50 es 021 Araç Bnm :) Şuan Kardeşimde :)
Printable View
Öğlen saat 13,00 gibi, maslak ta 34 EG 9489 ( galiba ) kırmızı renk, turuncu stickerli , güneş gözlüklü yakışıklı bir kardeşim görülmüştür.
Sayın Bedir iyi yakalamışsın, 06 YUZ 97 Park olayını aşmış. Böyle park ediyorlar, sonra Marşpiyeli sürttüm diye konu açıyolar...
bende izmir'e geldim geleli kimse göremiyorum ne oluyor yaw ? :D
abi valla nasıl oldu bende anlamadım aöf sınavına gittik okulun bahçesine girerken onur abiyle karşılaştık oda aynı okulda sınava giriyormuş sonra beraber kahvaltı felan ettik sınavdan sonrada beylikdüzüne dükkana geldik arabayı felan yıkadık işi varmış öğlen gitti plansız oldu yani :)
41 NZ 631 Akşam saatlerinde zafer plaza yakınlarında görüldü:)
19 Eylül saat 12:00-13:00 saatleri arasında Cebeci Ank Ünv. Hast civarında Hasbahçe isimli işyerine yürüyerek eşimle giderken aşağıya doğru 06 BG ..... sonunu hatırlayamadığım bir mavi gp gördüm, araç arkasında sticker vardı, o esnada benim araç hastane bahçesindeydi, 20 Eylül de ise Çetin Emeç bulvarı üzerinde Tuncay abime 01Ocak2011 e rast geldim, sonra Cinnah yokuşunun orda bir yerde durup ayak üstü sohbet ettik 5-10 dk tanıştık konuştuk, kısa bir ank buluşması yapmış olduk, çok iyi de oldu görüştüğümüz, birkaç gp üyesi arkadaşları da görmüştüm ama telaşeli olduğum için ve o günde ank patlama olmuştu, üzüntümden ne yazabildim ne de hatırlayabildim plakalarını...
Emrullah bey ile tuncay beyin arabalarının marşpiyelleri simetriyi tamamlamış sanki :)
Dün akşam saat 8 civarında izmit - gölcük'te meslek yüksek okulunun oradaki kavşakta 41 AZ 612 plakalı gri active multijet görülmüştür :)