287 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: 1.4 fire'ı kötüleyenler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Tony Montana
    Ingegniere tonymontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 448

Alıntı uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracı kotuledıgımı nerden cıkardınız kı??? uzucu beyın bulandıran acıklama derken neyı kastettınız kımı uzmusuz kımın beynını bulandırmısız...fıre kotu motor deyınce cok mu dokundu size..... 1.2 8 valf motorla beraber fıatın en kotu motoru degılmı bu motor... bu motorun baygınlıgını yazınca suc mu oluyor... sız yatırım dıye el arabası alsanız,sız yatırım yaptınız dıye olumsuz yazamayacakmısınız... evet ben bır multıjet asıgı bır fıre dusmanıyım bununlada gurur duyuyorum... benım acımdan bu boyle....bence çekmeyen ,klıma ve lpg ıle basbas bagıran bır motor... 90 km hızla 3000 devırde gıdecegınız ender motorlardan....sımdı sırf sızın tıcarı kaygılarınız deprestı dıye ben fıkrımı yazamıyacakmıyım??? sadece motoru kotuluyorum... arac bence gayet ıyı bır arac...alanlarada saygım sonsuzdur.. her sozunuze cewap yazacagım madem bu kadar dokundu sıze... bu araca 2 motor yakısır tjet ve multıjet ... 77 ps fıre motor bu aracta, 115 ps lık atmosferık motorun ınsıgnıa da durdugu gıbı duruyor bence..hıcte yakısmıyor...
    2... kıa yada ne forumu ıse ıstedıgım yerde olurum ayrıca aracım pert oldu depremde... severek kullanıyordum ama elestırılerede tıcarı kaygı ıle bakmıyordum... ha bu forum aracların balon gıbı sısırıp fıyatı yukselsın dıye olumsuz yorumları da kabul etmeyeceksede ceker gıderım sızde bırbırınızı kandıra kandıra yuvarlanır gıdersınız.
    bu sıye barıs dostluk kardeslık ıcın kurulmus ıse bız bır motor ıcın olumsuz yorum yaptıgımız ve sahsı olarak kımseye saldırmadıgımızda bu barıs ve kardeslık ortamını karalamıs mı oluyoruz??
    sımdı bende 1.2 tdı 75 ps polo var ve vw nın en kotu motoru bu su anda ve ben bılerek aldım fıyat uygun dıye... kendım 407 1.6 dıesele bınıyorum ve cekmıyor meret... sımdı bırı bunu yazdıgında hemen patlamam mı gerekıyor??
    var mı otesı yazmıssınız ya var otesı.... ama sızın gozluklerınızı cıkarmanız gerek... ben burdan cıkaramayacagıma gore.... kulaklarınızı her turlu sese alıstırın derım ben .... sızın hosunuza gıtmeyen bır melodı baskalarının hosuna gıdebılır... yada baskaları sıze gore catlak sesler cıkarabılır?? alısacaksınız... yada hep beraber kafanızı onunuze egıp ah arabam guzel arabam ah amotorum guzel motorum deyıp ıyı seyler yazıp vakıt gecıreceksınz...
    ayrıcada forum kurallarını ıhlal etmedıgım surece de ıstedıgımı yazarım bu sızı hıc ılgılendırmez... ok.... keyfınıze bakın... sızde benım nerdeyse hıc gırmedıgım kıa forumuna gırıp benım ıstedıgınız aracı kotuleyın ne dıyeyım.. yasasın özgürlük.....

bende geçen yol tutuşu kötü dedim, çok tepki aldım. sizin de tepki almanız çok normal kötü birşeyler söyleyince. bazı arkadaşlar kötü lafını duyunca kendilerine hakaret olarak alıyorlar nedense.

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

Alıntı tonymontana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende geçen yol tutuşu kötü dedim, çok tepki aldım. sizin de tepki almanız çok normal kötü birşeyler söyleyince. bazı arkadaşlar kötü lafını duyunca kendilerine hakaret olarak alıyorlar nedense.
    yiğit bey 2 gece önce 100-110 lm hızla ilerlerken e5 te bir araç aniden önüme kırdı sola son anda kaçtım önüme kıran salak sağ şeridi geri kaçtı önündeki minübüse vuruyordu frenledi kızakladı sağ sol yalpaladı inanın aracın sol 2 teker yerden kesildi nerdeyse takla atıyordu aracının kıçı bir sağ bir sola savruldu(araç citreon c3 tü)...

ben sola kaçınca sol dan gelen arac frenledi baktım kurtarmıycak tekrar sağa kırdım.araç hafif savruldu adeta kontrolu benden aldı ve kendini topladı

aracımı park ettiğim yer rampa yol bu sabah karla birlikte buzlanmıştı.gözümün önünde 3 tane araç 8 çizerek yalpalayarak indi rampayı.hatta passat kaldırıma çarptı.
    şimdi siz dersiniz passattan daha mi iyi aracınız
    tabiki hayır şöförü maldı.kısaca şöför mal olduktan sonra araç farketmiyor.pasatın o salak şöförü eve gidene kadar ya aracını parçalar yada bir garibin arabasını
    ben rampa yukarı çıktım manuel moda geçtim.gaza yüklenmeden çıkıyordum.bir noktada boğuldu gaza yüklendim pati çekemye başlar başlamaz asr motoru frenledi.araç kendini topladı kazasız belasız çıktım...
    -haklısın yol tutuşu iğrenççççççççç
    -yakıt tasarufu iğrençççççççççççç çünkü benim aracım 7-7.5 lt ortalama yakarken diğer otomatik araçlar 10 lt altına inmiyorrrrr

Size ümitbeyden çok daha fazla tepki verildi

Türkiyede belkide evo nun yol tutuşu kötü diyen tek şahsiyetsinizzzzz

Motor performansına gelince görecelidir....
    M3 kullanan tjeti beğenmez
    corvet kullanan M3 ü

<ümit beyle o yüzden sadece fikir alişverişi yapılıyor sizi kayda bile almadık
    Konu since1453 tarafından (15/01/2012 Saat 15:56 ) değiştirilmiştir.

Tony Montana
    Ingegniere tonymontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 448

Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yiğit bey 2 gece önce 100-110 lm hızla ilerlerken e5 te bir araç aniden önüme kırdı sola son anda kaçtım önüme kıran salak sağ şeridi geri kaçtı önündeki minübüse vuruyordu frenledi kızakladı sağ sol yalpaladı inanın aracın sol 2 teker yerden kesildi nerdeyse takla atıyordu aracının kıçı bir sağ bir sola savruldu(araç citreon c3 tü)...

ben sola kaçınca sol dan gelen arac frenledi baktım kurtarmıycak tekrar sağa kırdım.araç hafif savruldu adeta kontrolu benden aldı ve kendini topladı

aracımı park ettiğim yer rampa yol bu sabah karla birlikte buzlanmıştı.gözümün önünde 3 tane araç 8 çizerek yalpalayarak indi rampayı.hatta passat kaldırıma çarptı.
    şimdi siz dersiniz passattan daha mi iyi aracınız
    tabiki hayır şöförü maldı.kısaca şöför mal olduktan sonra araç farketmiyor.pasatın o salak şöförü eve gidene kadar ya aracını parçalar yada bir garibin arabasını
    ben rampa yukarı çıktım manuel moda geçtim.gaza yüklenmeden çıkıyordum.bir noktada boğuldu gaza yüklendim pati çekemye başlar başlamaz asr motoru frenledi.araç kendini topladı kazasız belasız çıktım...
    -haklısın yol tutuşu iğrenççççççççç
    -yakıt tasarufu iğrençççççççççççç çünkü benim aracım 7-7.5 lt ortalama yakarken diğer otomatik araçlar 10 lt altına inmiyorrrrr

Size ümitbeyden çok daha fazla tepki verildi

Türkiyede belkide evo nun yol tutuşu kötü diyen tek şahsiyetsinizzzzz

Motor performansına gelince görecelidir....
    M3 kullanan tjeti beğenmez
    corvet kullanan M3 ü

<ümit beyle o yüzden sadece fikir alişverişi yapılıyor sizi kayda bile almadık
    kıvanç bey bence araçlar hakkında 1 kelime bilginiz yok. ben yol tutuş iyi değil diyorum siz hala asr esp masal anlatıyorsunuz. ben standart, ekstra donanıma sahip olmayan bir gp sahibiyim. yokuş kalkış desteğiymiş,esp'ymiş bunlardan hiç mi hiç bahsetmedim. ben sizi muhatap almıyorum ama inatla bana sataşıyorsunuz.

gerçekten şu forumda sizin kadar çok yazıp boş yazan birini görmedim.

bahsettiğiniz kadar iyi şoförseniz sizi ralli pistlerine alalım. burası dar gelmeye başlamış size.

ayrıca tekrar belirtiyorum. gp diyorum evo filan demiyorum. bilmiyorum ben evo'yu. ama sanmıyorum ki gp ile arasında dağlar kadar fark olsun.

kayda değil kaale alınır. Kaale almamak söz konusu ise o benim tarafımdan geçerli olmalı.
    Konu tonymontana tarafından (15/01/2012 Saat 19:01 ) değiştirilmiştir.

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

Alıntı tonymontana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kıvanç bey bence araçlar hakkında 1 kelime bilginiz yok. ben yol tutuş iyi değil diyorum siz hala asr esp masal anlatıyorsunuz. ben standart, ekstra donanıma sahip olmayan bir gp sahibiyim. yokuş kalkış desteğiymiş,esp'ymiş bunlardan hiç mi hiç bahsetmedim. ben sizi muhatap almıyorum ama inatla bana sataşıyorsunuz.

gerçekten şu forumda sizin kadar çok yazıp boş yazan birini görmedim.

bahsettiğiniz kadar iyi şoförseniz sizi ralli pistlerine alalım. burası dar gelmeye başlamış size.

ayrıca tekrar belirtiyorum. gp diyorum evo filan demiyorum. bilmiyorum ben evo'yu. ama sanmıyorum ki gp ile arasında dağlar kadar fark olsun.

kayda değil kaale alınır. Kaale almamak söz konusu ise o benim tarafımdan geçerli olmalı.
    Ozamn kendi aracın için konuş esp-asr vb hiçbir paket yokmuş aracınızda doğal olarak yol tutuşunda ki direnci benim kendi aracımda beklediğimden daha düşük olur.....
    ilk mesajımdan beri üstüne basarak diyorum esp-asr nasıl olurda aracı dediğiniz gibi güvensiz kılar yol tutuşu konusunda
    demişsinizki evo ile gp arası dağlar kadar fark olsun gp ile evo arası dağlar kadar fark yok farkı yaratan aracınızdaki güvenlik paketleri
    -tek hava yastığı olan araçla 8 hava yastığı olan aracın güvenliği aynı mı
    -aynı marka aynı model 2 araçtan abs olanı ile abs olmayanın fren le ilgili güvenliği aynı mı
    -160 beygir golf ile 90 beygir golf un çekiş gücü aynı mı ?

Tabi ki bütün sorularımın cevabı hayır aynı değil

Demeki yol tutuşu için ve güwenlik için alınan donanımlar ile standart arası durumda aynı değil.Kimse babası hayrına safety kit ,evo kit,asist kit vb donanımlara para basmıyor

Keşke en baştan sizde aracınızın donanımı ile ilgili bilgi verseydiniz ve aracın yol tutuşu kötü derken bir açıklama yapsaydınız.
    Bende biliyorum aracım mercedes bmw değil.ama 33bin tl ye alınacak en ekonomik araç.Aynı fiat araliğinda seçilebilecek en iyi araç.ama bir 10bin tl daha olsa daha farklı bir seçim yapardım 20bin tl daha olsa daha da farklı.
    Bu araç ile 150 km ile viraj alamassın hatta 80 km üstüyle bile ama sizce 55-60 bina raliğinin altında sizi tatmin edebilecek araç var mı

Ayrıca sizi kayda almıyorum dedim.Bu konuda özür dilerim gerginlikğin etkisi ile dedim arkadaşların dediği gibi beğenelim yada beğenmeyelim her görüşe saygı duymak zorundayız ben fevri davrandım ve haksızlık ettim.Özür dilerim
    Konu since1453 tarafından (15/01/2012 Saat 23:30 ) değiştirilmiştir.

Yer imleri

Yer imleri