Dün akşam saatlerinde Eğitim fakültesinin karşısında çarşı istikametine gelirken ardımdan bir punto kovalıyordu yol verdim zannediyorsam forumdan bir arkadaşımız hemşomuzdu 358 kırmızı gp ?
Printable View
Dün akşam saatlerinde Eğitim fakültesinin karşısında çarşı istikametine gelirken ardımdan bir punto kovalıyordu yol verdim zannediyorsam forumdan bir arkadaşımız hemşomuzdu 358 kırmızı gp ?
35 kts 45 plakalı mehmet ali abi görülüp selam verildi :)
punto s bugun gunundeydi, kozyatagindan kavacika 34 VL **** plakali evo tokatlandi, aradan bi de transit cikarildi :)
arkadaşlar bu mahmutbeyde shell in orda sürekli siyah gp görüyorum kimdir?
bugün gebze organize sanayi, ser bölge içinde 34 EN 6991 e rastlanmıştır.. hemen arkasındaki araçtaydım, ben şirketin arabasında olduğumdan rahatsız etmedim, kanıtı da burada :)
https://a1211.hizliresim.com/13/y/gftcc.jpg
eyvallah mehmet kardeşim. kırmızıda beklerken gözümüz hep puntolorda ya bir evo geldiğini gördüm ama yeşil yanınca malum karanlıkta olunca plakayı seçemedim ilk önce. sellektörünü görünce dedim kesin forumdan dörtlülerle cevap verdim sonra acaba dedim beklemeye başladım camdan hal hatır sorduk selamlaştık. sticker ve kırmızı plaka ışığı ortalığı yakmaya devam ediyor :)
Stickerli kirmizi gp 06 run 68 tobb universitesinin orda goruldu :)
Bugun saat 15.05 gibi necatibeyde park haninde goruldu.
Punto_can görüldü konya yolu ve eskişehir yolunda :)
34vj6861 gri evo kavacik dolaylarinda goruldu, korna selektorle selamlasildi.
Pazar sabahı Maltepe'de Eksan fırının önünde stickerlı 34SLS20 plakalı GP görüldü :)
2 Aralık pazar günü AŞTİ'nin önünde 21.30 sularında Punto_Can görüldü, arkasına takıldım ama pek sallamadı :D