ilk defa sizlerden birini grdum =)en9707 kale centerda gordum artık hangi arkadassa bilmiyorm
Printable View
ilk defa sizlerden birini grdum =)en9707 kale centerda gordum artık hangi arkadassa bilmiyorm
ali osman hocamı gördüm ve hergün görüyorum hanımlar aynı okulda çalışınca :) sticker çok yakışmış hocam :)
dün akşam çengelköy de bravo sercanın aracını gördüm
çınaraltı kahvenin orada park halindeydi... :)
bu akşam 21.00 civarı boğaz köprüsü yolunda altunizade tarafında kadıköy
yönüne doğru stickerlı gri evo gördüm korna çaldım ama telefonla konuşuyordu
sanırım farketmedi, plakayı hatırlamıyorum malesef... :)
evet biliyorum durumları biz de düğün telaşını yazın yaşadık zor oluyo baya..konuşuruz inşallah:)
FaR plakalı aracı saat 13.30 sıralarında karşı yönde köprüye girerken gördüm ben o sırada tam tersi istikametteydim..
İlkercim formumuzun en çok bu yönünü seviyorum. Hiç yüzünü bile görmediğimiz insanlarla sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi karşılaşıyoruz..
Bu arada ben Başkent Doğalgaz da çalışıyorum evde gölbaşında dolayısıyla istikametim Genellikle necatibey inönü bulvarı yada beşevler konya yolu oluyor.. İnşallah karşılaşırız bir gün..
Bugün Coşkun abimin yanındaydım..Onun arabasını gördüm o da benim arabayı.Bugün benim araba yeni yıkattığımdan mütevellit daha bi can alıcıydı :) ..Buyrun birkaç resim hatta ..
Az önce iş yerimin karşısından (elmadağ) 34 zy 6450 plakalı harika skydome'lu beyaz evo geçti. Bayıldım, çok çekici duruyordu :)
az önce evolodi onurla beraberdik
ben artık trafikte bir punto gördüğüm zaman; kardeşimi görmüş gibi oluyorum....
Oğuzhan aynen katılıyorum sana şahsen ben fazlası ile yaşıyorum bunu sen doğal gaz satışındamı çalışıyorsun geçenlerde maltepeye geldim saat arızası nedeni ile gaz felan da aldım gördümmü acaba die kafam da ampul yaktım :)) inşallah karşılaşırız.Allah'a emanet ol
Forumu takibe başladığımdan beri her Punto'nun arkasına bakmaya başladım. Eşimin beraber yürürken bu durumdan sürekli şikayet etmesi üzerine sonunda dün anlattım forumu ve sticker konusunu, artık o da bakar heralde:)
Neyse, dün akşam 9'a doğru 06 DD 1247 plakalı gri punto Bahçeli 7'ye giriş yapıyordu.. Umarm arkadaşımı güzel havanın tadını çıkarmıştır :)
35 AV Beyaz Skydome'lu evo geçenlerde sahil yolunda trafik sıkışıklıgında arkalı önlü gittik bayan vardı ynnda korna caldm ama öyle işte.
bugün CLN 23 çilem 'i gördüm aslında önce o beni görmüş :) benim aracın arkasına park etmiş :) punto tr kartlarından bırakmış,sonra da bana msj atmış :)
bugün köprü çıkışında 34 fe 0459 gri punto gördüm selektör yaktı 2 kere ama selam vermek içinmi anlamadım tam bizdendir diye bnde dörtlüleri yaktım :)
35 dnd 78 ( mert35) gördü beni :)
35 bhs 19 alsancak cumhuriyet meydanı arkası (01:30 gibi)
geçenlerde alsancak gündoğdu meydanında 35 ecv 18 siyah evo
forum bornova tek kapı siyah 35 kdh sanırım