Burak abide bi kaç tane kalmıştı NOZER nickli üye..
Bir dahaki buluşmaya gelin alın :D
Printable View
Haci bulusmaya milleti toplamak icin mucadaleye dewam
Dun saat kac gıbı dıyım 3 bucuk 4 gıbı kozyatagı cıkıs kopruye gıden kırmızı sıslerı led olan abımı gordum korna caldım ama benım altımda clıo symbl vardı bırde kurtkoy cam koza otoparkında grı punto team stıcker lı arkadas selam olsun burdan ona :D
wayyy abıııı :D
35 ea 0783 gp,bugün servis beklerken önümden süzüldü :)
06 bf 8191 plakali stickerli orleans mavi punto su anda anadolu bulvarinda onumde yuruyor. Sehirler arasi otobusteyim selam veremiyorum. Bugun semahhatin abi omer ve ibo nunda gorulmesi bekleniyor. Ankaradayim :)
:)) sabah 08:10 gibi 67 LE 964 plakalı stickerli punto dolmabahce tüneline girerken görüntülendi.. selamlastık korna ile :)
dün gece Yeşildere yolunda,buca kavşağının biraz gerisinde kırmızı skydome yada tavanda film vardı bilmiyorum bi punto gördüm ama bizden midir değilmidir bilemedim
35 AV 7772 buca da hipodrom haraların oraya giderken park halinde gördüm sticker yok ama abarth spoiler vardı kesin bizden :D
antalyada olupta elinde fazladan sticker ı olan arkadaş varmı
Bu akşam 34 CMC89 kırmızı skydoomlu grande millet caddesindeydi.
35 mga xx park halinde gördüm ama gördüğüm yerin ismini bilmiyorum :D
3 gün önce sabah 7:40 gibi 16 km 471 siyah punto abarth logolu arkadaş bursa esentepe lambalarında beklerken yanımdaydı selam vermek istedim ama görmedi :) stickerden tanıdım aracı ...
34 U 4303 Avcilar sahilde goruldu :)
54 YU plakalı beyaz GP..
Bahçelievlerde görüldü..
Korna çaldım dörtlü yaktım ama anladığını pek zannetmiyorum abimizin aracımdan dolayı :D