güzel yerde oturuyomuşunuz yaw
Printable View
güzel yerde oturuyomuşunuz yaw
Bugün saat 19:00 a doğru, tunus caddesi üzerinde Çağrı kardeşimin body kitli aracını gördüm. Araç pırıl pırıl (maaşallah) sağ şeritte, burnu yola dönük olarak park halindeydi. Tint Cafe falan civarlarında takılıyordu sanırım kardeşim. Eyvallah! Takılacak tabi, adam fiyakalı araç yapmış ;)
20/12/2008 cumartesi günü anamurda 33 LY 848 özcan yıldırım (onurcan) arkadaşımızın aracını gördüm sticker'lı ayrı bir güzel olmuş.
ben bugün 11 tane birden gördüm.pardon biri bendim..karayollarında:laugh000:
26.12.2008
Saat 13:30'da Kemal abiyi ( Plastro ) atayurt'da gördüm.
Saat 15:00'da Onur abiyi ( Honer Cooper ) silifkede gördüm.
Saat 15:15 gibi Onur abi ile konuşurken önümüzden tekrar Kemal abi geçti egzotik kırmızı süp-per dikkat çekici puntosu ile..
Halil bende sizi görebilseydim ne güzel olurdu ben şuan anamur'dayım, hayırdır silifkeye iş içinmi gittin.
27/12/2008 Cumartesi anamurda 33 LY 848 özcan yıldırım (onurcan) arkadaşımızla karşılaştık tanıştık üye arkadaşlarımızla karşılaşmak çok güzel bu arada anamurdada baya grande punto sayısı çoğalıyor.
Yahu Mersin mi çok küçük, yoksa hep aynı yerlerde dolanıyorsunuz siz? :)
+1905 kesinlikle çok dikkat çekici özellikle şehir içinde 100 km/h civarı hızda dahada dikkat çekiyor:cool0000:
(Kemal hocam orası şehiriçi değil diyecek şimdi):agri:
allah güzel günlerde binmeyi nasip etsin.Kemal hocam benle halil Silifkenin girişindeki (trafiğin karşısındaki) Total petroldeydik.Bizim elemana gıda alıp yıkattırıyordum yaramazı.
Abi kaptırmış gidiyordun acelen vardır diye düşündük.
Dün Akşam, Çetin Emeç, Hürriyet Caddesinin girişindeki Peynirci'nin önüne 42 US 009 plakalı üyemizin aracını park halinde gördüm. Hatta eğer Peynirci'deyse çıkışta beni beklesin diye arkasına park ettim ama gelen giden olmadı. :)
Plaka kayıtlı değil maalesef. Konya'dan birileriyle tanışma çok hoş olurdu aslında ama kısmet değilmiş..
dün akşam mezitli selay mobilyanın orada halilimin eski aracını gördüm. sticker duruyordu hala. foruma üye mi halil arkadaş?
06 AR 5204
https://forum.grandepuntotr.com/members/leo.html
Bugün akşam üstü, İstanbul yolu-Eryaman girişine yakın gördüm. Aracı, kaldırıma doğru çapraz bir şekilde, gelişigüzel park edilmişti. Sticker'ı görünce, durdum, geri geri geldim yanına. İçinde kimse yoktu. Araç, kaza yapmamış ama hasarlı gibi duruyordu! Uzunca bir fren izi vardı... 10 dk. falan oyalandım, gelen giden olur mu diye, kimse gelmedi?!. Sanki, çalınmış da hırsız oraya bırakıp kaçmış gibi bir durum vardı!
Uzun süredir girmemiş foruma ama var mı aramızda tanıyan Bilal'i?
:( Dilerim kötü bişey olmamıştır..