dün akşam saat 17:30 gibi kemal abi (plastro)'yi mersin sahilde gördüm sanki.
Printable View
dün akşam saat 17:30 gibi kemal abi (plastro)'yi mersin sahilde gördüm sanki.
dün akşam kahraman kardeşimle birlikteydik :D 1. geleneksel GrandePuntoTR buluşmamızı gerçekleştirmiş olduk biraz action biraz adrenalin hayırlı uğurlu olsun :D:D
bugün egs parkta slmlaştıgım GP ci kimdi acaba yaşasın GP forum kardeşliği :)
kırmızı bir GP di
dün aksam forum alt otoparktan cıkarken halilimin abiyi gördüm....biraz lafladık...:siritma:
(halilim abin arabayı sürerken resmen yatıyor,üstüne bir battaniye örtesim geldi...:siritma:)
Bugün Optimum'da, bu aralar foruma pek uğramayan "number0ne"ın (Fuat) aracını gördüm park halinde...
https://forum.grandepuntotr.com/members/number0ne.html
Sabah Viranşehir'de Bilen Oto servis müdürü Özkan'ı gördüm. Özkan 1 mesaj at şu foruma yaw :)
https://forum.grandepuntotr.com/members/ozkan33.html
Bizimkilerde eski eve taşınıyolar yaza kadar 173 sok. Seni tansaşın ilersindeki 3 yol ağzında park halinde görmüştüm :)
basınsitesinde büyüdüm, 4 yıl önce bornovaya taşınmıştık şimdi tekrar taşınıyolar basınsitesine ama malesef 3-4 aylığına (umarım uzar :D:D) ama yinede izmirde olduğum zaman haftada 2-3gün gidiyorum basınsitesine. Daha çok görürüm abi :D:D
bugun çiğli kipaya giden grandepuntotr üyeleri kimse çıksınlar ortaya:P çiğli kipa kapalı otoparkında 2 adet gp gördüm sticekerlı ama plakaları aklımda kalmadı:D:D:D
bugün Uşak Migros'un önünde park halinde 35 plakalı siyah GP vardı hatta arkadaşımla jantlarına baktık yanından geçerken. sticker varmıydı dikkat etmedim
hmm çğli kipadakilerden biri ben olabilirim galiba 2-5 arası ordaydım (kırmızı punto). diğeri kim?
diğeride 35 AC ????:Dtitanyum gri rengi vardı ama kim oldunu bilmiyorum valla:)
annnaaa.... anılım sen kipadamıydın :D varya nerdeyse kipa ya gidecektim bugün heheheh nerdeyse yakalanıcaktım yani :D
anıl yanılmıyorsam bostanlı da oturan bir arkadaş tı o çünki oralardaki tek gördüğüm sticker li titanyum o deaktif bir arkadaş idi adını bir hatırlayabilsem... :D
abimm geleydin ya yakalardım seni orda:Dabi ilk pazarım değerlendiriyim dedim gittik gezdik geldik:)
valla bostanlıda bi titanyumgri bendim:Dbi adet daha gelmiş heralde belki bostanlıdan değildir:):D:Dyaw daldım flood yaptım kusura bakmayın...