Alıntı celenlee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ama şu var ki çok yavaşlamak zorunda kalmadığım sürece 3'e düşmüyorum uzun yolda. Yokuş çıkarken kamyon arkasına kalırda hızım 70'in altına inerse işte o zaman 3 e alıp o şekilde durumu atlatmak zorunda kalabiliyor insan. Ki bu çok normal. Ve özel bir durum.

Yolu doğru okuyan kişi 4 den aşağı düşmez.

Ama nedir dizel kullanırken 5'den aşağı düşmezdim.
6 ileri arçalarda ise mecvuren 5 e düşülen yerler oluyor. Malum 6. vites biraz uzun oluyor dizellerde.

Son olarak o kadar dikkat etmeme rağmen uzun yolda 6'nın altına düşemedim. Ben de 120-130 gidiyorum 7lt yakıyorum :p
Böyle kabullendim ben bu aracı.
Tam bir ş.içi aracı.
Belki 1.2 daha bile iyedir ş.içinde.
fire kullanmadım bir önceki kasanın 1.4 16v 95hp motorunu 3 seneye yakın kullandım ve yokuş yukarı 3'e çok rahat düşüyordu.77hp 1.4 bir araç yokuş tırmanırken 4.vitesten aşağı düşmüyor diye iddia etmek bence doğru değil.Ozaman siz aracı boğuyorsunuz,yada sizin rampa anlayışı ile diğer arkadaşların ki farklı.Uzun yol tecrübeniz ne kadar bilemem ama türkiye'de adana çıkışı bolu dağı mardin virajları ayvalık küçükkuyu rampaları vs.. türkiye'nin bir çok rampasını görmüş biri olarak tjet bile 5le çıkamazken fire nasıl 4 le çıkacak..
Son olarak fire motorda vites küçültmek kadar normal birşey yok.Bu anormal değil normal bir durumdur.