turkıye de oyle cok arac varkı o dolulukta o kadar hatta ondan az yakan....... sıralattırmayın sımdı... 1.2 corsa 1.25 fıesta, 1.3 colt, benım aklıma gelenler... fıyatlarıda nerdeyse aynıdır sızınkılerle.... ben aracı kotulemıyorum motoru kotuluyorum yazıyorum sız hala salata yapıyorsuınuz aracınıza gule gule bının gercekten dolu bır arac. neden anlamıyorsunuz kı bos konusan ıvır zıvır ayıptır ya ne bos konusması... punto ve evo en sevdıgım aracların arasındadır kı forumda fıre motor harıc kotuledıgım baska hıcbır yonu yoktur bu aracın... 1.2 16 valf ı olsa hıcbırsey de demem.. bırısı alım gucu demıs bırısı doluluk demıs.... ben sıze hayır demıyorum kı..... 1.2 16 valf 85-90 ps bır evo my lıfe ı 33000 e alsan daha mı kotu olur... arac kullanmayı bılmezmısım gıtmıyor dermısım falan ne alaka.... gelın yerım dar dermıs ne alaka.... benım gıbı bos konusanlar haklımı dıye yollarda deney yapmayın .... yokusta falan deney de yapmayın.... ben sorumlu degılım..... denedın ne oldu.... 140 yapıp yokusta kalkınca ne oldu bı anlatsana ben bos mu konusmus oldum..... makas atınca ne oldu... sahınde atıyor makası.... MOTOR KOTU DIYORUM SANA OK... MOTORUN KOTU.... 77 PS 1.4 MOTOR MU KALDI RENO BILE SYMBOLDEN KALDIRDI O MOTORU.... SORUNSUZMUS.... GERI KALAN DIGER MOTORLAR COK MU SORUNLU... 1.4 100 PS SORUNSUZ MOTOR DOLU ORTALIK... CIKAR KAFANI GÖMDÜĞÜN KUMDAN....... muhalefet edıp kırmadan, insanlara laf söylemeden sahsı klıseleer kullanmadan yazmaya calısıyorum ama , masallah.... aman be alın sızın olsun 77 ps cok kacan az yakan makas atan yokusta kalkan motorunuz.....
Yer imleri