pazar günü Acrep Onur abiyle beraberdik.ondan önce cumartesi günüde 06 YCG 38 kırmızı Ali abinin eski gp siyle beraberdik :)
https://img206.imageshack.us/img206/...lotoilkts6.jpg
Printable View
pazar günü Acrep Onur abiyle beraberdik.ondan önce cumartesi günüde 06 YCG 38 kırmızı Ali abinin eski gp siyle beraberdik :)
https://img206.imageshack.us/img206/...lotoilkts6.jpg
Az önce konya yolu aşti civarında ömer06 ömer bedir ile selamlaştık,
aracı resimlerden daha güzel en azında benim araçtan daha temiz durumdaydı :D
Bu sefer ufak bir aciliyet vardı durdurup tanışamadık ama bir dahaki sefer tanışmak dileği ile diyorum.
Dün gece punto_can ali can ile selamlaştık, plakadan emin olamadığım için durdurmadım, ali can da hiç oralı olmadı zaten oda benim aracı tanıyamamıştır :D
benim araç hep öyle abi zeynel abide bilir temiz hep :) hastalık bendeki detailing hastalıgı varda :)
aştiyi geçtikten sonra ilerde makası ve dumanı gördüm abi ufuğun önünde :D
vaktim olsaydı cidden konusurduk biraz gazlardır dumanlardık tokatlardık milleti :D
bi dahakine haberleşip buluşalım Orhan abi olurmu:)
biz niye buluşmuyoruz ozaman :)
temizlik için imkanın varsa ne güzel ömer, temizken her araba ayrı güzel.
Bu arada baktım sen öne geçtikten sonra senin eksozdan hafif duman geldi dedim basacak heralde benimde acele var zaten yüklendim hafiften ama sol şerit hep dolu olduğu için makas atmadan gidebilmek mümkün değil.
Bir dahaki sefer inşallah.
İmkan olsa bende yapmam değil, yadırgamıyorum :D
takılıyorum alican :D ne var milletvekili varsa oda bizim vekilimiz değilmi :D
haklısın abi :) keşke dursaydım diyorum şimdi :)
hep beraber bir yerde duralım oturalım ozaman diyorum bende :)
34 ua 1414
mavi. arka cam da logo ve imza vardı...bahçelievler gold un yolu üzerinde...yol verdim geçsin diye.
Dün akşam beylikdüzündeki yeni evimden eski evime giderken siyah gp 34 ev 1007 sticker felan yoktu ... Gerçi bendede yok ya... :)
34 GLR... sonunu hatırlayamadım, kadıköyde görüldü.. rengi çok güzeldi bu arada :)
bugün bahçeli 7'de 50 es 021 plakalı new orleans mavisi, stickerli gp park halinde göründü...
2saat once 34 DC 5273 turuncu stıckerlı evo goztepede goruldu..