Sayfa 12/15 İlkİlk ... 89101112131415 SonSon
285 sonuçtan 221 ile 240 arası

Konu: 1.4 fire'ı kötüleyenler

Şafak Ç
    SKELETER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 176

1.4 Fire ı kötüleyen Fiat düşmanlarını anladım da Punto kullanan multiair, multijetcilerin kötülemesini anlamıyorum. 1.4 Fire ekonomi için üretilmiş bir motor ne bekliyorsunuzda bu motoru kötülüyorsunuz?

Gitmiyor diyen arkadaşlar araba kullanmayı bilmiyor. 4500 devirde vites değiştirin bakın nasıl gidiyor o araba. Tutupta 1.8 passat performansı bekliyorsanız zaten sizinle hiç araba konuşmamak lazım.

Bu arada Evren Bey,

Ben sadece 5. Vites 3000 devir e dikkat ettim. Düz yolda 90-95 arası bir hıza denk geliyor

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Arkadaşlar, gerilmeden ve birbirimizi kırmadan devam edelim lütfen..
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Alıntı muratpolat12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim demek istediğim şeyi sende çok iyi anlıyorsun ama kabullenmemek için kusura bakmada saçmalamışsın.kaplumbağada bana selektör yaptı şimdi benden iyi mi oldu?
    Saçmaladığınızın farkında mısınız?
    Sonuçta sizden hızlı araç varsa çekilirsiniz sağa. Altınızda BugattiVeyron olmadıktan sonra sizden hızlı her araçtan sellektör yersiniz.
    Şu forumda araçtan anlamayan herkes kendini Schumacher zannediyor. İlginç

Sent my iPad using

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

kerem *
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Alıntı krm1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonuçta sizden hızlı araç varsa çekilirsiniz sağa. Altınızda BugattiVeyron olmadıktan sonra sizden hızlı her araçtan sellektör yersiniz.

Sent my iPad using

Sent my iPad using

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

murat polat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. muratpolat12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 30

Şu forumda araçtan anlamayan herkes kendini Schumacher zannediyor. İlginç

Sent my iPad using
    gerçekten komiksiniz.Sen ve senin gibilere gülüyorum.Karşındakinin kim olduğunu tecrübesini ne yaptığını bilmeden konuşuyosun işte.Arabadan 1gr anlasan bu arabanın gitmediğini gitmemesininde benim için problem teşkil etmediğini anlardın.Ama nerde..

kerem *
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

gerçekten komiksiniz.Sen ve senin gibilere gülüyorum.Karşındakinin kim olduğunu tecrübesini ne yaptığını bilmeden konuşuyosun işte.Arabadan 1gr anlasan bu arabanın gitmediğini gitmemesininde benim için problem teşkil etmediğini anlardın.Ama nerde..
    Gülmeye devam edin. Siz eleştirmekteb başka ne yapıyorsunuz merak ediyorum. Hemen hemen her konunuz bu şekilde. Etmiyorsa abuk subuk eleştirmezsiniz ama yazıklarınız saçma sapan şeyler.fire motoru performans motoru olarak görüp eleştirmeniz mantıksız. Sanırımsiz yollarsa sol şeriti işgal eden tiplerdensiniz. Sol şeridi sollamak için kullandığınız zaman sellektör yemezsiniz bilginiz olsun. Gerçi siz her şeyi çok iyi biliyorsunuz...

Sent my iPad using

murat polat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. muratpolat12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 30

Gülmeye devam edin. Siz eleştirmekteb başka ne yapıyorsunuz merak ediyorum. Hemen hemen her konunuz bu şekilde. Etmiyorsa abuk subuk eleştirmezsiniz ama yazıklarınız saçma sapan şeyler.fire motoru performans motoru olarak görüp eleştirmeniz mantıksız. Sanırımsiz yollarsa sol şeriti işgal eden tiplerdensiniz. Sol şeridi sollamak için kullandığınız zaman sellektör yemezsiniz bilginiz olsun. Gerçi siz her şeyi çok iyi biliyorsunuz...

Sent my iPad using
    sen şu yazılarımı biraz okusaydın fire motorun gitmediğini bunun için üretilmediğini yakıtının az olduğunu bundan dolayı tutulduğunu ve görevini yaptığını defalarca yazdım.Ama senin gibi tipler arabasına toz konduramadığı için yok o yokuşu 5le çıktım yok o yokuşu hızlandımda vitesi boşa atarak çıktım diye saçma iddialarda bulunuyor.Ben tjetle bile onu geçtim bu yokuşu şöyle çıktım diye iddia edemezsek senin gibi üstün şöförler 5le çıkıyor.
    Kusura bakmada sen veya senin gibi tiplere ne zaman solda kaldığımı anlatacak değilim.
    Sen gazlamana devam et tekrar cevapta vermiyorum hayırlı günler

kerem *
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

sen şu yazılarımı biraz okusaydın fire motorun gitmediğini bunun için üretilmediğini yakıtının az olduğunu bundan dolayı tutulduğunu ve görevini yaptığını defalarca yazdım.Ama senin gibi tipler arabasına toz konduramadığı için yok o yokuşu 5le çıktım yok o yokuşu hızlandımda vitesi boşa atarak çıktım diye saçma iddialarda bulunuyor.Ben tjetle bile onu geçtim bu yokuşu şöyle çıktım diye iddia edemezsek senin gibi üstün şöförler 5le çıkıyor.
    Kusura bakmada sen veya senin gibi tiplere ne zaman solda kaldığımı anlatacak değilim.
    Sen gazlamana devam et tekrar cevapta vermiyorum hayırlı günler
    Ben de kendi aracımı eleştiririm mesajlarıma bakarsan görürsün.Aracımın ne olduğunu bilerek aldım.Benim yazmadıklarımı da bana mal etme.Benim yokuşu 5 ile çıkma iddiam yok ama şu fire kullanmayıp yorum yazmak bana garip geliyor.Anlatma zaten daha da uğraşamayacağım.
    Bol sellektörlü günler sana.

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

arkadaşlar sakin olmanızı rica ediyorum..
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

Oğuz MERDAN
    byspayn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 405

Bu ve bunun benzeri FIRE motor üzerine açılan konular gereksiz uzuyor... Gerek yok arkadaşlar herkes aracıyla mutlu.

M.Furkan Çelenli
    celenlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 617

Alıntı Evren_c Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar acaba şöyle bir ricada bulunsam, 1.4 Fire dualogic kullananlar yardımcı olabilir mi? Vitese ve devire göre aracın hızını kabaca (düz yolda ve araç yüklü değilken) yazabilir misiniz? 3., 4. ve 5. vitesler yeterli

Örneğin;
    5. viteste 3000 devir - 100 km/s
    5. viteste 2000 devir - 90 km/s
    4. viteste 2000 devir - 70 km/s gibi.

Bir de 5. viteste aracı boğmadan gidilebilen en düşük hız kaç civarlarında?
    Yukardaki bir mesajımda mevcut.
    Devre göre, hız her koşulda sabittir. Yani araçtaki yüke bağlı değildir.

Aracın yükü sadece devirlenmenin yavaş olmasına sebep olur Yani her halukarda 3000'devirde 5. viteste 95km hızla gider araç. Araç doluyken bu hıza geç ulaşır, araç boşken daha erken ulaşır.

5. viteste 50-55 gibi hızlarda boğulmaz aracın,stabil gidersin. Ancak araca yüklendiğin zaman boğulur O viteste o hızda ani hızlanma sağlayamazsın. Ama düzgünce yolunda seyredebilirsin.

Ev .
    Evren_c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 403

Alıntı celenlee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yukardaki bir mesajımda mevcut.
    Devre göre, hız her koşulda sabittir. Yani araçtaki yüke bağlı değildir.

Aracın yükü sadece devirlenmenin yavaş olmasına sebep olur Yani her halukarda 3000'devirde 5. viteste 95km hızla gider araç. Araç doluyken bu hıza geç ulaşır, araç boşken daha erken ulaşır.

5. viteste 50-55 gibi hızlarda boğulmaz aracın,stabil gidersin. Ancak araca yüklendiğin zaman boğulur O viteste o hızda ani hızlanma sağlayamazsın. Ama düzgünce yolunda seyredebilirsin.
    Hah işte aradıgım cevap buydu, önceki mesajı görememişim sanırım, teşekkürler

Söylediğiniz gibi devire göre hız sabittir (aynı dişlide ve balataların kaydırmadığı varsayımı altında), ben sadece farklı dişli oranlarındaki hızı merak etmiştim (aracı boğmadan hangi "en yüksek dişli/en düşük hız" kombinasyonunu bulabilmek için), zaten siz 5. viteste 50 km/s'ye bile düşebilirsiniz demişsiniz. Tam da aradığım buydu zira benim sürekli girdiğim trafikte genelde bu hızlarda kısa dur kalklarla gidebiliyorum. En ekonomik sürüşü daha arabayı teslim almadan bulmaya çalışıyorum da

Bu arada arkadaşlar tartışmaya gerek yok, hadi ben yeniyim ama sizler tanışıyorsunuz, belki de yüz yüze bakıyorsunuz. Birbirinizi kırmayın lütfen.

orkun krc
    orkun09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 97

KAMURAN-2 vakası gibi bişey
    BLUE FROG

ersan balkan
    WILD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 65

Reytingi en yüksek motor FİRE

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

üşenmeden okudum resmen kamuran küllerinden doğmuş.şaka bir yana yöneticiler bu arkadaşı incelese iyi olur tipik kamuran yazıları ve atışmaları
    sanki fire motor birinin canını almiş bu ne saldırganlık.bide unutmadan kamuran birara aksesuar dükkanı açıcaktı tecrübeliyim diyen arkadaşlara duyurulur

f w
    Hız Manyağı =)) _Darbe_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 33

Alıntı gurik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Değerli site yönetimi ve siz saygıdeğer forumdaşlarım.
    Bildiğiniz üzere kullanmakta olduğumuz ödüllü bir motor olan 1.4 fire 8.v motorlu gp araçlarımız hakkında asılsız ve insafsız bir şekilde dile getirilen bir takım konular ve yorumlar havada uçuşmaktadır. Maalesef ki sitemiz bünyesinde de bu tür konu ve yorumlar bazı art niyetli yada konu hakkında bilgisiz kişilerce sayısız defa gündeme getirilerek araçlarımıza ve daha çok biz kullanıcılara haksızlık yapılmaktadır. oysa ki biz 1.4 8 valfciler olarak araçlarımızdan performans ve veya yakıt tasarrufu anlamında bir sıkıntı yaşamamakla birlikte uygun kullanım şartlarında oldukça tatminkar da buluyoruz.Ayrıca biz kullanıcılar olarak bu motoru zaten tartışıp bilgi paylaşımı yapıyoruz.
    Fakat art niyetli ve dayanaksız suçlamalar ile konu şişirmesi yapılarak google aramalarında 8.valf fire motor çekmeyen,gitmeyen pancar motoru gibi dangalakça yorumlarla sonuç olarak karşımıza çıkıyor.
    Geçenlerde polisin biri bu 1.4 8 valfler çekmiyor gitmiyor bana zayıf geldi dedi. ben de bmw motora biniyorsun sana uçak versek anca keser dedim. ayrıca gidince de yapıştırıyorsunuz cezayı dedim. biz bunu 110 la giderken 5.7 yaksın diye aldık dedim.. Uzadı yanımdan gitti.
    Yani demek istediğim millet kafayı sıyırmış Trilyonluk yatırımlarla model motor üreten firmaların ve bizim akılsız olduğumuzu söyleyecek kadar efsunlanmış tipler var.
    Ey yönetim nasıl ki city konusunu bir başlık altına topladıysanız bu motor ve model konusunda da bir girişimde de bulunun lütfen. adamın grande puntosu yok satıp kamyonet almış eski arabası dizel grandeymiş,fire hakkında çekmez gitmez diye konu ve yorum atıyor. bu sonuçta bilgi ve google aramalarında kirlilik yaratıyor.
    Amacım asla bir otosansür uygulanması değil ama moderatörler kimin ne yazdığına baksınlar lütfen. adamın aracı fiat bile değil benim motorumu aracımı benim sitemde kötülüyor yaa.

GINA GELDİ ARTIK MİLLETİ BİNDİRİP MORARTMAKTAN.Ya çare bulun yada morartmakta kullandığımız benzin paramızı karşılayın...

Kesinlikle sonuna kadar haklısınız.
    GP 1.4 Active 77Hp + Vw Caddy Comfortline 1.6 TDI 105 hp

18. Bu mesajı için 3 kişi _Darbe_'ye teşekkür etti:

Engin Pişkin
    comanchee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34lüyüz biz
    Edilen teşekkür: 222

bu motor gidiyor.bunu arabaya koyan mühendis o kadar dangalak değil herhalde.gitmeme farklı geç devirlenme farklı birşey.araban çabuk devirlensin diyorsan alırsın 1,4 tjet.çok değil 10 yıl önce bile bir çok 1,6 atmosferik motorun torku 130-140 nm civarındaydı.aracın 115nm torku var üstelik 3000 dd'de bunu veriyor.buda bizim tasarruf isteğimizi karşılıyor.varsın rampada 5den 3e düşsün.gittiğim yere vardığımda beni elinde kupa ve şampanya şişesi ile kimse karşılamıyor.
    YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
    PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI

20. Bu mesajı için 3 kişi comanchee'ye teşekkür etti:

Egemen Gönül
    egmngnl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 12

Bundan 5 sene evvel bir punto aldık sıfır km de 1.4 fire active yaşım daha gençti hız konusunda problem yaşarmıyım diye düşünüyordum yalnız hiç problem yaşamadım 180km yi görüyordum daha fazlasına zaten uzun yolda gerek varmı bilmiyorum daha sonra o aracı sattık aldığım araçlar sırasıyla alfa romeo 147 peugeot 106xr w124 260e 93 doğan slx ve şuanda tekrar 1.4 fire active araç almış bulunmaktayım yakıtı parçası rahatlığı spor görünümü lpgde bana hiç bir problem yaşatmadı gayet güzel kullandım yine kullanıyorum bence 1.4 motoru kötüleyenler ya 2.0 motordan aşağıya binmeyenler yada alıp sıkılıp artık hiç bir şeyden tatmin olmayanlar.Ne olursa olsun GRANDE PUNTO olsun benim olsun saygılarımla

Kubilay REİS
    KASIRGAAA biancoangelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 472

Dikkat

1.4 Fire Motor 2 milyonu aşkın memurun olduğu bi ülkede tammm bir ekonomi arabası ve memur arabası... Hız da yapar ekonomide.... Aşırı gereksiz ivmelenme yapmaz. Zaten gereksiz.... İvmelenme yapaşamak isteyen arkadaşlarda 1.3 lt lik araçlarla değilde şöyle 2.0 lt bi araca binsinler.... 1.3 de az gelir belli bi süre sonra... Hatta 2.0 da az gelir..... Çünkü amaç farklı amaç ne biliyomusunuz macera aramak adrenalin şu foruma takılanların bi çoğu 40 yaş altı ve çoğunun damarlarında kan öyle hızlı akıyoki bide arabayı bulunaca offf hadi daha hızlısı yok senın ki şöyle yok benimki böyle. Offf sar babam sar nasıl olsa para nası kazanılır anne baba ne emekle büyütmüştür. Kimin umrunda kimin??? Eğer normal şartlarda Anne baba desteği olmadan kendi kazancıyla yalnız hiç katıksız öz kazancıyla almış olsa O arabayı değil 180 basmak valla gaz pedalının plastiği eskicek diye aklı çıkar.... Sözün kısası ben sizleri bilmem arkadaşlarda ben aracımla 150 yaptıktan sonra boş yolda içim acıyooo... Şahsen benim 1.3 lt arabam olsa 95 -100 lük artık herneyse ben senede 100-110u fazla geçmem.... Kaldıkı kendi aracımdada fazla geçimiyorummm. Burada hırslanıp hırslanıp yazmanın yok efendim fire kötü multi iyi yok şu berbat demenin manası yok. Asıl olan ne biliyo musunuz?????? NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTE sen atın arpasını verirsen dehh diyosun yoksa kimse kimseye 5 liralık benzin parası vermiyo... Herkes aracının kıymetini bilsin.... Allah bana bu nimeti vermiş diyede şükretsin..... Hatam varsa kusura bakmayın kimseye akıl vermek haddime değil...
    Konu biancoangelo tarafından (12/02/2013 Saat 22:43 ) değiştirilmiştir.
    Her ŞERDE bi HAYIR vardır...

Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!

23. Bu mesajı için 4 kişi biancoangelo'ye teşekkür etti:

ufuk kayael
    EMK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 84

Standart Emk

Alıntı biancoangelo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.4 Fire Motor 2 milyonu aşkın memurun olduğu bi ülkede tammm bir ekonomi arabası ve memur arabası... Hız da yapar ekonomide.... Aşırı gereksiz ivmelenme yapmaz. Zaten gereksiz.... İvmelenme yapaşamak isteyen arkadaşlarda 1.3 lt lik araçlarla değilde şöyle 2.0 lt bi araca binsinler.... 1.3 de az gelir belli bi süre sonra... Hatta 2.0 da az gelir..... Çünkü amaç farklı amaç ne biliyomusunuz macera aramak adrenalin şu foruma takılanların bi çoğu 40 yaş altı ve çoğunun damarlarında kan öyle hızlı akıyoki bide arabayı bulunaca offf hadi daha hızlısı yok senın ki şöyle yok benimki böyle. Offf sar babam sar nasıl olsa para nası kazanılır anne baba ne emekle büyütmüştür. Kimin umrunda kimin??? Eğer normal şartlarda Anne baba desteği olmadan kendi kazancıyla yalnız hiç katıksız öz kazancıyla almış olsa O arabayı değil 180 basmak valla gaz pedalının plastiği eskicek diye aklı çıkar.... Sözün kısası ben sizleri bilmem arkadaşlarda ben aracımla 150 yaptıktan sonra boş yolda içim acıyooo... Şahsen benim 1.3 lt arabam olsa 95 -100 lük artık herneyse ben senede 100-110u fazla geçmem.... Kaldıkı kendi aracımdada fazla geçimiyorummm. Burada hırslanıp hırslanıp yazmanın yok efendim fire kötü multi iyi yok şu berbat demenin manası yok. Asıl olan ne biliyo musunuz?????? NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTE sen atın arpasını verirsen dehh diyosun yoksa kimse kimseye 5 liralık benzin parası vermiyo... Herkes aracının kıymetini bilsin.... Allah bana bu nimeti vermiş diyede şükretsin..... Hatam varsa kusura bakmayın kimseye akıl vermek haddime değil...
    Düşüncelerinize aynen katılıyorum,insan kendi arabasıyla kendi kazandığı her kuruşunda emek vererek kazandığı parayla aldığı o arabayı gerçekten kullanmaya çekiniyo gözünden sakınıyor ve sizinde söylediğiniz gibi 1.4 Fire Dynamic den gayet memnunum sonuçta şehiriçindeki beklentiyi fazlasıyla karşılamakla birlikte şehirlerarasındada yeterli hıza ulaşmak gaz pedalına asılmakla doğru orantılı.bencede Fire gerçekten iyi bi motor,bunlar benim fikirlerim tabii,saygılar..

25. Bu mesajı için 2 kişi EMK'ye teşekkür etti:

26. 13/02/2013, 05:02

Yer imleri

Yer imleri