34pfj sanırım tam hatırlayamadım okmeydanı metrobüs durağındaki köprünün bittiği yan yolda park halindeydi stickeri gördüm ama kimdir necidir bilmiyorum yarın sabah yine aynı yoldan geçecem oradaysa daha net yazarım artık plakayı..
Printable View
34pfj sanırım tam hatırlayamadım okmeydanı metrobüs durağındaki köprünün bittiği yan yolda park halindeydi stickeri gördüm ama kimdir necidir bilmiyorum yarın sabah yine aynı yoldan geçecem oradaysa daha net yazarım artık plakayı..
dün emrequzeli gördüm birazdan gene oradan geçicem gene görücem galiba :)
La napıosun olum bırak peşimi. Gör arabamım halini berbat halde ..yıkanması gerekio garibimin :)
İşten eve evden işe olum hergün ;) vakit yok ancak haftasonunları yıkatabiliyorum..Hem yıkıyoruz da noluo eve gidene kadar yıne aynı :D
gördüm şimdi geçtim sizin ordan :)
Hayırdır sen nereye gidiyosun boyle hergün geçiosun bizim ordan?
otobüs spec abi :D dün ve bugün okula gidiyordum
Hımmm bugün karne mi alıosun sen şimdi :D
hee aynen abi aldık bakalım :D
taaa bursadan REALİST Mert abiyi gördüm :D
senide görcem az kaldı :D
16 BUR 20 fsm de görüldü :)
26 tz 855 onur poyraz maltepede park halinde beyaz 75 lik multijet
Öğlen 12 sıralarında Mahmutbey gişelerden Haramidere yönünde tek kapı orleans mavi DT .... plakalı stickerli üye..Baya bi arkasından gittim bi ara önüne geçtim flaşör yaktım falan ama tepki vermedi yanımdan geçerken deli mi bu gibisinden baktı sadece.
14 sıralarında Forum Bpaşa AVM otoparkına girmeye çalışırken GKH 56 stickerlı üye..AVM ye girmeye çalışıyorduk ben vazgeçtim izdiham vardı..
Üyelerimiz buradalarsa selamlar..
bugün eskişehir'de cuma pazarının sokağında ks 194 plakalı gri GP park halindeydi.