sen nerelerdesin bakim kaçak yinemi ankaradasın günü birlik beklede bari buluşmaya katıl :)
Printable View
sen nerelerdesin bakim kaçak yinemi ankaradasın günü birlik beklede bari buluşmaya katıl :)
Ateşmi aldın arkdaşım bi soluklansaydın bari :)
ya beni niye kimse görmüyor yaaa :'****'( :P şaka maka farabinin girişinde 34 ts 374 kiminki bu kartta koydum ama camına :) foruma girmiyor heralde
İstanbul gör beni:D
Uğur abi istanbulun neresindesin? :)
bende gecen gun gordum. adamın yanına gelıorm. basıp uzaklasıor. yanına gelıorm basıp uzaklasıor. bende dedım selam vermek ıcın kovalamıım adamı xD
chat yapmayalım arkadaşlar
bu tür paylaşımlarımızı özelden yapalım:cool0000:
he bu arada mert bende pendikteyim haberin ola
bugün serviste 3 araç yoldada 2 tane gördüm :D düzdü arabalar plakalarıda hatırlamıyorum..
Ertuğ niye düz falan diye aşşalıosun :):)arabaları yaa aip aip valla :):) banada aldıracan bitane :D tjet en sonunda :D
galiba 16:00 sularında beşevler metronun ordaki benzinlikte femoliyi gördüm :) park halindeydi arabanın başında dikiliodu :)
bizim okulda(çankaya üniversitesi) varmış forum üyesi laciver punto 06 na.. yalnış hatırlamıyosam..bide tobb üni. önünde saat 16.30 civarı siyah 61 veya 81 plaka siyah punto gördüm önüm kalabalıktı yakalayamadım :)
düz derken modifiyesiz anlamında söyledim:D