alla alla yapıldımı abi valla hiç oralara geçmiyorum daha doğrusu içeri girmiyorum polisler başa bela e5 ten gelip geçiyorum hiç denk gelmiyor
Printable View
abi sana özel :)
https://d1202.hizliresim.com/u/l/2trv2.jpg
stiker yarım olduğu için arkadan 2 - 3 selektör yaptım, plakayı tanımadığım için fazla yanaşmadım soldan geçtim :)Alıntı:
dün sabah saat 8 gibi ankara plakalı yanlış hatırlamıyorsam 06 ygc gibi birşeydi gri grande başakşehir 4. etap çıkışında görüldü benim stickerın yarısı parçalandığı için beni fark ettimi bilmiyorum
34 fkp 40 incirli gri kafe park halinde goruldu
beni niye kimse görmüyor:(
bende geçen gördüm.... sağlık kebab önünde saat 14:15 civarı.... geçen hafta cumartesi.. beyaz gp...forum stickerlı..
aynen abi çalınsa bu kadar çabuk bulunmaz :D sabah 10.30 gibi gördüm aa dedim bu EG değilmi bi yaklaştım aynen oymuş dedim ilahi coşkun abi sen busun :D sonra bir tur daha geçtim bu sefer foto çektim dedi gösterelim bare :) bu arada sticker hala duruyor sökmemişler
bu akşam 2 tane stickerlı puntiş gördüm biri e5 bostancı köprüsünün ordan saga dönücekti sanırım bostancıya dogru giricekti bolero kırmızısı turuncu stickerlı digeride pendik köprüsüne kadar taciz ederek gittigim siyah 34 ans plakalı puntiş taciz ettigim arkadaş kusurabakmasın stickerlı görünce heyecanlanıyorum :D
Saat 18-18:30 sularında Alparslan Turkes caddesınde beyaz take offlu bır bravo gordum 06 DG gıbı bırseydı plakası ama forum stıckerı yoktu,ama kesın forumdandır dıye dusundum :) kımın aracıydı merak ettım:)
Bugün akşam 16:45 sularında egzotik kırmızı 34 BR 8852 grande punto mecidiyeköyde trafikte gördüm. Daha 50 metre bile gitmeden hemen sağda park halinde 34FA2250 olmalı kırmızı forum etiketli grande puntoyu gördüm. Kendi kendime dedim acaba buralarda bir buluşma varda benimmi haberim yok. Bu arada ben kendi aracımda değildim. O yüzden selam veremedim maalesef.
bugün e-5 maltepe de saat 15:00 civarı lacivert punto plakanın sonu 58
sol çamurluk hasarlı arka camda stıcker mevcut
yanına yaklaştım zorla camı açtırıp kim olduğunu sordum ama
eleman araç benim değil arkadaşın abi ödümü kopardın dedi =)))
Bizim Burda Sürücü Kursunun Puntoları Var 3 Tane Hergün Görüyorum Trafiktede Baya Görüyorum Ama Stickerlı Hiç Yok
Yer : Kağıthane Merkez...
taksiciyi gördüm c.tesi gecesi yenimahalle köprüsünden etlik giresun caddesine kadar....kişisel görüşümdür ama ayaklı pavyon gibi heryerinde farklı bir renk ışık hengamesi var
birde batıkent inönü mah.makromarket bahçesinde bi siyah punto var,dikkatimi çekti 1 haftadır