sorularınızı cevaplayayım
1)1.25 otomatik fiesta yada 1.2 16 valf evo otomatik araç üretildide bizim mi haberimiz yok.
1.4 2011 otomatik vites fiesta yı uzun süre kullandım inan ki 1.4 fire dan çok ama çok daha kötü.bikere 4 ileri vites .haklısınız çok büyük bir artsısı var....oda şehir içi ortalama 13-14 lt/100 km lik olağan üstü yakıt tüketimi
2)1.3 colt motoru için hiç bir sözüm yok kesinlikle harika
yarı oto vitesler içinde en iyi ve sorunsuz olanı
gelelim (-) lerine
-iç dizayn
-2.el değer kaybı
-kasasının dış görünüşü
-iç malzame kalitesi
-ses yalıtımı
3)1.2 corsa otomatik kullandım.küfür yemediğim kırmızı ışık ve rampa kalamdı.
evo da ss çalişip rampada dursa bile araç kendini toplayıp rahatlıkla kalkıyor.en azından ben kaldırdım
4)100 beygirden bahsetmişsiniz
evt evodan 2 bin tl ucuz 1.4i20 oto ....
yakıt ortalaması 10 lt üstü altını görmüyor kuzenimle 2 gün arayla çıkardık galariden.haklısın fire dan daha atik ama 120 yi geç ve araçtaki güvensizliği hisset....frenleri yüreğimi hoplattı iç kalite 5 para etmez.evo ile iç ve dış görünümü kıyasla istersen kendin karar ver.....
Bu saydığım araçlar evo dualogicler ile (+)3000 , (-) 3000 tl aralığında olan b segment araçlar...
Siz söyleyin sayın ümit bey 30000 tl - 36000 tl aralığında otomatik vites ve iç dış donanımda sıfır araç söylermisiniz...
eğr tjet otomatik araç olsa 2000 tl fark verir alırdım.ama yokkkkkkkk
bir kıyas yapıyorken emsal ürünleri kıyaslayın
30000-36000 tl aralığı otomatik araçları kıyaslayın
yokuş 3.vites 5. vites yıkılıyorsunuz bu şanzımanın özelliği düşük devirde vites değiştiripte yakıt tasarufu sağlamak değilmi ?
hangi araç 60 kmde rampada 5. viteste bayılmadan çıkar ?
hangi araç 3000 devirde rolantide hareket ederken ani sollamaya kalkar?
dualogic şanzımanda tek bir dokunuşla vitesi 4 e düşürüp 4000 devirse güvenli sollamada taktığınız nedir?
eğer keşvetmediyseniz dualogic viteste gaza nekadar yüklenirseniz araç devir isitediğinizi algılayıp vites yükseltmiyor?
Türkiye de kış şartlarında 7-7.5 lt şehir içi ortalama(istanbulda yoğun trafikte) sağlayan otomatik vitesbenzinli bir araç bulursanız banda haber verin.Ama düz vites araçlar değil
tabi ki donanım olarak evom dan aşşaği olamayan 36000 tl yi geçmeyen.....
Her hafta Kartal-Merter arası 1 gün git gel yapıyorum.
fiesta otomatik 14lt/100km
evootomatik 6-6.2 lt/100km
yani her gidişte ortama 7 lt fark 7*4 = 28 lt aylık fark
28*4.37 = 122 tl sadece ordan fark 2 depo benzinde aylık yakıt tasarufu sizce ?
Son olarak geçmiş olsun inşallah enkazdaki tek kaybınız aracınızdır aile fertlerinizden kimse zara görmemiştir.
Allah sabır versin tekrar geçmiş olsun
Yer imleri