aracı kotuledıgımı nerden cıkardınız kı??? uzucu beyın bulandıran acıklama derken neyı kastettınız kımı uzmusuz kımın beynını bulandırmısız...fıre kotu motor deyınce cok mu dokundu size..... 1.2 8 valf motorla beraber fıatın en kotu motoru degılmı bu motor... bu motorun baygınlıgını yazınca suc mu oluyor... sız yatırım dıye el arabası alsanız,sız yatırım yaptınız dıye olumsuz yazamayacakmısınız... evet ben bır multıjet asıgı bır fıre dusmanıyım bununlada gurur duyuyorum... benım acımdan bu boyle....bence çekmeyen ,klıma ve lpg ıle basbas bagıran bır motor... 90 km hızla 3000 devırde gıdecegınız ender motorlardan....sımdı sırf sızın tıcarı kaygılarınız deprestı dıye ben fıkrımı yazamıyacakmıyım??? sadece motoru kotuluyorum... arac bence gayet ıyı bır arac...alanlarada saygım sonsuzdur.. her sozunuze cewap yazacagım madem bu kadar dokundu sıze... bu araca 2 motor yakısır tjet ve multıjet ... 77 ps fıre motor bu aracta, 115 ps lık atmosferık motorun ınsıgnıa da durdugu gıbı duruyor bence..hıcte yakısmıyor...
2... kıa yada ne forumu ıse ıstedıgım yerde olurum ayrıca aracım pert oldu depremde... severek kullanıyordum ama elestırılerede tıcarı kaygı ıle bakmıyordum... ha bu forum aracların balon gıbı sısırıp fıyatı yukselsın dıye olumsuz yorumları da kabul etmeyeceksede ceker gıderım sızde bırbırınızı kandıra kandıra yuvarlanır gıdersınız.
bu sıye barıs dostluk kardeslık ıcın kurulmus ıse bız bır motor ıcın olumsuz yorum yaptıgımız ve sahsı olarak kımseye saldırmadıgımızda bu barıs ve kardeslık ortamını karalamıs mı oluyoruz??
sımdı bende 1.2 tdı 75 ps polo var ve vw nın en kotu motoru bu su anda ve ben bılerek aldım fıyat uygun dıye... kendım 407 1.6 dıesele bınıyorum ve cekmıyor meret... sımdı bırı bunu yazdıgında hemen patlamam mı gerekıyor??
var mı otesı yazmıssınız ya var otesı.... ama sızın gozluklerınızı cıkarmanız gerek... ben burdan cıkaramayacagıma gore.... kulaklarınızı her turlu sese alıstırın derım ben .... sızın hosunuza gıtmeyen bır melodı baskalarının hosuna gıdebılır... yada baskaları sıze gore catlak sesler cıkarabılır?? alısacaksınız... yada hep beraber kafanızı onunuze egıp ah arabam guzel arabam ah amotorum guzel motorum deyıp ıyı seyler yazıp vakıt gecıreceksınz...
ayrıcada forum kurallarını ıhlal etmedıgım surece de ıstedıgımı yazarım bu sızı hıc ılgılendırmez... ok.... keyfınıze bakın... sızde benım nerdeyse hıc gırmedıgım kıa forumuna gırıp benım ıstedıgınız aracı kotuleyın ne dıyeyım.. yasasın özgürlük.....
bende geçen yol tutuşu kötü dedim, çok tepki aldım. sizin de tepki almanız çok normal kötü birşeyler söyleyince. bazı arkadaşlar kötü lafını duyunca kendilerine hakaret olarak alıyorlar nedense.
Yer imleri