Sayfa 8/15 İlkİlk ... 456789101112 ... SonSon
285 sonuçtan 141 ile 160 arası

Konu: 1.4 fire'ı kötüleyenler

ural leanback
    @ MARs ent. uraaal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 202

Alıntı uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.2 ıle beraber......... demıstım... dıkkatlı okumadınız sanırım.... neyse...sıızı forumda samanlıkta bır ıgne mısalı goruyorum kendımı de.... aracınız hakkındakı olumsuz yorumdan rencıde oluyormussunuz ya... daha da ben bırsey demıyorum sıze... sız kendı aranızda paslasın durun ....
    serhat abiyim tanımıyorum ancak samanlıkta bir igne olmayabilir dikkat etmek lazım

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

aracı kotuledıgımı nerden cıkardınız kı??? uzucu beyın bulandıran acıklama derken neyı kastettınız kımı uzmusuz kımın beynını bulandırmısız...fıre kotu motor deyınce cok mu dokundu size..... 1.2 8 valf motorla beraber fıatın en kotu motoru degılmı bu motor... bu motorun baygınlıgını yazınca suc mu oluyor... sız yatırım dıye el arabası alsanız,sız yatırım yaptınız dıye olumsuz yazamayacakmısınız... evet ben bır multıjet asıgı bır fıre dusmanıyım bununlada gurur duyuyorum... benım acımdan bu boyle....bence çekmeyen ,klıma ve lpg ıle basbas bagıran bır motor... 90 km hızla 3000 devırde gıdecegınız ender motorlardan....sımdı sırf sızın tıcarı kaygılarınız deprestı dıye ben fıkrımı yazamıyacakmıyım??? sadece motoru kotuluyorum... arac bence gayet ıyı bır arac...alanlarada saygım sonsuzdur.. her sozunuze cewap yazacagım madem bu kadar dokundu sıze... bu araca 2 motor yakısır tjet ve multıjet ... 77 ps fıre motor bu aracta, 115 ps lık atmosferık motorun ınsıgnıa da durdugu gıbı duruyor bence..hıcte yakısmıyor...
    2... kıa yada ne forumu ıse ıstedıgım yerde olurum ayrıca aracım pert oldu depremde... severek kullanıyordum ama elestırılerede tıcarı kaygı ıle bakmıyordum... ha bu forum aracların balon gıbı sısırıp fıyatı yukselsın dıye olumsuz yorumları da kabul etmeyeceksede ceker gıderım sızde bırbırınızı kandıra kandıra yuvarlanır gıdersınız.
    bu sıye barıs dostluk kardeslık ıcın kurulmus ıse bız bır motor ıcın olumsuz yorum yaptıgımız ve sahsı olarak kımseye saldırmadıgımızda bu barıs ve kardeslık ortamını karalamıs mı oluyoruz??
    sımdı bende 1.2 tdı 75 ps polo var ve vw nın en kotu motoru bu su anda ve ben bılerek aldım fıyat uygun dıye... kendım 407 1.6 dıesele bınıyorum ve cekmıyor meret... sımdı bırı bunu yazdıgında hemen patlamam mı gerekıyor??
    var mı otesı yazmıssınız ya var otesı.... ama sızın gozluklerınızı cıkarmanız gerek... ben burdan cıkaramayacagıma gore.... kulaklarınızı her turlu sese alıstırın derım ben .... sızın hosunuza gıtmeyen bır melodı baskalarının hosuna gıdebılır... yada baskaları sıze gore catlak sesler cıkarabılır?? alısacaksınız... yada hep beraber kafanızı onunuze egıp ah arabam guzel arabam ah amotorum guzel motorum deyıp ıyı seyler yazıp vakıt gecıreceksınz...
    ayrıcada forum kurallarını ıhlal etmedıgım surece de ıstedıgımı yazarım bu sızı hıc ılgılendırmez... ok.... keyfınıze bakın... sızde benım nerdeyse hıc gırmedıgım kıa forumuna gırıp benım ıstedıgınız aracı kotuleyın ne dıyeyım.. yasasın özgürlük.....
    senin derdin nedir ben dahil kimse çözmüş değil...
    aradiğim yüksek performans olsa verdiğim paraya 3-4 yaşında golf yada tjet tarzı bir araç alırdım.....
    istanbul içi günlük kullanım için aldım aracı
    -ekonomik fiyatı
    -konfor
    -dizayn
    -yakıt tasarufu
    Türkiyede varmi 45 lt depoyla istanbul içi bu kış zamanı 600 km den fazla yol yapabileceğin başka araç ?
    33bin tl ye
    -esp
    -asr-msr
    -4 hava yastığı
    -bluetooth
    -sis farı-çelik jant
    -follow me home-corner lights
    vb.özelliklere sahip başaka araç varmı?
    daha 30 dak.önce e5 te 140 yaptım sadece senin gibi boş konuşan insanlar haklımı diye?
    yakacıkta yollar buz tutmuşken rampada dur kalk yaptım sapıtıcakmı diye sırf senin gibi boş konuşanlar haklı mı diye
    Arabayı aldiğimdan beri ilkkez makas attım senin gibi boş konuşanlar haklımı diye
    Bütün bu yaptıklarıma rağmen AOT 7.6/100km

(45*100) / 7.6 = 592 km

Senin gibi bomboş konuşan adama son birkaç sözüm daha var.

OYNAMAYI BİLMEYEN GELİN YERİM DAR DERMİŞ !!!!!!!!!!!!
    ARAÇ KULLANMAYI BİLMEYEN SENİN GİBİLER DE FİRE MOTOR GİTMİYOR DER.

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

ne fıre mıs be ...... dunyanın en ıyı motoru mubarek sankı.... 100 yorum var biride yaw yokusta bayılır gıdıs gelıs yolda kamyon arkasında kaldınmı canın cıkar sollayana kadar dememıs... az yakar cok kacar 90-120 arası gıdersem az yakarmıs.... lpg lı tamamda o kadar da buyutmesek bu aracı... fıre fıatın en kotu motorudur var mı otesı...
    Yokuşta araç bayılmaz aracı sürmeyi bilmeyen şöför bayıltır.
    senin altında 160 beygir olsa ne olur

Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

Alıntı gurik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işi bilenlerin elinde bu makine süper işler çıkarır...
    Benimde sehir disi 5.1'im var baska konularda paylasitigimda. Sehir ici en iyi 6.2 gormustum. Coskun cosmus

Sent my GT-I9100 using
    Oz Büyücüsü

bbrh kkk
    burhankutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    46***60
    Edilen teşekkür: 306

Aracın kötüsü olmaz sadece parasızlık olur. ayağımızı yerden kesiyorum mu, kimseye eyvallah ettirmiyor mu, acil zamanlarda herkesten daha iyi akraba olmuyor mu daha ne olsun yahu bunların hepsini karşılıyorsa. herkes kesesine göre biniyor işte helal para kolay kazanılmıyor kim istemez daha iyi bir markaya binmemeyi. Bugüne çok şükür yeter de artar bile. Babam anlatır önceden araba değil binecek affedersiniz eşek bile bulunmazdı diye millet hastaneye gidecek vasıta bulamazmış.bana göre 1.4 fire m.jet bilmem ne Allah'a şükür olsun da isterse 1.2 olsun kanı gibi gitsin razıyım o bile kimseye eyvallah ettirmiyor...ayriyeten litresi olmuş 4 lira mazotun daha düşük motor çıkarsa gidip ona binmek lazım devir ekonomi devri. Allah olmayanlara da versin arabasızlık zor.
    Konu burhankutlu tarafından (15/01/2012 Saat 05:20 ) değiştirilmiştir.

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

forumdan bir arkadaşın güzel bir lafı var ''sürekli sana muhalefet olunuyorsa üzülme iktidar sensin'' diye çok güzel bir laf. arkadaş 407e biniyor ama 1,6 dizel ve çekmiyor diyor. madem çekmiyor 3.0 ı var git al bin neden 1,6 dizel kullanıyon sonra da çekmiyor bu araba diyon neden çünkü alım gücü ve yakıtı ekonomik. 3.0 pahalı + benzinli + vergisi yüksek alamıyorsun sonrada bu araba çekmiyor diyorsun araba napsın 110hp 240 tork 1400 kg.

ümit başaran
    uzuncocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 480

Alıntı uraaal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serhat abiyim tanımıyorum ancak samanlıkta bir igne olmayabilir dikkat etmek lazım
    olsun bakalım ...
    jetta1.2 tsı comfortlıne 2012

asil suna
    asil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35evh87
    Edilen teşekkür: 807

Alıntı halils2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forumdan bir arkadaşın güzel bir lafı var ''sürekli sana muhalefet olunuyorsa üzülme iktidar sensin'' diye çok güzel bir laf. arkadaş 407e biniyor ama 1,6 dizel ve çekmiyor diyor. madem çekmiyor 3.0 ı var git al bin neden 1,6 dizel kullanıyon sonra da çekmiyor bu araba diyon neden çünkü alım gücü ve yakıtı ekonomik. 3.0 pahalı + benzinli + vergisi yüksek alamıyorsun sonrada bu araba çekmiyor diyorsun araba napsın 110hp 240 tork 1400 kg.
    ''sürekli sana muhalefet olunuyorsa üzülme iktidar sensin''
    bu söz bana ait arkadaşım
    ÖYLE İNSANLAR TUTUNDUĞU DALI KESMEKTEN BAŞKA Bİ İŞE YARAMAZLAR....

panda 1.2 dnaymic
    grande punto 1.3 active
    fiorino 1.3 emotion
    bravo 1.6 dnaymic

ümit başaran
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok

Alıntı halils2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ııktıdar benım o zaman..... sıze muhalefet eden tek kısı benım baksanıza...sız kendınızı tek kısı muhalefet edıyor dıye ıktıdar mı sandınız.....407 cekmıyor dıyorum ya.... o, ona gore cekmıyor demek... yanı anlatmaya calıstıgım fıre nasılkı t jete gore cekmez 1.6 dızelde 2.0 hdı a gore cekmıyor... sımdı 1.6 hdı aracı goklere cıkarmaya gerek yok... sızın fıre ı cıkarmamanın gerektıgı gıbı.....

ümit başaran
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok

Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yokuşta araç bayılmaz aracı sürmeyi bilmeyen şöför bayıltır.
    senin altında 160 beygir olsa ne olur
    komık olmus ya..... fıre motora bındık bız ıkı yıl... yokusta arac bayılmaz mı...... yuh yanı.... bak bır arkadas 5 ten 3 e cekmek lazım yazmıs.... okudunuz umarım.... bu soforden mı kaynaklanıyor sızce...

ümit başaran
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok

Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin derdin nedir ben dahil kimse çözmüş değil...
    aradiğim yüksek performans olsa verdiğim paraya 3-4 yaşında golf yada tjet tarzı bir araç alırdım.....
    istanbul içi günlük kullanım için aldım aracı
    -ekonomik fiyatı
    -konfor
    -dizayn
    -yakıt tasarufu
    Türkiyede varmi 45 lt depoyla istanbul içi bu kış zamanı 600 km den fazla yol yapabileceğin başka araç ?
    33bin tl ye
    -esp
    -asr-msr
    -4 hava yastığı
    -bluetooth
    -sis farı-çelik jant
    -follow me home-corner lights
    vb.özelliklere sahip başaka araç varmı?
    daha 30 dak.önce e5 te 140 yaptım sadece senin gibi boş konuşan insanlar haklımı diye?
    yakacıkta yollar buz tutmuşken rampada dur kalk yaptım sapıtıcakmı diye sırf senin gibi boş konuşanlar haklı mı diye
    Arabayı aldiğimdan beri ilkkez makas attım senin gibi boş konuşanlar haklımı diye
    Bütün bu yaptıklarıma rağmen AOT 7.6/100km

(45*100) / 7.6 = 592 km

Senin gibi bomboş konuşan adama son birkaç sözüm daha var.

OYNAMAYI BİLMEYEN GELİN YERİM DAR DERMİŞ !!!!!!!!!!!!
    ARAÇ KULLANMAYI BİLMEYEN SENİN GİBİLER DE FİRE MOTOR GİTMİYOR DER.
    turkıye de oyle cok arac varkı o dolulukta o kadar hatta ondan az yakan....... sıralattırmayın sımdı... 1.2 corsa 1.25 fıesta, 1.3 colt, benım aklıma gelenler... fıyatlarıda nerdeyse aynıdır sızınkılerle.... ben aracı kotulemıyorum motoru kotuluyorum yazıyorum sız hala salata yapıyorsuınuz aracınıza gule gule bının gercekten dolu bır arac. neden anlamıyorsunuz kı bos konusan ıvır zıvır ayıptır ya ne bos konusması... punto ve evo en sevdıgım aracların arasındadır kı forumda fıre motor harıc kotuledıgım baska hıcbır yonu yoktur bu aracın... 1.2 16 valf ı olsa hıcbırsey de demem.. bırısı alım gucu demıs bırısı doluluk demıs.... ben sıze hayır demıyorum kı..... 1.2 16 valf 85-90 ps bır evo my lıfe ı 33000 e alsan daha mı kotu olur... arac kullanmayı bılmezmısım gıtmıyor dermısım falan ne alaka.... gelın yerım dar dermıs ne alaka.... benım gıbı bos konusanlar haklımı dıye yollarda deney yapmayın .... yokusta falan deney de yapmayın.... ben sorumlu degılım..... denedın ne oldu.... 140 yapıp yokusta kalkınca ne oldu bı anlatsana ben bos mu konusmus oldum..... makas atınca ne oldu... sahınde atıyor makası.... MOTOR KOTU DIYORUM SANA OK... MOTORUN KOTU.... 77 PS 1.4 MOTOR MU KALDI RENO BILE SYMBOLDEN KALDIRDI O MOTORU.... SORUNSUZMUS.... GERI KALAN DIGER MOTORLAR COK MU SORUNLU... 1.4 100 PS SORUNSUZ MOTOR DOLU ORTALIK... CIKAR KAFANI GÖMDÜĞÜN KUMDAN....... muhalefet edıp kırmadan, insanlara laf söylemeden sahsı klıseleer kullanmadan yazmaya calısıyorum ama , masallah.... aman be alın sızın olsun 77 ps cok kacan az yakan makas atan yokusta kalkan motorunuz.....

asil suna
    asil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35evh87
    Edilen teşekkür: 807

ümit abi gerginliğe gerek yok tutunduğumuz dalıda kesmeye gerek yok.
    izmire gelirsen seni iki tane arabaya bindircem ikiside bmw bir 3.30 ci diyeri 3.20 ci ikiside aynı model 3.30 olan 3.20 ye gitmiyo diyor.bana göre uçak emarım demek istediğimi anlamışındır.

panda 1.2 dnaymic
    grande punto 1.3 active
    fiorino 1.3 emotion
    bravo 1.6 dnaymic

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ercan h
    searchandrescue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 az 8796
    Edilen teşekkür: 11

uzun zamandır forum a yazmıyorum burdaki tartışmaları okuyunca çok uzun bi metin yazdım ama tartışma alevlenecek diye vazgeçtim. Ümit bey Van da enkaz altında pert olmuş gp yi gördüğümde inanın kendi arabammış kadar üzüldüm, gördüğüm araç sizinmi onuda bilmiyorum sizlere geçmiş olsun inşallah bu şekilde bir felaketle bir daha karşılaşmayız.
    son olarak sölemek istediğim kim ne derse desin bu araba aileden biri bizim onla gönül bağımız var.
    Fire Active 1.4 8V 77Bg.

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

turkıye de oyle cok arac varkı o dolulukta o kadar hatta ondan az yakan....... sıralattırmayın sımdı... 1.2 corsa 1.25 fıesta, 1.3 colt, benım aklıma gelenler... fıyatlarıda nerdeyse aynıdır sızınkılerle.... ben aracı kotulemıyorum motoru kotuluyorum yazıyorum sız hala salata yapıyorsuınuz aracınıza gule gule bının gercekten dolu bır arac. neden anlamıyorsunuz kı bos konusan ıvır zıvır ayıptır ya ne bos konusması... punto ve evo en sevdıgım aracların arasındadır kı forumda fıre motor harıc kotuledıgım baska hıcbır yonu yoktur bu aracın... 1.2 16 valf ı olsa hıcbırsey de demem.. bırısı alım gucu demıs bırısı doluluk demıs.... ben sıze hayır demıyorum kı..... 1.2 16 valf 85-90 ps bır evo my lıfe ı 33000 e alsan daha mı kotu olur... arac kullanmayı bılmezmısım gıtmıyor dermısım falan ne alaka.... gelın yerım dar dermıs ne alaka.... benım gıbı bos konusanlar haklımı dıye yollarda deney yapmayın .... yokusta falan deney de yapmayın.... ben sorumlu degılım..... denedın ne oldu.... 140 yapıp yokusta kalkınca ne oldu bı anlatsana ben bos mu konusmus oldum..... makas atınca ne oldu... sahınde atıyor makası.... MOTOR KOTU DIYORUM SANA OK... MOTORUN KOTU.... 77 PS 1.4 MOTOR MU KALDI RENO BILE SYMBOLDEN KALDIRDI O MOTORU.... SORUNSUZMUS.... GERI KALAN DIGER MOTORLAR COK MU SORUNLU... 1.4 100 PS SORUNSUZ MOTOR DOLU ORTALIK... CIKAR KAFANI GÖMDÜĞÜN KUMDAN....... muhalefet edıp kırmadan, insanlara laf söylemeden sahsı klıseleer kullanmadan yazmaya calısıyorum ama , masallah.... aman be alın sızın olsun 77 ps cok kacan az yakan makas atan yokusta kalkan motorunuz.....
    sorularınızı cevaplayayım
    1)1.25 otomatik fiesta yada 1.2 16 valf evo otomatik araç üretildide bizim mi haberimiz yok.
    1.4 2011 otomatik vites fiesta yı uzun süre kullandım inan ki 1.4 fire dan çok ama çok daha kötü.bikere 4 ileri vites .haklısınız çok büyük bir artsısı var....oda şehir içi ortalama 13-14 lt/100 km lik olağan üstü yakıt tüketimi
    2)1.3 colt motoru için hiç bir sözüm yok kesinlikle harika
    yarı oto vitesler içinde en iyi ve sorunsuz olanı
    gelelim (-) lerine
    -iç dizayn
    -2.el değer kaybı
    -kasasının dış görünüşü
    -iç malzame kalitesi
    -ses yalıtımı
    3)1.2 corsa otomatik kullandım.küfür yemediğim kırmızı ışık ve rampa kalamdı.
    evo da ss çalişip rampada dursa bile araç kendini toplayıp rahatlıkla kalkıyor.en azından ben kaldırdım
    4)100 beygirden bahsetmişsiniz
    evt evodan 2 bin tl ucuz 1.4i20 oto ....
    yakıt ortalaması 10 lt üstü altını görmüyor kuzenimle 2 gün arayla çıkardık galariden.haklısın fire dan daha atik ama 120 yi geç ve araçtaki güvensizliği hisset....frenleri yüreğimi hoplattı iç kalite 5 para etmez.evo ile iç ve dış görünümü kıyasla istersen kendin karar ver.....

Bu saydığım araçlar evo dualogicler ile (+)3000 , (-) 3000 tl aralığında olan b segment araçlar...
    Siz söyleyin sayın ümit bey 30000 tl - 36000 tl aralığında otomatik vites ve iç dış donanımda sıfır araç söylermisiniz...
    eğr tjet otomatik araç olsa 2000 tl fark verir alırdım.ama yokkkkkkkk

bir kıyas yapıyorken emsal ürünleri kıyaslayın
    30000-36000 tl aralığı otomatik araçları kıyaslayın

yokuş 3.vites 5. vites yıkılıyorsunuz bu şanzımanın özelliği düşük devirde vites değiştiripte yakıt tasarufu sağlamak değilmi ?
    hangi araç 60 kmde rampada 5. viteste bayılmadan çıkar ?
    hangi araç 3000 devirde rolantide hareket ederken ani sollamaya kalkar?
    dualogic şanzımanda tek bir dokunuşla vitesi 4 e düşürüp 4000 devirse güvenli sollamada taktığınız nedir?
    eğer keşvetmediyseniz dualogic viteste gaza nekadar yüklenirseniz araç devir isitediğinizi algılayıp vites yükseltmiyor?

Türkiye de kış şartlarında 7-7.5 lt şehir içi ortalama(istanbulda yoğun trafikte) sağlayan otomatik vitesbenzinli bir araç bulursanız banda haber verin.Ama düz vites araçlar değil
    tabi ki donanım olarak evom dan aşşaği olamayan 36000 tl yi geçmeyen.....

Her hafta Kartal-Merter arası 1 gün git gel yapıyorum.
    fiesta otomatik 14lt/100km
    evootomatik 6-6.2 lt/100km

yani her gidişte ortama 7 lt fark 7*4 = 28 lt aylık fark
    28*4.37 = 122 tl sadece ordan fark 2 depo benzinde aylık yakıt tasarufu sizce ?

Son olarak geçmiş olsun inşallah enkazdaki tek kaybınız aracınızdır aile fertlerinizden kimse zara görmemiştir.
    Allah sabır versin tekrar geçmiş olsun
    Konu since1453 tarafından (15/01/2012 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir.

Tony Montana
    Ingegniere tonymontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 448

aracı kotuledıgımı nerden cıkardınız kı??? uzucu beyın bulandıran acıklama derken neyı kastettınız kımı uzmusuz kımın beynını bulandırmısız...fıre kotu motor deyınce cok mu dokundu size..... 1.2 8 valf motorla beraber fıatın en kotu motoru degılmı bu motor... bu motorun baygınlıgını yazınca suc mu oluyor... sız yatırım dıye el arabası alsanız,sız yatırım yaptınız dıye olumsuz yazamayacakmısınız... evet ben bır multıjet asıgı bır fıre dusmanıyım bununlada gurur duyuyorum... benım acımdan bu boyle....bence çekmeyen ,klıma ve lpg ıle basbas bagıran bır motor... 90 km hızla 3000 devırde gıdecegınız ender motorlardan....sımdı sırf sızın tıcarı kaygılarınız deprestı dıye ben fıkrımı yazamıyacakmıyım??? sadece motoru kotuluyorum... arac bence gayet ıyı bır arac...alanlarada saygım sonsuzdur.. her sozunuze cewap yazacagım madem bu kadar dokundu sıze... bu araca 2 motor yakısır tjet ve multıjet ... 77 ps fıre motor bu aracta, 115 ps lık atmosferık motorun ınsıgnıa da durdugu gıbı duruyor bence..hıcte yakısmıyor...
    2... kıa yada ne forumu ıse ıstedıgım yerde olurum ayrıca aracım pert oldu depremde... severek kullanıyordum ama elestırılerede tıcarı kaygı ıle bakmıyordum... ha bu forum aracların balon gıbı sısırıp fıyatı yukselsın dıye olumsuz yorumları da kabul etmeyeceksede ceker gıderım sızde bırbırınızı kandıra kandıra yuvarlanır gıdersınız.
    bu sıye barıs dostluk kardeslık ıcın kurulmus ıse bız bır motor ıcın olumsuz yorum yaptıgımız ve sahsı olarak kımseye saldırmadıgımızda bu barıs ve kardeslık ortamını karalamıs mı oluyoruz??
    sımdı bende 1.2 tdı 75 ps polo var ve vw nın en kotu motoru bu su anda ve ben bılerek aldım fıyat uygun dıye... kendım 407 1.6 dıesele bınıyorum ve cekmıyor meret... sımdı bırı bunu yazdıgında hemen patlamam mı gerekıyor??
    var mı otesı yazmıssınız ya var otesı.... ama sızın gozluklerınızı cıkarmanız gerek... ben burdan cıkaramayacagıma gore.... kulaklarınızı her turlu sese alıstırın derım ben .... sızın hosunuza gıtmeyen bır melodı baskalarının hosuna gıdebılır... yada baskaları sıze gore catlak sesler cıkarabılır?? alısacaksınız... yada hep beraber kafanızı onunuze egıp ah arabam guzel arabam ah amotorum guzel motorum deyıp ıyı seyler yazıp vakıt gecıreceksınz...
    ayrıcada forum kurallarını ıhlal etmedıgım surece de ıstedıgımı yazarım bu sızı hıc ılgılendırmez... ok.... keyfınıze bakın... sızde benım nerdeyse hıc gırmedıgım kıa forumuna gırıp benım ıstedıgınız aracı kotuleyın ne dıyeyım.. yasasın özgürlük.....

bende geçen yol tutuşu kötü dedim, çok tepki aldım. sizin de tepki almanız çok normal kötü birşeyler söyleyince. bazı arkadaşlar kötü lafını duyunca kendilerine hakaret olarak alıyorlar nedense.

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı tonymontana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende geçen yol tutuşu kötü dedim, çok tepki aldım. sizin de tepki almanız çok normal kötü birşeyler söyleyince. bazı arkadaşlar kötü lafını duyunca kendilerine hakaret olarak alıyorlar nedense.
    yiğit bey 2 gece önce 100-110 lm hızla ilerlerken e5 te bir araç aniden önüme kırdı sola son anda kaçtım önüme kıran salak sağ şeridi geri kaçtı önündeki minübüse vuruyordu frenledi kızakladı sağ sol yalpaladı inanın aracın sol 2 teker yerden kesildi nerdeyse takla atıyordu aracının kıçı bir sağ bir sola savruldu(araç citreon c3 tü)...

ben sola kaçınca sol dan gelen arac frenledi baktım kurtarmıycak tekrar sağa kırdım.araç hafif savruldu adeta kontrolu benden aldı ve kendini topladı

aracımı park ettiğim yer rampa yol bu sabah karla birlikte buzlanmıştı.gözümün önünde 3 tane araç 8 çizerek yalpalayarak indi rampayı.hatta passat kaldırıma çarptı.
    şimdi siz dersiniz passattan daha mi iyi aracınız
    tabiki hayır şöförü maldı.kısaca şöför mal olduktan sonra araç farketmiyor.pasatın o salak şöförü eve gidene kadar ya aracını parçalar yada bir garibin arabasını
    ben rampa yukarı çıktım manuel moda geçtim.gaza yüklenmeden çıkıyordum.bir noktada boğuldu gaza yüklendim pati çekemye başlar başlamaz asr motoru frenledi.araç kendini topladı kazasız belasız çıktım...
    -haklısın yol tutuşu iğrenççççççççç
    -yakıt tasarufu iğrençççççççççççç çünkü benim aracım 7-7.5 lt ortalama yakarken diğer otomatik araçlar 10 lt altına inmiyorrrrr

Size ümitbeyden çok daha fazla tepki verildi

Türkiyede belkide evo nun yol tutuşu kötü diyen tek şahsiyetsinizzzzz

Motor performansına gelince görecelidir....
    M3 kullanan tjeti beğenmez
    corvet kullanan M3 ü

<ümit beyle o yüzden sadece fikir alişverişi yapılıyor sizi kayda bile almadık
    Konu since1453 tarafından (15/01/2012 Saat 15:56 ) değiştirilmiştir.

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

arkadaşlar galiba ben yanılıyorum tony montana ve uzun çocuk haklı puntolarımız çok kötü baksanıza okdar eleştiri geliyor 3-4 kişi hariç savunan kimse yok ilginç değilmi ?

Ya biz 3-4 kişiye fire motor yerine başka motor geldide biz memnunuz diğer arkadaşlarda utancından cvp bile veremiyor

baksanıza
    -fire motor gitmez
    -yol tutuşu çok kötü
    -fiatın en dandik motoru
    -1.2 motorlardan kötüüüü

arakdaşlar haklı galiba
    aracını seven 3-5 kişi sadece

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Eski aracım 16v 103bg Palio 1.6hl idi.Onu satıp Gp Fire Dynamic aracımı aldım.Tabiki 103bg den 77bg'e düşünce zayıf geldi motor gücü.Ama açıkçası ben hiç gitmez diyordum almadan önce fakat beklentimden daha iyi çıktı.
    Şöyle ki performans beklentiniz varsa hayal kırıklığı yaşarsınız bu bir gerçek.5te çıktığım yokuşu 4 te çıkıyorum en kötü 3 te çıkıyorum.
    Sakin kullanımda gerçekten benzinli araca göre az yakıyor üretim amacı ekonomi 100km/s hızdan sonra yakıtı içmeye başlıyor.Sakin bir karma kullanımda(çoğunluğu ş.dışı) 5.4 litre ortalama yakaladım.Daha ne olsun az km yapılıyorsa dizele gerek yok.Çok km yapılıyorsa tabiki dizel daha mantıklı.
    Fiat,Uno sx tek nokta enjeksiyon ve palio 1.4 EL modelinde kullandığı motoru geliştirip fire motor olarak üretmiş maliyet ve dayanıklılık adına ve çok nokta enjeksiyonlu ekonomik bir motor çıkarmış ortaya.
    Çok beğendiğimiz 3 ay sipariş bekleyip o günkü kur üzerinden aldığımız vw araçlarda ve audi a3 lerde geçen seneye kadar 1.6 8v 102 bg lik motor kullanılıyordu.Bunu da unutmayalım...
    Sonuç olarak fiyat fayda oranında fire motor başarılı ama tabiki motor teknolojisinde bir devrim olan multijet değil...

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

Emir A.
    Fuzuli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 352

Ben 105 bg.lik R19 1.8 rti yi satarak aldım gp.yu.
    1.4 fire elbette 1.8i kadar atak değil..
    Ancak bu araba 1 kere yokuşta bayıldı..
    İzmir'de otobandan karşıyaka'ya giderken, içinde 4 büyük 1 çocuk ve ağzına kadar dolu bagaj ile.. 60 olan hızı tırmaırken 90 üzerine çıkaramadım..
    Onun haricinde bir gün bile motorla ilgili çekiş problemi yaşamadım..

Harcanan benzine aldırmayacaksanız fire bana göre yeterince atak..

Başka araçların daha iyi ya da kötü olması da umurumda değil.. Elalem dert çekiyor diye sevinecek ya da daha iyisine biniyor diye üzülecek değilim..

İnsanların bu söylemlerinin dolaylı olarak araç hakkında kötü fikir üretilmeinde etkili olduğunu düşünüyorum ancak benimle aynı fikirde olmayana da bu sebeple kızamam... İyi ya da kötü su akacağı yolu bulur... İsteyen 1.4 fire alır isteyen başkasını...

Takım tutar gibi araca tezahurat yapmanın da anlamı yok, artık belki de sahip olunmayan araç hakkında boş yere laf üretip kişileri üzmeninde...

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

usanmadan yazılanların hepsini tek tek okudum da arkadaşlar Ümit arkadaşımıza biraz fazla tepki vermiyor musunuz? bu arada fire motor bence de segmentinde Mitsubishi Colt un motoru ile birlikte en iyi motor(şahsen bindim ve sürdüm mükemmel bir sesi var)..eleştirileri yanlış yapmamak lazım elma ile armutu karıştırıyoruz bazen..

Sayfa 8/15 İlkİlk ... 456789101112 ... SonSon

Yer imleri

Yer imleri