35 DND 78,sanırım mert35 nickli arkadaş,tam plakama bakıyodu geçerken gördüm öne bakınca italyan abarth tan tanıdım kendisini :) buca da dokuz eylül ün orda görüldü selektör korna ne varsa basıldı :D
Printable View
35 DND 78,sanırım mert35 nickli arkadaş,tam plakama bakıyodu geçerken gördüm öne bakınca italyan abarth tan tanıdım kendisini :) buca da dokuz eylül ün orda görüldü selektör korna ne varsa basıldı :D
35 DND 78'i bende hep görüyorum yeşilyurt taraflarında.çok heyecanlı bi arkadaş yalnız :)
köklüyo :D
dün mert35 bende gördüm kendisi çok heyecanlıdır steingp seni de görmek istiyoz
haftada 3 gün hatay karabağlar,2 gün hatay manisa arası görebilirsiniz.AE 604 :)
manisaya bende gidiyorum devamlı manisada nerde genelde araba
uncubozköy kampüsü :)
Kirikkale universitesi b kapisi 06 ycg 87 :)
Sent my iPhone using
Gürcan(scorrow) aux kablosun u taktık onu gördüm...
Valla Asil de olmasa gören kimsem yok. Ayrıca Asil'e bir teşekkür de buradan etmek istiyorum. Aldığım kablo yanlış olunca çıkartıp kendi teybindeki AUX kabloyu benim aracıma taktı. Sıradaki projesi hakkında birkaç ipucu verdi ki aynı günde aynı şeyi düşünmüşüz onu fark ettik. Olursa yakında paylaşırız.
temel abinin arabayı gördüm sahbiyle tanıştım 20 liralık gaz aldı opetten beni görünce şasırdı :)
Sabah (06:10 sularında) küçükçekmeceden esenyurt tarafına giderken stickerli bir tane gri punto gördüm farlar xenon ön arka sis açık toriumun gerisindeki totale kadar beraber gittik kornalaştık ama plakasını unuttum :) Ben totale girmiştim önden, gelseydi sabah çayı ısmarlayacaktım.
Bu arada o arkadaş hani okursa burayı rica ederim o xenonları değiştir ciddi göz alıyor.
35 EKG 44 sahil yolunda görüldü :)
ofisimden camdan bakıyorum minibüsyolunda göztepe çemenzar camii nin önünde benim kuzu duruyor o sayılır mı :)