Bu egzotik kırmızı çok tatlı 1 renk. Zaten aracı almaya göz koyduğumda beni ilk cezbeden bu renkti, ateşli ve seksi...:)
Printable View
Bu egzotik kırmızı çok tatlı 1 renk. Zaten aracı almaya göz koyduğumda beni ilk cezbeden bu renkti, ateşli ve seksi...:)
Sabah 8:30 sularında Çukurambar'da Gri punto görüldü. Abarth şeritleri ve stickeri vardı, yanlış hatırlamıyorsam plaka 06 TLN. Aracı tanıyamadığım ve stickeri sonradan gördüğüm için selam veremedim, buradan selamlıyorum :)
talha'dır o (06 tlh 77) dumanlı dumanlı gidiyordur :)
Evet şimdi profilden baktım, Talhaydı :D Acelem olduğu için 90 saniyelik kırmızıdan kaçmak adına sağa dönüşten girip karşı yola çıkmaya çalıştım, o sırada Talhanın önünde buldum kendimi, duman göremedim ama çok ters baktı bana onu görebildim :gunsmilie::gunsmilie:
34 SSL 20, siyah grande punto 23.20 sularında görüldü,selamlaşıldı...
@ Altunizade çevreyolu
16 LEP 56 plakalı araç Ankara-İstanbul yolu üzerinde görüldü selamlaşıldı ama forum üyesimidir bilinmiyor :motorcu:
Dün 19.00 civarında Çaki, Batıkent-anıt iş merkezi önünde park halinde görüldü.
34 ERC 67 kırmızı tek kapı gp bu gün Gençlerbirliği-beşiktaş maçı sırasında Ankara 19 mayıs stadyumu içinde park halinde görüldü,o aracı oraya nasıl soktun merak ettim?
aksam 23:00 gibi 06 R ... stickerli punto kolejde görüldü selamlaşıldı :)
34fk2813 punt0 nickli omer abimle bogaz koprusu uzerinde selamlastik seviyorum bole puntolarla yolda selamlaasmayi ama beni linea ile tinlamiyor stickerimi fark etmiyolar
hiç 09 astra gören yok mu kardeşim illaki g.punto-evo-bravo mu olmak zorunda :D
Bende 1.5 senedir sticker var daha kimse görmedi:)
Bendede alışkanlık yaptı nerde punto görsem sticker varmı diye arkasına bakıyorum.