Alıntı Evren_c Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Her araç belli bir amaçla üretilir arkadaşlar. Henüz Punto'mu teslim almadım, Fire motoru tecrübe etmedim. Ancak bu motor şehir içinde kullanılması için, üretimi ve işletimi tamamen ekonomi gözetilerek üretilmiş bir motor.

Dolayısıyla X şehrindeki yokuşta bayılması, Y şehrindeki hava şartlarında çok yakması vs. bu motoru kötü yapmaz. Bir motoru kötü, başarısız yapan, sürekli arıza yapması, üretim amacına uygun olarak çalışmamasıdır. Fire motoru abuk subuk arızalar veren, sürekli parça değiştirten var mı aranızda?

Gördüğüm kadarıyla insanlar bu motoru hep "performansı düşük, çekmiyor" vs. diyerek kötülemişler. Diyelim ki benim bir araçtan beklentim 0-100'ü 5 saniye olsun, inanılmaz performanslı olsun. Şimdi ben bu beklentime uymayan tüm araçları kötüleyeyim mi sağda solda? O araçlar performanslı olsun diye üretilmemişler ki? Fire'ları "150 beygir, kesinlikle bayılmaz" diyerek satıyorlar da benim mi haberim yok?

Ben dimdik yokuşların olduğu bir yerde yaşasam, aracıma zaman zaman da olsa 5 kişi alacak olsam, gider jip alırım, kamyonet alırım arkadaşlar. Bütçem yetmiyorsa ikinci elini alırım, ona da yetmiyorsa almam. Mutlaka bir araç edinmem gerekiyorsa da alabileceğimin en iyisini alır, "motoru çekmiyor" diye yakınmam. Çünkü bilerek alıyorum. Ne kadar ekmek, o kadar köfte.
Ben senin yerine olsam araci teslim almadan vazgecer onun yerine multiair alirim.sonra pisman olursun.uzun yola ciktin mi milletten selektor yemekten gozlerin kamasir )

GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi