde satış grafıklerının nasıl arttısda olduğnu anlatıyo..eger sıkıntı olsaydı neden artış oluyo gibi sacma sapan bir ornek verdi...bende bızım mılletımız onu gormez sız daha ıyı bılırsınız dedim 3-5 in hesabını yapar gittiği km ye bakmaz dedim...kısacası murat bey fırmasını tam manasıyla savundu memnunıyetsızlıgımı duzeltmek ıcın teknık olarak da bır çok bılgı verdi ama soylediği her seye bilgili bi şekılde cvp verince pes etti ben sizi ofisime devet ediyorum telınızı kaydettım beklıyorum dedi ilgisine ve alaksına teşekkur ederek tekrardan yakıtınızdan memnun kalmadığmı bır daha asla almıcağmı tanıdıgım herkeze ve konustuğum her kısıye almayın deyıp uyardığmıda soyledim...ve teli kapattım.. yaklasık 1 saat kadar konustum kendisiyle..gtcem konuscam bakalım yuz yuze göruşcez sadece meraktan..herkeze bukadar açıklama yapıyolarmı bılmıyorum ama benım gonderdığım mail gercekten çok sertti belki ondan olmuş olabılır...
Beleş vermeye kalkarlarsa işin altından kalkamazlar Türk milleti maalesef çakaldır herkes çamur atar. Ancak bahsettiginiz gibi Tüvtürk muhabbetti gibi bir uygulamayı devreye sokarlarsa güvenilir olabilir. Tamamen Fullden soğumuş değilim mecbur kalırsam alırım. Ama şu aralar shell 97 kursunsuz. Buradaki shellden 4.06 dan alıyorum bu v-power muhabbeti falan baya canlandırdı arabayı. Güzel benzin alıyorum az biniyorum.
Aksam bende yazdım forumdan bahsettım falan fılan gerı donus olmadı su tuvturk olayı gercekse bence kalıteye onem verıyorlar dıyebılırım bu arada aksam bır hesap yaptım bır depoda shell ıle full arasında 5 tl fullde pazar ındırımınde ıse 10 tl fark var kısacası bır depoda shell-opet ıle full arasındakı fark benzınde 10 tl
Beyler dün gece full.com.tr ye sıkayetımı belıtmıstım bıraz önce istasyonlardan sorumlu bölge müdürü Ugur bey diye birisi aradı sıkıntımı sordu bende cok yakıyor dedım istasyon muduru ramazan beyi bilgilendirdim dedi ve su an Ankaradayım dedı sorunlarınız dinlemek için istasyonumuza bekliyoruz benzin almanız sart değil dedi misafır edelım ,çayımızı,çorbamızı ikram edelim dedı aldıgınız pompadan ve sızın deponuzdan yakıt alıp Tüvtür ke yakıtın kalıtesını ölçturup sızınle paylasalım bu bıze 500-600 tl ye mal olacak fakat inanın müster memnunıyetı bıızm cok önemli su anda pıyasada cıddı bır satısımız var dıger ıstasyonlara gore ve hıc bır musterımızı kaybetmek ıstemeyız dedı kendı cebını ısatsyon md cebını verdı sıkıntı olursa herzamn arayabılırsınız dedı.Serhat senınde sıkıntın vardı kardesım olmazsa senınle ve dıger sıkıntı olanlarla gıdelım aracı yıkatalım en azından ,bır de corbe ıcıp karnımızı doyururuz benzınde almayız
beklerim abi konvoy olarak gideriz...
FULL Akaryakıt'ın fiyatlarının dusuk olmasının sebebinin sadece ara dağiticilarin devre disi birakilmis olmasi degildir diye dusunuyorum. Ulkemizde elbette hemen hemen tum akaryakıt tupras rafinerilerinden aliniyor, kabul. Ancak asil mesele bundan sonra basliyor. Dagiticilar fiyat marjinda bir komisyon aliyorlar, buna da kabul. Peki her markanin akaryakıtı istasyondaki yer alti depolara bosalttiginda artik tupras'tan alinan kimyasal bilesim aynı mi kaliyor? FULL için aynı kaliyor olabilir. Ancak, gerek PO, gerek Shell, gerekse diger baska markalar yakitlarina ilave katki kimyasallari koyduklarini ve bu suretle tuketimi dusurduklerini, motoru temizlediklerini vb ifade ediyorlar. Demek ki yakiti tuprastan alsalar dahi, icine iyilestirici katkilar koyuyorlar. Peki bu katkilar bedava mi? Tabi ki degil. FULL, bu tip katkilar kullanmiyor olabilir mi? Gayet olabilir. Demek ki, FULL'den aldigim mazotun cekis kaybi, fazla tuketim vb gibi olumsuz sonuclar dogurmasi da gayet normaldir. Bu demek degildir ki FULL yakiti hileli vs. FULL, tuprasin yakitini hic ellemeden musteriyle bulusturuyor olabilir. Zaten iyilestirici katkilar kullaniyor olsalar, muhtemelen aradaki fiyat avantaji da cok daha cuzi bir fark olarak anlamsiz hale gelebilir.
çeyrek depoda hemen hemen 50 tl lık benzine eş değer..tam benim hesap anlıcan..hala ısrarla yakıtlarında bır sıkıntının olmadığınız soyluyolar..yalandan kım öleee
bugün HÜRRİYET gazetesinde full akaryakıtın reklamı vardı arkadaşlar..bende size fotoğraflamak istedim..
https://i33.photobucket.com/albums/d...x/DSC00833.jpg
https://i33.photobucket.com/albums/d...x/DSC00832.jpg
https://i33.photobucket.com/albums/d...x/DSC00831.jpg
https://i33.photobucket.com/albums/d...x/DSC00830.jpg
Arkadaslar full gercekten musteri memnuniyetine önem veriyor. Dün full ile son anlaşmaları imzaladık ve çıkacak olan full kartlara backup icerigi sunulacak. Ayrıca sunu bilmenizi isterimki musteri memnuniyeti için çok ciddi rakamları gözden çıkartıyorlar. İlk etaptaki anlaşma 300.000 kisi üzerinden yapıldı.
Buda size küçük bir tiyo olsun benden :):)