dün akşam karşıyaka lunaparkının arka sokağinda bir grande punto üyesi gördüm plakasının ortası aklımda değil ama:D 35 *** 32 şeklinde.arabaları dipdibe park etmişiz:D
Printable View
dün akşam karşıyaka lunaparkının arka sokağinda bir grande punto üyesi gördüm plakasının ortası aklımda değil ama:D 35 *** 32 şeklinde.arabaları dipdibe park etmişiz:D
Aracın rengı kum grısı gıbımıydı
yok abi ya açık mavi tonunda:sweatingbullets:
Dün Eskişehir İnönü İlçesinde benzinlikte gördüm . Port bagaj vardı.. kımızı bir renkti... plakayı göremedim..
Beyaz stickerlı gri bir GP dün akşam Balçova Koçtaş önünden geçiyordu. Plakası sanırım 35 xx 571'di.
35NV571 iyte teknoloji geliştirmede
kütahyada üniversitenin onunde kırmızı 16 kv 222 plakalı güzel bir arac gordum
pek aktif değil ama: https://forum.grandepuntotr.com/members/16kv222.html
Cuma Sabahı Sahil Yolunda Sticker lı Mavi Punto Görmüştüm Sellektör Çaktım Plakaya dikkat Edemedim Yağmur Yağıyordu.Soluna Geçtim bi kaç Saniye Beraber Gittik Baktımda İşte Yağmur Yüzünden Göremedim İçini :D Sonra Bastım Gittim. ßen Siyah Punto evo 34 EY 2476
06ba1533
Cuma günü, 100.yıl arjantin pidecinin arka tarafında park edilmiş vaziyette duruyordu :)
(dün) cumartesi Elvankent'te Gimsadan yukarıya doğru çıkan mavi 06 B.. plakalı beyaz sticker vardı. malesef bende araba yoktu selam veremedik o yüzden :)) oralarda mı oturuyor acaba o arkadaşım ?
eskiizmirideki öz urfanın önünden geçen gördüm mavi punto plaka aklıma kalmadı :( 2 gün falan oldu göreli 35 hs miydi bişidi ama :S
Sarıyer de gri bir punto EVO var sahibi kimdir:)
Dün çeşmeden gelirken otobanda bebeyaz bır Gp gördüm arka camda sticker vardı...
Bugun Kentpark ta gri ticker li eo gördüm arkasına park ettim ama ben cıktıgmda hala orda duruyordu slmlar :D
07 plaka kütahya cevre yolunda koyu gri renkli bi puntoyla karsılastık baya inceledim arabasını =)
sticker'lı evo benim ben orada çalışıyorum pets worldde oyüzden araç bütüngün orada..kentparkta