Alıntı meltdown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2008 GP dynamic aracım vardı. Çok seviyordum aracımı. Ne zaman GP görsem aklıma geliyor. 30 litre LPG ile 380-400 km arası yol yapıyordum. Maksimum otobanda 190a kadar çıktım... herşeyinden çok memnundum. Hele yakıtı... Ama daha performanslı bir araç almak istedim. Focus aldım. aynı miktar LPg ile 280-300 km arası yol yapıyorum. Yakıtım %25 arttı. Ama hızlanmalar yol tutuş vs. Segment farkı olduğu için bunlardan bahsetmiyorum. Karar size kalmış. %25 daha fazla yakmak istiyorsanız siz de 1.6 motor kullanın. Ama lütfen GP 1.4 8v seri, yokuşta şu vitesle çıkıyorum vs. demeyin, kendinizi kandırmayın. Ekonomi için GP ile baş edecek tek araba Yaris 1.33.... Başka da benzinli araba yok piyasada. Arabanızın kıymetini bilin, arabayı da gereksiz yere eleştirmeyin. Hız istiyorsanız T-jet alın, bravo multijet alın... Sonuç olarak ne istiyorsanız onu düşünerek alın ama sonra pişman olmayın...
daha ne denebilir ki helal olsun.. Her kelimenize katılıyorum.Ben tjet ile her yokuşu çıkarım diye iddia edemezken bazı arkadaşlar fire ile çıktığını söylüyor.