izmirden mersine misafir geldim baktım 33 art 42 site parkında duruyor,yanına gttm, soner beyle tanıştım,vaybe ailemiz çok genişmiş gercekten :)
Printable View
izmirden mersine misafir geldim baktım 33 art 42 site parkında duruyor,yanına gttm, soner beyle tanıştım,vaybe ailemiz çok genişmiş gercekten :)
Oto da üçünü birden yakaladım :) aralarına sokulup fotoyu patlattım. Güzel rastlantı oldu... Forumdan yüz yüze tanıştığım ilk arkadaşlarım oldular.
06 FMA ... Ankamall otoparkında görüldü Kırmızı Gp çelik jantlı stickerlıydı...
kuyumcukentte mavi bir gp görüldü..
saat 16 gıbı bucada krakercocukla kornalastık:D
Dün bisiklet gezintisindeyken Beykent'te siyah bi gp gördüm. Plakasını hatırlamıyorum. Arka camında sticker vardı. Bi yarım saat sonra falan Beylikdüzü'nün içinde ufak bi kazaya karıştığını gördüm.Yanına gidip geçmiş olsun falan da diyemedim o haldeyken. Yoluma devam ettim :)
Bide her sabah ve akşama doğru Gürpınar yolu Shell'de Strawberry'nin karaböceği görüyorum :D
Bende yakaladim o bocugu ;)
Cennet öğretmen evininin oralarda Onur (acReP) ile karşılaştık park halindeydi durdum ayak üstü iki beş dk. sohbet ettik..
Bigün benide göreceklermi :( :D
Oğuzum ısparta ufacık yer (Eğirdir çok güzel ama) gel istanbula görür birileri elbet seni..
bornoavada 055 siyah evo
bakırköy sahil yolunda yedikule istikametinde grandpunto kia jeepe arkadan çarpmış kiada bişi yktu punto kaput havada tampon yok farlar yok paramparça olmuş çok üzüldüm durumadım aama belki ıüyedir plakasınıda alamadım ama allah yardımcısı olsun kotuydu
Cumartesi günü
06 KB 0961 Ankamall kapalı otoparktaydı
06 RUN 68 Yüzüncü Yılda bir sitenin otoparkındaydı yoldan sticker'i ne zamandır görüyorum bu sefer üşenmedim durdum pkalaya baktım.
06 AD 4054 Yüzüncü Yılda bir apartmanın otoparkındaydı. Apartman Ziraatbankasına yakın bir yerde
05 EZ 044 gördüm punto evo jantlar yakıyodu bornovada bi de celal bayar üniversitemizde tek kapı 35 TE 022 gri puntoyu gördüm bi tanışamadık bi dahakine arkasına yanaştırcam çıkamasın :)
Ramazan abiyle cok karsilasir olduk :)) Lan mudur gokay bi aksam 8 den sonra izin alda hep beraber oturalim :D