Ali ağaoğluna söyle abıcım yapar hemen :D
Printable View
Ali ağaoğluna söyle abıcım yapar hemen :D
denetimler siklasmadi aksine firmalar rahat birakmaya basladi. Cunku transfer yasasindan sonra buyuk firmalar hep kan kaybediyor. En cok kan kaybeden Shell istasyonlari. Hem kar orani %7 hem de odemeyi en gec 7. gun istiyor. Dandik dedigimiz firmalar kar orani %12-13 odemelerde 25-45 gun arasi degisiyor. O yuzden bir cok istasyon sahibi marka degistirdi ki sektorde olan akrabalarim, tanidiklarim mevcut. Ayrica babam bitkisel yag ureticisi; marker doneminden once petrolculer yagi daha uretmeden pesin parayla satin alirdi mazota katmak icin sonradan cezalar agirlasinca buyuk sehirlerde pek yapilamaz oldu..
Ankarada hangi opetten alıyorsunuz yakıtınızı(euro dizeli )?
Arkadaşlar bilgisi olan varmı ne zaman açılıyor bu benzinci ankaraya??
bızde FULLemak ıstıyoruz ve beklıyoruz
%7 indirim bizde pazar akşamı FULLledik 43 lt 165 TL :Ç
yalnız elemanlardan biri bütün gün elinde %7 indirim pankartını sallıyo girişte :surrende:
eurodizel 3.15'ten 3.22'ye çıkmış :(
Full ankara mamak ve iskıtler olmak uzere 2 adet ıstasyon acıyormus sımdılık yav kardesım acın konya yoluna bana yakın olsun :)
bende dikmene istiyorum bir full :D alıp denicem dün sheel gtl ltresi 3.66 aldım değişiklik olsun motoru falan temizlesin belki bir yararı olur 10 depoda birkere alıyorum
FULL MERTER TOZKOPARAN İSTASYONUMUZ İLK GÜNE ÖZEL %25 İNDİRİMLİ FİYATLARIYLA 25.01.2011 SALI GÜNÜ HİZMETE AÇILIYOR!
Alıntıdır:kaynak full.com.tr
Bu Fullpet Beyşehir'e de açılır mı ki ya? Bu hizmetten mahrum kalmak istemiyoruz biz de. :) :):)