Ufuk Mersin'de araba İzmir'de bu stikır işi iyi oldu. Araba çalınırsa burdan bi haber vermek yeterli olur bence. polisten daha çabuk sonuca ulaşırız :)
Printable View
Ufuk Mersin'de araba İzmir'de bu stikır işi iyi oldu. Araba çalınırsa burdan bi haber vermek yeterli olur bence. polisten daha çabuk sonuca ulaşırız :)
konak sahil yolunda 33 fv 137 plakalı siyah punto evo beyaz stickerli
antalyaya gelirken kırmızı punto gördüm, bayağı önlü arkalı gittik taşlı yolda koptu gitti valla
45 uu 087 plakasıydı
ben de ilk buluşmada sticker alıp yapıştırayım Punto'ma artık beni de görünce trafikte yazın buraya :)
keykavus.... Kemal Abi... bağlar caddesinden üniversiteye doğru gidiyordu... balkondan gördüm......
ataturk kapalı spor salonununun önùnde.35 ef 585 arizona bej.jasmine nickli uye.foruma yeni uye oldu sanırım:D daha önce görmemistim kendisini.ben siyah krakerimi yanına park ettim oda ben gormustur:D
:D
Hmm..Pek bilmiyorum buraları 7 ay oldu gelelı karsıyakadaydım..Aynen dedıgın yerdeyım Mert beklerim...
VALLA ARKADAŞLAR
2035 km yol yap forumdan ne kimseyi gör
nede kimse seni görsün olacak iş değil yaw
acayip canım sıkıldı bu işe benim
istanbul - bursa- balıkesir - manisa - izmir - kuşadası - fethiye gidiş-dönüş
GELDİM TABİ DENİZ
niye görmedin beni len
Abi gezenti degilimki..İş ev ev iş..hafta sonu cumadan cesme pazar aksamı yıne ev..
07 BJM 01
15dk önce gördüm Dünya Göz Hastanesinin orada, acelem vardı korna çaldım geçtim :)
tesekkr ederm abicim
arkdaslar arabam uzun süre izmirde olucak nerede görürseniz lütfen haber werin babam kullanıo.nerde oldugunu buradan takip edm bari:D:D bu dewrde babana bile güwenmicksn:D genelde forum bornovada olur cnkü oraya yeni bi yer actık..dolomiti ice.grande puntotr üyelerine %50 indirim
:D şşşt takip etme adamı :D işleriyle ilgilensin... :D