Aynen bende gördüm biriside sky doommm luuu :=)) beyaz mı desem gri mi desem punto evooo...yalnız saydım ben 12-13 tane vardı. eee tabiki hepsinin plakasını alamadık. adamlar hızlı bir anda gözden kayboldular.
Printable View
saat 07:30 da serinkuyu-şemikler girişinde hareket halinde 35 cyj 12 plakalı mango turuncu 5 kapı grande punto görüldü. cam altındaki krom çıtaları çok güzel gözüküyordu. ::)
sayfada yaptığım araştırmaya göre daha önceden canan okyar hanıma aitmiş sanırım. bir izmir buluşması sırasındaki üzerinde beyaz iki çizgi yanında abarth yazısı ile çok güzel gözüküyormuş. ama bugün gördüğümde üzerindeki çizgiler ve yazılar yoktu. eğer yanlış görmediysem bir de yeni sahibi tarafından satılmaya çalışıyor.
06 R ... plakalı stickerli siyah grande punto sabah 8.30 sularında kızılay meşrutiyet caddesinde görüldü :)
palladiumda 34 SMJ 97 kırmızı gp görüldü. sticker yoktu ama forumdan hatırlıyorum sanki...
Artık bende stickerlıyım :) Kastamonulu üyelerin dikkatine
Hafta sonu ordayım inşaallah...Kaç kişi var Kastamonudan forumda???
06 BT *** Dün akşam konya yolunda saat 23 gibi siyah grande gördüm. plaka tanıdık geldi sanki ama emin olamadığım için selamda vermedim.. Ertuğun aracına benziyordu..
34 NZP sislide aynı yerinde tekrar gruldu bı sefer yayaydim eğer aracında olsa idi bı selam verirdim :)
06 ka 586 neworleans mavısı gp camları acıktı baglat mıgrosun karsındakı ara yolda golgede beklıyordu .plaka yanlıs olabılır belkı
izmir çankayada 35 GA 7355 görülmüştür,çekmiş kenarıya yakmıs 4 lüleri bişeyler arıyodu :)
ya bu sticker ı nerden temin edebiliriz hocam..
54 plaka stickerli beyaz gpunto. Yenibosna civari e5 te goruldu. Selamlasildi gorev tamamlandi :)
19/08/2011 günü akşam 17:30 - 18:00 arasında trafikte seyrederken bir Citroen C4 aile versiyonu tipinde olan bir üye abim şu an ismini nickini hatırlayamadım trafikte bana işaret edip forumdansın dimi dedi , akca37 siniz dimi dedi, kendisinin de Kastamonu da tek olarak bildiğim mavi punto evosu var, ben değil o beni görmüş oldu :) epeyce forumdan üye sayısına ulaştık ancak hala bir buluşma yok :(