ama biz seninkini göremiyoruz
adam eskiycek diye garajdan çıkarmıyor arabasını yayan geliyor yaw yanıma
Printable View
ama biz seninkini göremiyoruz
adam eskiycek diye garajdan çıkarmıyor arabasını yayan geliyor yaw yanıma
Abicim yok ben hem boşuna yer kaplamasın orda diye getirmiyorum hemde ztn yıkatamadım bi türlü denk gelmedi o yüzden getiremiyorum..:) benim ki pis olunca senin kinin yanında sönük kalıyo abi..Geçen bi resim çektik ztn benim ki iğrenç cıkmış nerdeyse seninkinin yanında :)
o kadar da değil canım
sonuçta seninki evo bizimki grande
seninkinin içi yeter be
Abi öleyse ben haftaya yıkayıp getiriyorum..Olmassa resimleride update ederiz :)
:)) iş ikamet hangi semttesin belkide ondandır gördüklerimin hepsinde yoktu sticker bu gün bir arkadaşla daha tanıştım yeni almış puntosunu 2006 sport 06 BD 7068 benim lpg taktırdığım yerde tesadüfen karşılaştık sticker görünce yapıştım adam bana sanki yıllardır tanıdığın birine rastlamışsın gibi yaklaştın ne güzel diyor bende punto kardeşliği bu dedim gülüştük umarım woswos çuları geçeriz oğuzhan senide yakalarım mutlaka merak etme :))
bu sabah 10:30 civarı e-5 pendik köprüsü altında 34 gka 10 plakalı evoyla korna sellektör selamlaştık
Pendik Zümrüt Cad. ( Pendik Köprüsüne varıştan önceki sağda kalan cadde) kırmızı,stickerlı gp görüldü.sanırım 34 PMS 17 gibi birşeydi plakası.
dün gece 11 gibi yeşildere yolunda gördü beni :) iki kornalaştık
16 FOE 76 kent meydanında görüldü :)
34 EN 9707, Bordo Tek kapı GP
Bu akşam saat 7 - 7,30 civarlarında bizim sokağa giriş yaptı :)
Bahçelievler
26 plaka bej gp yenibosna koçtaşta..
Bugün pursaklar opet benzinliğinde stickerlı kırmız evo gördüm, muayne için koşturduğumdan araç sahibi ile görüşemedim.
tamam hadi öyle olsun bakalım
inşallah yine karşılaşırız bu sefer durup laflayalım bari
35 mnu 32 tek kapı tatnyum gri emotion
ksk iskele karşısında bir bayanı almak için park halinde :)
35 bhs 19
cuma günüde tren garanın orada tek kapı gri gp camlar sonuna kadar inmişti karizma akıyodu bee :D
birde bugün otobüs garında arabanın yanına giderken beyaz skydomelu 35 av plakalı renkli stickerlı bir evocu arkadaşı gördüm arabada olmadığım için selam vermedim yanından geçtim .gerçi yanında arkadaşları wardı :)
Dün Orçun abinin aracını gördüm.. :D