walla denk geldim dur bi arim dedim formda ama ses yok arkadastan durun bide dediğiniz yere konu açim saoğlun yardımınız için tsk ederim iyi aksamlar
Printable View
walla denk geldim dur bi arim dedim formda ama ses yok arkadastan durun bide dediğiniz yere konu açim saoğlun yardımınız için tsk ederim iyi aksamlar
bugun haliç te 34jkn 23 grande puntoyla bi süre bakıştık aama ikimizdede stiker olmadğından kaynaklı bakıştık gectik sadece burdaysa o arkadaş yazar belki
sabah 7 buçuk civarın 16 CLN 23 paşa çiftliğinde ( ben metrodaydım )
öğlen 2 ye doğru 16 CHT 38 ( ben otobüsteydim )
arka camdaki Punto yazısı güzel durmuş :)
34 BPL 45 bugün kırmak sevisinde gordüm arka sol kapı hasarlıydı kendisine cok cok geçmiş olsun diyorum
34 fk 8056 avcılar tarafında görüldü. arabayı bir hanımefendi kullanıyordu. yoldan başka yere bakmadığından selamlaşamadım.
leon48 fiery hunter balçova da aynı mahallede :)
da ordaydıı :)
34 GY 2895
Sabah, Altunizade'de her zamanki gibi otoparkın baş köşesine kurulmuştu :)
operatormurat görüldü 6.sanayi civarlarında :)
11 DT .... öğlen saatlerinde manisada görüldü siyah gp stickerlı :)
bugün sabah 11 sularında ege hast. kavşağında siyah gp li bi arkadaş epeyce süzdü benim arabayı yada döneceği için bnm olduğum yöne de bakıyor olabilir:D sticker göremedim aracında buralardaysa selam olsun!
Bilkent Cyberpark'ta görüldü....
https://img844.imageshack.us/img844/...1124134920.jpg
Olabilir ama sonuçta o sticker'ı yapıştırıp, herhangi bir buluşmaya geldiğinde de teşhir olmuş olacak :)
Bu aracın teşhirlik bir hali kalmadı yüzlerce kez teşhir olmuş olabilir ortadan çıkan eksozu, siyah jant kapakları ledli stopları ile oruç arkadaşımızın eski aracı forumda bilmeyen çok azdır :D
Ben de aracı biliyordum da sahibini bilmiyorum :)
Hatta her gördüğümde Orhan abi senin araba gelir aklıma, renginden ötürü sadece...
eyvallah kardeşim, resimdende görüldüğü gibi bu aracın rengi gözükmüyor :D
Oruç kime satmışsa artık oda kendi gibi yıkatmıyor anlaşılan ;)
Ya zaten yıkatmasın o siyah jant kapakları göze daha az batıyor böyleyken :)
OZ Racing onlar kapak değil :D