dün gece ataköyde beyaz jyp 70 di sanırım kornalastık :)
Printable View
dün gece ataköyde beyaz jyp 70 di sanırım kornalastık :)
34hh3835 grande punto aynı mahallede komsum ama sahibinde denk gelmedim bi türlü şu andadsa benim arabamla kafa kafaya park halinde sahibi üyemi acaba elmadağ inönü mah çimen sk acık adres verdim ama sürekli aynı yerde yatmakta araba kimin merak ettim şimdilik ikimizinde arabaları kafa kafaya park halinde :))
her gördüğüm puntoya selektör yapmaktan korkar oldum,bigün biri önümü kesicek :D
he ya bende tip tip bakıorum biri ne bakıyon len dicek
bugün atatürk caddesinin girişinde 34 dc... turuncu sticker lı beyaz evo görüldü..
Bende geçende kırmızı ışıklarda sticker'ı olmayan punto evo'lu birine selam verdim. Hiç garipsemedi. O da el salladı :)
Kağıthane'den geçerken beyaz BT8700 plakalı(sanırsam plakası buydu) araç ile bir selamlaştık hatta tem bağlantı yolu ayrımına kadar da beraber bir seyahat gerçekleştirdik
Maltepe Park 34 YB 8432ydi sanırım, kırmızı 5K fun..
16 vn 444 ve 07 ela 85(yanlış hatırlamıyorsam) soğuksuda 100 metre arayla park halinde görüldü...
bu akşam sahil yolunda maltepe ışıklarda emre özeri gördüm
biraz korkttu ama =)))))
Mudanya da akşam saat 11 buçuk civarlarında 16 DM ... Beyaz Grande Punto Fun
05 EZ 044sürekli bornova semalarında..
te 022 alsancak semaları
dün konak yolunda titanyum gri active sonu 167 yle bitiyor sanırım.
45 ru 145 sonunda gördüm:S
mert35 i gördüm mutlu oldum :) uzun zaman olmuş be :P
34 TA 8709 sabah işe giderken gördüm...
b.evlerde park halinde sokakta duruyordu... aynı sokakta sayılırmışız evi o civardaysa eğer :)
bu ne kadar parlak bi punto kesin forumdandır dedim ve arkadaki sticker'ı görünce yanılmadığımı anladım :D
maşallahı var boya ışıldıyordu sabah karanlığında bile...
dün saat 20.00 da 35 al 0864 kırmızı gp 6342 sokak üzerinde daha öncede yine görüldüğü yerde dinleniyordu. sanırım mekanı burası :)
atakent tansaş ışıklarda lambalara gelmeden hareket halinde trafik yoğunluğundan kurtulmak için bir boşluk ararken görülen sanırım siyah renk ama kesinlikle gp 35 kmd 72 :)