bugün de öğle saatlerinde Espark'ın açık otoparkında tt 632 plakalı gri GP park halindeydi.
Printable View
bugün de öğle saatlerinde Espark'ın açık otoparkında tt 632 plakalı gri GP park halindeydi.
puntoaz cevikbir meydanı 19,30 civarı
Ankara.Bu akşam (1 şubat 2010) 17:00 civarında 06 BT 8007 arkadaş yenimahalle MİT'in orda evimin önünde beni solladı. sanırım Yenimahalle istikametine gidiyrdu.
34 AY 2878 çapa tıp fakültesinin arka çıkış kapısında:) son bir haftadır nerdeyse hergün orda :)
Gördum gördüm...:D:D:D 14.30DA Anadolu caddesi AGUS(La Cordelio).
Saat 15:30 itibariyle 06 DD 1247 plakalı beyaz skydome'lu üyemiz Armada kapalı otoparkında kameralarımıza yakakanmıştır :) :)
şu anda saat 16.31 caddebostan da stıkerlı kırmızı renkte gp gordum ama plakayı okuyamadım bayan cok hızlıydııı....
özdemdir:)
Bugün 16 00 sularında gaziantep özsüt 'ün önünde sticklerlı beyaz bir punto görülmüştür,plakayı okuyamadım.
35 hmj 99 plakalı evolodi nickli forumdaşımı kırmızı ışıklarda yakaladım :)
nyhatsu park halınde fuar önü
kilim otel onunde 34 j 6274 egzotik
vay hafiye gibisiniz yaw, öle herkesi her gördüğünüz yerde yazmayın, mazallah :D
06 YN 5** alper - kordondan liman yönüne doğru gidiyordu, tavacı recep ustanın önünde karşılaştık. son anda farkettim slmlaşamadık.
bugun bahçeli leman kültürün önünde Stikerlı 06 UU 714 arkasında kırmızı bi GP daha vardı. 20 - 30 Mt ilerde de 2 tane birisi Gri diğerinin rengini unttum 2 tane Gp park halindeydi.
buluşmamı çevirdiniz haberimiz yok :D