Merhaba,
Yazıların çoğunu okudum. Ben göreceğiniz gibi 1.3 multijet sahibiyim ve aracı 2. El aldım.

Bence araçlarımız hangi motorla olursa olsun sınıfındaki eşdeğerlerine nazaran hem konforlu hemde stabil.

Banada ilk başlarda çekmez gitmez diyorlardı. Banada yakıtı çok ekonomik geliyordu ve aldım. Sonuç makina sağlam ve beni yeterince tatmin ediyor. Otobanda 190ıda gördüm rahatlıkla. Zaten 120den 170e çıkması birkaç saniye sürüyor. Ama o hızlarda uzun süre seyretmeye ne kadar ihtiyacım var? Ne kadar yakıt harcıyorum? 1depo yakıtla 900 1000km yapan başka hangi araç var? Sorulması gereken asıl sorular bunalar. Sonucta araçlarımız yarış yada performans makineleri taşımıyorlar tjetler haricinde. Performans isteyen gitsin bmw audi vs vs alsın ya da daha üst segmet araç alsın ve vergi+yakıt tüketimine razi gelsin.

Geçtiğimiz bayramlardan birinde izmirden Tekirdağ a gitmem gerekti. Uçak fiyatları bayram nedeniyle uçuktu. Bizde arabayla gitmeye karar verdik. 1depo mazotla gidip döndük 2 kişi. Hadi bunu birde bmw ile yapalım git gel 1060km ya da abartmayalım 1.6 focusla yapalım kac depo gidecek bakalım...

Bence kimse başkasının ne dediğine takılmamalı. Önemli olan siz makineden ne kadar keyif alıyorsunuz ya da sizi ne kadar tatmin ediyor kısmı. Internetteki verinin doğruluğu tartışılır. Siz bildiğinizi, doğruyu yazın ki insanlar doğruyu bilsin.

Çekmez mi al canavar gibi çekiyor

GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi