34 zs 3491 Plakalı araç görüldü.Cuma günü 10-08-2012 19:00 suları küçükçekmece Beyaz gp.
Printable View
34 zs 3491 Plakalı araç görüldü.Cuma günü 10-08-2012 19:00 suları küçükçekmece Beyaz gp.
37 AU şirinevlerde şu aksesuarcıların egzoscuların bol olduğu yolun üstündeki yolda park halindeydi. Hemşehrim gelmiş istanbula bakındım biraz ama kimsecikleri göremedim.
Okan adar kibrissehitlerde denizlide goruldu korna calindi ama arkadas kaldirimdaki kiza bakiyordu ; )
galiba banada öyle geliyor bu sıralar çok görülmeye başladı :D
valla eraycim bu işe bir dur demek geceleri park lambalari sisler inceden gitmeler yüksek sesli müzikler gidişat kötü :D
34 FK 2838 Grande Punto Sivas Koyulhisar Sarıkaya Köyünde görüldü, tanıştık , yemek ve çay içtik. 2 punto aynı köyde aynı evin önünde çok dikkat çekti , görenler şöyle bakmadan ve sormadan geçemedi evin önünden...
bu forum insana neler yaptırıyo :)
15 dk önce çeşme otobanında kapatmış geliyordum,en sağ şeritte sticker gördüm öle bir frene bastım ki adamda şaşırdı :)
39 LN 184
geçtim arkasına selektör yaptım,otobanda kenarıya çektik :D abi dedim böle böle 2. el almış hiçte farketmedim o stickerı akşam akşam kaza yaptırıyodun dedi,bende bu saatte izmirde kaza olmaz dedim bayramlaşıp yola devam ettik :D
bugün istanbuldan ayvalık-izmir yönüne giden bir sürü gp, evo ve punto gördüm :) içlerinden bir kaç tanesi foruma üyedir herhalde. hiç bu kadar puntoyu peş peşe gördüğümü hatırlamıyorum :) ters istikametteydim plakalara pek bakamadım
antalya çamyuva migrosun onunde siyah bir evo görüyorum 07 k 29.. gibi plakası vardı sahibini hiç göremedim daha :D
evet mertin aracı...https://forum.grandepuntotr.com/gara...-evo-07-a.html
azönce hiltonun karsısında siyah 06 bt 4518 görüldü beyaz jantlar karanlıkta on numara duruyordu :D
Akşam 2 tane gördüm, sefaköy 5 yolda. Ve maalesef kaza yapmışlardı. Ben çekilirken gördüm. Sanırım kapışıyorlardı. Ve yaralamalı bir kazaydı, ambulanslar vardı olay yerinde. Umarım forumumuzdan değildir ve umarım hafif atlatılmıştır...